Doğuma Hazırlık Ümit Korucuoğlu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yok artıkkk bu da neeee

İnanamıyorum ya ne kadar üzüldüm sabah sabah herkes kendi yaşadığını bilir. NOKTA

Neyse kadın kadına da konuşabildiğimiz bir platform kalmadı çok şükür karalama kampanyanız için yanlış platform beyfendi

Neyse kadın kadına da konuşabildiğimiz bir platform kalmadı çok şükür karalama kampanyanız için yanlış platform beyfendi
Bir insanı karalamak ne bizlere yakışır ne de başka birine. Ancak olan olayları kabullenmemek ve itiraz etmek her yazılana sanki kendiniz yaşamışsınız gibi gerçekten diyecek söz yok.

Beyfendi kim? Diye sormuşsunuz her dediğime itiraz ettiğiniz için alışkanlık oldu herhalde. ‘Eşim’ diye anlattığı için bir erkek olduğunu düşündüm buna da itiraz etmezsiniz umarım
Bende yüksek tansiyon hastasıyım artı kanımda pıhtılaşma vardı 9 ay boyunca tedavi uyguladı bana başarılı da sonuçlandı şükürler olsun yani tansiyon hastalığını duymuş şüpheniz olmasın
Arkadaşımın gebeliğini sonlandırdı yazmıştım O da şöyle oldu daha bebek çok küçükken ultrasonda kalbinde sıkıntı olduğunu görmüş ve çocuk kardiyoloğuna göndermiş arkadaşımı bakan doktor prof o da göremedim olabilir 2 hafta sonra tekrar gel demiş durumu düşünün alınması gereken bebekle 2 hafta yaşaması bekleniyor, bunun üzerine başka bir doktora gidiyor o da evet doğarsa bebek yaşamaz diyor ve bu kadar küçük bebekte bunu gören doktoru ararmısınız tebrik etmek isterim diyor. Raporla birlikte gebeliği sonlandırıyor Ümit hoca. Arkadaşında herzaman kendinden allah razı olsun diye övgüyle bahseder çünkü süreçte çok destek olmuş ilgilenmiş moral vermiş.
Yani ben sizin yaşadıklarınızı küçümsemiyorum ama doktoru sizden daha farklı gözle değerlendiriyorum. Size göre asık suratlıymış olabilir herkesin birbiriyle elektriği tutmayabilir bana göre gayet olması gerektiği gibi düzgün güler yüzlü pozitif bilgili bir doktor.
Tabi binlerce kişide birkaç kişi memnun kalmamış olabilir normal beklentiler farklı olabilir ama bu onun çok talep gören başarılı bir doktor olduğunu değiştirmez. Çok talep gördüğünü de nerden çıkardın diye sorarsınız onu da kendiniz yazdınız bazen oturacak yer bile bulamıyorduk çok kalabalık oluyordu diye.

Yazan kişi buraya yazmamış ekşi sözlüğe yazmış burdaki platforma dahil olan bir erkek değil yani yazılanları ya okumuyor ya da eksik okuyorsunuz.

Bir kaç kişinin memnuniyetsizliği söz konusu olsaydı sosyal medyada bütün yorumlar silinip bütün anlatılanlar insanlardan saklanmazdı bu kadar yanlı olan bir anne gerçekten şaşırtıcı. Hani bırası kadın platformu ya bir kadın olarak empati kurmanızı bekledik sanırım. Neyse lafı çok uzatmaya gerek yok iyi günler dilerim size. Allah kimseye ve çocuğuna kötü şeyler yaşatmasın hiç bir zaman

Amin tabiki de çok şükür sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız siz sağlıklısınız zaten ortak noktadayız bu konularda. Anlaşamadığımız noktalar farklı özel hastanelerin durumunu başka bir konu da eleştirelim. Bence o konuda şöyle hakkınız var iğneyi yapmadan size fiyatını söylemelilerdi. Ama bunun doktorlarla ilgisi yok.

Yazan kişi buraya yazmamış ekşi sözlüğe yazmış burdaki platforma dahil olan bir erkek değil yani yazılanları ya okumuyor ya da eksik okuyorsunuz.
Sonuçta buraya da yazdı mı? Yazdı.
Bir de çok tuhaf sizle bu konuyu konuştuğumuzu nasıl takip etti haberi oldu anında yazdı anlamak mümkün değil. Tabi bir erkeğin buraya üye olup takip edip anında yorum yazması insanın aklıma farklı şeyler getiriyor

Bu kadar ümit beyi savunmanız da benim de aklıma farklı şeyler getiriyor

Not: Buraya yazmadı buranın üyesi ekşi sözlükten alıntı yaptı.

Ben yaşadıklarımı yazınca kötü oluyorum siz yazınca alkış bekliyorsunuz anlamadım sürekli empati bekliyorsunuzda birazda siz gösterseniz keşke.

Ben yaşadıklarımı yazınca kötü oluyorum siz yazınca alkış bekliyorsunuz anlamadım sürekli empati bekliyorsunuzda birazda siz gösterseniz keşke.
Daha da fazla uzatmanın alemi yok iyi yorumlar kadar kötü yorumların da olması doktor kadar rahatsız etmiş sizi. Bu platformun amacı herkesin fikrini yaşadıklarını yazması. Siz de paylaştınız biz de bu kadar basit. Tek fark bizim paylaşımlarımız ve bir çoğunun olumsuz yorumu kaldırıldı.

Son düzenleme:
Yok yanlış anlamışsınız tabi ki eleştirebilirsiniz. Beni rahatsız eden Ümit hoca hakkında kötü yorum yazmanız değil parasıyle değimi gülecek demeniz. Belki de bu tavrınızdan dolayı size gülmemiştir şimdi düşünüyorum da.

siz tamamen her şeyi karıştırmışsınız o eleştiri benim eleştirim değil.

Siz benim ne yaşadığımı bilmeden ahkam kesmeyin şütfen iyi günler

Bi kac hafta once yazmis eksi sozlukden silinmis dun gece tekrar yazmis bence artik konuyu uzatmaya gerek yok siz memnun kalmissiniz biz kalmamışız yazilanlarin kimin yazdığını eksik okuyorsunuz size cevap veren bi kac kisi var tek kisiyle konusuyorum zannediyorsunuz sanirim.

Yok birkaç kişinin birden üzerime geldiğini gayet iyi anladım da anlam veremedim
Ya sizin derdiniz ne acaba? Mağdur olan biziz de mağdur olduğumuz halde bizim üstümüze gelen sizsiniz asıl biz size anlam veremedik hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…