Durumuna üzüldüm özellikle de acı çekiyor olmana ve hala seviyor olmana... Yalnız AYRILMAYI 5 yıl sonra göze alabildiğine göre bir kez daha düşün derim, başka kızlara bakışı da değildir tek neden, ve tek neden oysa o zaman bu gerçekten senin için çok ağır bir durumdur, ki bence de öyle yani yeni tanıştığı bayanlara tavrı anladığım kadarıyla fazlasıyla sıcak.
Bence tekrar düşün, 5 yıl birlikteydiniz, şimdi araya zaman girince bu sadece senin için değil hemen her kadın ya da erkek için geçerli , bir ÖZLEME SAFHASI BAŞLAR. Zaten bu özleme safhasıdır ki insana tekrar tekrar yanlış yaptıran, aslında büyük bir kararlılıkla ayrılan bizler birden ONU ÇOKKK SEVİYORUMMM diye hüngür hüngür ağlar konuma geliriz...Sebebi de alışkanlığın arkasından gelen büyük BOŞLUKTUR, ilk birkaç ay normaldir ama sonrasında zorlaşır zaten, tıpkı sende olduğu gibi.
İyi düşün canım, eğer gereksiz kıskançlık yaptım diyorsan, geri dön....Ama bir daha ayrılmamak üzere ya da aynı konuyu açmamak üzere, yoksa yine biter daha çok üzülürsün...
Ama düşünüp taşınıp neden ayrıldığını kendine hatırlatınca , "doğru ben onunla yapamazdım, bu süreci atlatacağım" dersen de kendi adına en iyisini yapmış olursun