Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
malesef yine hüsran kızlar 2. aşılama sonucu için test yaptırmaya koşa koşa hastaneye giderken yolda adet oldummmmmmmmm((( hemde yanımda eşimde vardı şuan çok kötüyüm nolurr bana dua edinnn senağlama artık gücüm kalmadı benim
saol cnm Allah bizi imtihan ediyor mutlaka çok ağlıyorum gözlerim kurudu ağlamaktan o şiş göbeciğim gidiverdi birden meğer hamiş değilmişim bennnnnnnnnnsenağlama
saol cnm Allah bizi imtihan ediyor mutlaka çok ağlıyorum gözlerim kurudu ağlamaktan o şiş göbeciğim gidiverdi birden meğer hamiş değilmişim bennnnnnnnnnsenağlama
Üzülme ne olur demek belki kolay dersin belki ama herşeyde bir hayır vardır derler ya Daha zamanı var demek ki :çok üzgünüm:Rabbim tez zamanda sevindirsin işallah hepimizi
Senden de razı olsun arkadaşım birbirimize destek olamazsak paylaşmazsan nasıl aşarız nasıl motive ederiz başka türlü bir gün hepimiz burda hamiş haberlerimizi paylaşıp sevinecez buna eminim sende sil artık göz yaşlarını lütfen olurmu :1hug:Yılmadık ki daha bebiş gelinceye kadar devam tamam mı