Merhaba bende 2019 da kızımda yaşadım bu durumu. Detaylı ultrasonda öğrenmiştim ikili ve üçlü temizdi ve bebeğin organlarında falan hiçbir sıkıntı yoktu bir çok doktora gittim bir çok uzman baktı hepsi tek arter tek ven dedi . Bazı Doktorlar en kötü ihtimallerden bahsetti zaten yerlerde olan psikolojimi iyice bozmuşlardı ısrarla sıvı almak istediler izin vermedim ne gelirse Allah'tan dedim. Sonra doğuma kadar perinatolog takibinde oldum bir tek o perinatolog psikolojimi rahatlamıştı anne karnında fetal ekg yapıldı çok detaylı bakıldı çok şükür başka hiçbir anomali çıkmadı Doktorum olabilecek tek sorun erken doğum düşük kilo olur demişti bende o yüzden beslenmeme çok çok dikkat ettim soluma uzandım kendimi yormadim hep tevekkül etmeye çalıştım . Kızım tek arter olmasına rağmen gelişimi hep öndeydi gelişim geriliği yaşamadık 36. Haftada suyum geldi ultrasonda 3.5 kg çıkmıştı 3 kilo 51 cm doğdu çok şükür sapasağlamdı

Ve okadar uzman doktor perinatolog bakmasına rağmen doğduktan sonra 2 arter 1 ven olduğunu öğrendik. Meğer damarı varmış ama kan akışı olmamış ve çok inceymis ultrasonda gözükmemiş boşu boşuna kendime zehir etmiştim hamileliğimi ... Umarım aynı durumda olan hamilelere bı nebze umut olmustur