umarım ykm indirim,inden yararlandınız !

arzutr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
471
9
118
48
İstanbul
kızlard daha evvelde demiştim bugüne özel ykm mağzalarının home katlarında %50 indirim vardı. hisar aryıldız biev korkmaz english home taç tantitoni ve daha bir sürü marka bu gün gerçek fi,yatları üzerinden %50 indirim ile satıldı. satılmayada devam ediyo. vaktiniz varsa gidin bakın

kızlard daha evvelde demiştim bugüne özel ykm mağzalarının home katlarında %50 indirim vardı. hisar aryıldız biev korkmaz english home taç tantitoni ve daha bir sürü marka bu gün gerçek fi,yatları üzerinden %50 indirim ile satıldı. satılmayada devam ediyo. vaktiniz varsa gidin bakın

Ben de baya birşeyler aldım, sizin mesajınız çok yardımcı oldu teşekkürler :1:
bievin kahvaltı takımları çok hoştu ve tefal tencere ve tavaları. çok uygun kullanışlı ürünler vardı

bende bievden yemek takımı , ar yıldızdan çay seti, hisar miami çatal kaşık takımı 2 li deri tepsi english home çeşitli mefruşat ürünleri bievde 6 şar kişilikten 2 takım günlük çatal kaşık takımı tantitoni den tencere ve tava aldım. gerçi benimkiler çeyiz değil ekidik biz artık ama yinede paylaşmak istedim. umarım indirim tiyosuda birilerinin işine yaramıştır.

ben gidemedim maalesef
çok üzgünüm:sinifsinif:
sen bi sonrakinide hbr ver bize arzu :)
aldıklarınınn resmini eklsene

bende bievden yemek takımı , ar yıldızdan çay seti, hisar miami çatal kaşık takımı 2 li deri tepsi english home çeşitli mefruşat ürünleri bievde 6 şar kişilikten 2 takım günlük çatal kaşık takımı tantitoni den tencere ve tava aldım. gerçi benimkiler çeyiz değil ekidik biz artık ama yinede paylaşmak istedim. umarım indirim tiyosuda birilerinin işine yaramıştır.
super ya ben okumustum sizin yazdiginizi sanirim 7 si gibi demistiniz once hatta uzuluyodum kredi kartimin ekstresi gecmiyo o gunde die..13 olunca cok sevindim tekrar tesekkurler..

İşte YKM indiriminden aldıklarım ve fiyatları

biev bone china yemek takımı : gerçek fiyatı 1200 indirimde 600 e aldım

hisar milano ( daha önce mimai demiştim yanlış demişim ) gerçek fiyatı 677 indirimde 338 liraya aldım

bievden deri görünümlü çatal kaşık takımı 6 kişilik ama ben 2 set alarak 12 kişilik yaptım
gerçek fiyatı 2 si 136 indirimde 68 e aldım

2 li deri tepsi gerçekte büyüğü 29 küçüğü 19 idi indirimde ikisi 25 lira

resimlerine ulaşabildilerim bunlar . diğerleri zaten sıradan şeyler. tek çarşaflar 9 liradan muhtelif havlular tava tencere falan .umarım beğenirsiniz.

ay devam ediyormu cnmm ya ben gecen gittim ykm ye pahalıdır diye direk geçtim bakmadan keşke baksaymışım...deri tepsi ve çatal bıcak setini çok begendim fiyatıda süper valla:)

malesef kızlar indirim sadece bir günlüktü. ykm bunu her sene bir kere yapıyo . bu senede ben evvelden tiyo almıştım ve buradada duyurmuştum herkes faydalansın diye..piyasada en kötü çatal kaşık takımları bile 250 lira civarlarındayken hisarı 330 liraya aldım. ürünler her zaman mevcut fakat fiyatlar malesef artık indirimli değil.

Son düzenleme:
bizde tesadüfen gittik kardeşimle karınca sürüsü gibiydi

ona çaydanlık, düdüklü tencere, kaşık çatal takım, saklama kabı aldık

Bende gittim ve bir sürü şey aldım. Ama indirim olacağı benim telefonuma mesaj olarak geldi bir gün öncesinden. Ykm kartım var, sanırım kartı olanlara haber geliyor. Gerçi ben geç saatte gittim, herşey yerlerde, paramparça olmuş vaziyetteydi. Bulabildiğim bir kaç parça şeylerden aldım. :)

ay hadi yaa:(
neden daha önce görmedim bunu
taçtan almak istediklerim vardı benim
sağlık olsun demekten başka çarem yok sanırım

ya ozmn ben hiç çatal bıçak tencere derdine düşmiyim=) çok fiyatlara almışsın yaa süpermiş..seneyede geç değil kaçırmam lazım bunu=)bencede seneye ayrı bir başlık aç kaçırmayalım

Back
X