Ümidinizi kaybetmeyin kızlar

busenebenimsenem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
636
724
53
Merhaba kızlar,

Kendi içimde size yazmaya söz verdim. Eminim aramızda ümidini kaybeden arkadaşlar da vardır. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin. Güzel düşünün, dua edin, Allah yardım ediyor zaten.

Tekrar birleşme imkanımızın neredeyse gerçekten olmadığı eski sevgilimle tekrar bir araya geldik. beni aramayacak, sormayacak diye ümidimi kesmiş olmama ve aradan birkaç ay geçmiş olmasına rağmen bir gün "Nasılsın?" mesajıyla uyandım. Baştan cevap vermek istemedim, trip atmak istedim çünkü ona kızgın ve kırgındım ama sonradan bu hareketimin sağlıklı olmayacağını düşündüm. Ve birkaç saat sonrasında mesajına cevap yazdım. Sonra sonra tekrar yazışmaya ve ardından konuşmaya başladık. Bir süre sonra da beni çok özlediğini söyledi zaten. Hayatında kaybetmek istemediğini, beni sevdiğini söyleyince ben zaten eridim. Ve dedim ki "Allahım, bunca beklememe değdi demek". Elbette hayırlısı ne ise o oluyor ama ettiğim onca dua, tüm o beklemeler ondan bana gelen bir "nasılsın?" mesajıyla son buldu.

Biz bu sene sonuna doğru evlenmeye karar verdik. Bu fikre beni ikna etti. Aramızdaki kültürel farklardan ötürü zorluk yaşayabileceğimizi düşündüm baştan ama neticede o da, ben de fedakarlık ederek, birbirimize kol kanat germeye karar verdik. Önce Eylül ayından önce nişanımız olacak. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Allah herkese bu mutluluğu doğru insanla yaşatsın. Ben sadece size ümidinizi kaybetmeyin diye yazmak istedim. Şu an sevgiliniz olmayabilir, sevdiğinizi unutmamış olabilir, eski sevgilinizden ayrılmış olabilirsiniz ama iyi düşünün, hayatınıza yön verin, o yolda ilerleyin ve Allah'a güvenin. İyi düşünün, iyi olsun.

Varsa bu tarz hikayeleri olan arkadaşlar, onlar da buraya yazsın ki umutsuzluğa kapılmış olan arkadaşlarımıza destek vermiş olalım.

Herkese mutluluklar <3

Ben de ümitsiz bir durumdaydım. Onun ailesi ve sevgim arasında kaldım. Ama sabır ve dua o kadar güzel bir ikili ki! Lütfen sen de inan! O karmaşık duygulara kapılmamaya çalış. Her şeyin yolunu bulacağını hatırlat kendine. İyi düşün lütfen. olur mu?

Bende zaten dua ediyorum canim.. ama bizim is aileler tanisdiktan sonra karisik oldu.. Bizim bide mezhep farki var..
Bizim icin Problem degil, benim ailem yinede "hos" karsiladigi halde problemler onun ailesinden geliyor..
Babam hatta bu aksam herseyi bitirmek istiyor... ondan sonra da geri dönüsümüz olamaz :(

Açıkçası benim de sevgilimin ailesi tarafından sorunlarım vardı, yani aslında onların ideal gelin konseptine uymuyorum ama burada sevgilim sağ olsun bir nebze dengelerin korunması konusunda çok yardımcı oldu. Ben ailesiyle tanıştırıldıktan sonra onların gözünde aslında o kadar da imkansız olmadım :) Sende öyle bir durum var mı peki? Tanıştın mı ailesiyle? Tanışsan belki düzelir mi? Hiç olmadı yalancıktan mezhep değişikliği dersiniz :P

Yok canim aileler tanisti bile. Ama annesinden tik yok hep unutma numarasi yapiyor, bu hafta sonu sözümüz ve nisanimiz olucakti. Ama annesi iki de bir erken felan diyor. Biz üc senedir cikiyoruz. Inanirmisin annesi ismimi bile aklinda tutamiyor, üc senedir görüstügümüz halde. Aileler tanismadan önce ben annesini bi kac defa görmüstüm... ayni günde dogum günümüz var mesela, gittim hediyemle kutladim dogum gününü kutladim. Herkesin önünde beni rezil etti, dedi ki "ah senin de mi dogum günün bugün var".. misafirleri bile dogum günümü kutlamisti o orda yine unutma numarasini yapti... bütün sevincimi yikti kadin :( inanirmisin iki hafta öncesi hastanede yattim, 4. günde anca gelmesini bildi.. Ilk bize davet ettik, gelis o gelis kadinin üc hafta sesi cikmadi ki ben erkek arkadasima ne oluyor dedikten sonra aradi, güya ailevi problemler varmis... söyle canim insan okadar mi istemedigini gösterir? Kadinin yüzüne hatta sizden sicaklik almadigimi dedigim halde yok canim yanlis anladin ben soguk kanliyim diyip gecistirdi...

Canım yapacağın en güzel şey mutluluğunu ona göre değil kendine ve sevgiline göre ayarlamak olacaktır. Bırak o seni görmezden geliyorsa, sen de gel. Nabza göre şerbet. Çirkef olma, sadece kimsenin mutluluğunu bozmasına izin verme ;) Allah yardımcın olsun. Sen şuan sevdiğin insanla birliktesin, gerisini siz aşarsınız inşallah.

Arada sevgi varsa tekrar birlesme ihtimali oluyor zaten. Sevgi eksikligi yuzunden biten iliskiler biraz daha zor.

Sizinkisinde sevgi eksikligi yokmus, hakkinizda hayirlisi olsun. ;)

Benim iki kişi oldu hayatımda ikisi de imkansız şu an çünkü evliler maalesef ve cocukları oldu :( Bir tanesi döndü olmadı yapamadık diğeri dönmedi de.

Hayırlısı ne ise o olmuştur senin için maviask. Umarım çok daha mutlu olabileceğin biriyle karşılaşırsın. :)

Yok mu ümidini kaybetmişken küllerinden var olan başka bir aşk? :)

Tuzum kuru olup da, çekildiğim köşemden akıl vereceğim günler gelecek mi acaba?

"Zamanı gelince olacak kızlaaar hihihi"

Yıllarca boşta da kalınmamış, birkaç ay geçmiş sadece.

"Ümidinizi kaybetmeyin"

Peki abla olur.

İstersen ümidinizi de kaybedebilirsiniz. :) Seçim sizin.

Tuzum kuru değil, akıl verme de benim işim/haddim değil.

Mutluluk sadece paylaşınca güzel.

bizde nisanlandik aileler araya girince bi arkadasin dedigi gibi ortalik karisti. ve simdi 8 aydir ayriyiz. bazen cok umidim oluyor gelir ben biliyorum evlenicez diyorum bazende gelseydi 8 aydir gelirdi diyorum.

burda geri donme olaylarini okudugumda yine içime bi ümit geliyor. Hayirlisi neyse o olsun insallah. Bana o kadar kotuluk ettigi halde ben yinede onu ne kalbimden ne de aklimdan cikaramiyorum onu hâlâ çok seviyorum

Bende umitsizim, guya beni seviyordu ama o kadar agir sozler soylediki..seviyorum ama donse bile kabul etmem. Yani sevgiyle alakali degil bence sevgi azalmadi bende ama ofke ve nefret buyudu.

Merhaba kızlar,

Kendi içimde size yazmaya söz verdim. Eminim aramızda ümidini kaybeden arkadaşlar da vardır. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin. Güzel düşünün, dua edin, Allah yardım ediyor zaten.

Tekrar birleşme imkanımızın neredeyse gerçekten olmadığı eski sevgilimle tekrar bir araya geldik. beni aramayacak, sormayacak diye ümidimi kesmiş olmama ve aradan birkaç ay geçmiş olmasına rağmen bir gün "Nasılsın?" mesajıyla uyandım. Baştan cevap vermek istemedim, trip atmak istedim çünkü ona kızgın ve kırgındım ama sonradan bu hareketimin sağlıklı olmayacağını düşündüm. Ve birkaç saat sonrasında mesajına cevap yazdım. Sonra sonra tekrar yazışmaya ve ardından konuşmaya başladık. Bir süre sonra da beni çok özlediğini söyledi zaten. Hayatında kaybetmek istemediğini, beni sevdiğini söyleyince ben zaten eridim. Ve dedim ki "Allahım, bunca beklememe değdi demek". Elbette hayırlısı ne ise o oluyor ama ettiğim onca dua, tüm o beklemeler ondan bana gelen bir "nasılsın?" mesajıyla son buldu.

Biz bu sene sonuna doğru evlenmeye karar verdik. Bu fikre beni ikna etti. Aramızdaki kültürel farklardan ötürü zorluk yaşayabileceğimizi düşündüm baştan ama neticede o da, ben de fedakarlık ederek, birbirimize kol kanat germeye karar verdik. Önce Eylül ayından önce nişanımız olacak. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Allah herkese bu mutluluğu doğru insanla yaşatsın. Ben sadece size ümidinizi kaybetmeyin diye yazmak istedim. Şu an sevgiliniz olmayabilir, sevdiğinizi unutmamış olabilir, eski sevgilinizden ayrılmış olabilirsiniz ama iyi düşünün, hayatınıza yön verin, o yolda ilerleyin ve Allah'a güvenin. İyi düşünün, iyi olsun.

Varsa bu tarz hikayeleri olan arkadaşlar, onlar da buraya yazsın ki umutsuzluğa kapılmış olan arkadaşlarımıza destek vermiş olalım.

Herkese mutluluklar <3

Benim konuma da bakar mısın canım sence ümit etmeli miyim? Dua ve sabır ediyorum ama ümidim yok. Senin adına da sevindim. Ne kadar süre ayrı kaldınız

Back
X