umarim yazmak uyandirir.(motivasyon cumleleri bekliyorum)

Evet birgün daha bitmek üzere sabah çok iyiydi alıştım diyerek seviniyorumdum ama 14.00 ten sonra yine iştah sorunum başladı. Programın dışına çıkmadım ama bu duyguyu bastırmaya çalışmaktan yoruluyorum ve nerdeyse beni durduran tek şey günlük tutmak.Aslında bu yeme isteği birgün geçecek biliyorum asla sonsuza kadar sürmüyor ama niye bu kadar uzadı anlamıyorum. Normalde ilk bir hafta biraz zorlardı ama sonrası kolay gelirdi .
Günlük okunacak maddeler
1.Ya yiyerek mutlu olacağım ya hayatimi istedigim gibi yasayarak
2.Dünyada tok yaşayan yada her istedigini yemis Fit kadın yok.
3.Programım zaten çok zor değil sağlıklı yasamak istiyorsan devam et.
4. Zaten şu anda vazgeçersen tek sebebi var sen Zayıflamayı takmiyorsun tüm şartlar zayıflamak için uygun, halen zayiflamayacaksan şişman yaşamaya mahkumsun demektir.
5.zor değil asla zor değil rakibinin olmadığı bir kulvardasin ve senden başka o lokmayi ağzına sokabilecek kimse yok.
6.takma kafaya bu kadar şimdi kalk gün için hareketli bir plan yap.
7. abartma sadece zayifliyorsun büyütecek bir şey yok yedin kabul et ve geç yesende yemesine 1 saat sonra kilon dışında hersey ayni

21 kasım 2016
14. 30 1kk peynir
7 zeytin

17.30 2 tavuk sis
1 kaseden az fırında yağlı patates
Yoğurtlu patlıcan ezme(yarım kase)

19 00 1 salkım üzüm
1 elmà

1 saat yoğun spor

22 kasım 2016

15.00 lahana
3 kasik yoğurt

18.00 bol kıymalı yoğurtsuz ali nazik

1 elmà

3 litre su

1 fincan yeşil çay
Dün spor yoktu bugün var inş. tartilmaya 2 gün kaldi

11.00 lahana

16.30 9 zeytin
1 orta boy domates

18.30 2 büyük patetes fırında az yağlı
2 büyük sosis
2 elma
1kk mozaik pasta

Yeşil çay
3 lt şu

1 saat bölgesel egzersiz

Gunaydin topiginizi inceledim onemli olan kiloyu sayisal olarak dusurmek degil bilincli ve iradeli yasamayi vurgulamissiniz aslinda hepimizin icine dustugu hatada burasi takipte olacagim.yazdiginiz su uc maddeye bayildim :)

Sabah lahana mı yedin yoksa sabah öğlen mi karıştı? Sabah yediysen bunun bi yararı var mı? Yani vasa da ben yiyemem ama merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…