ümitsiz ve karışık bir durumdayım yardıma ihtiyacım var

dalgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
39
0
36
İstanbul
merhaba ben 10 ay önce ilk aşkımdan ayrıldım. 23yaşındayım 5yıldır birlikteydik. Ben ayrıldım ondan. biraz çift kişilikli davranıyordu. yeni tanıştığı kızlara karşı fazla ilgili davrandığını düşünüyordum. ayrıldıktan sonra kimseyle birlikte olmadık ikimiz de. yalnız o başka şehire taşındı iş gereği. ve hiç görüşmedik bu süre içinde. sadece birkaç kez mesajlaştık. bazen o bana hala zaafı olduğunu belli eden mesajlar atıyordu. ama bazı mesajlarında da bana çok kızdığını artık beni de hiç kimseyi de sevemeyeceğini söylüyor. twitter da da sev (miş) tim seni yazmış. ben onu hala çok seviyorum ve çok acı çekiyorum. yaptığım kıskançlıktan da pişman oldum. geri dönüş yapmak istiyorum ve doğum gününü vesile ederek ona bir defter yazıp yollamayı düşünüyorum. eski güzel zamanları hatırlatan birbirimize yolladığımız şiirleri içeren ve biraz da pişman olduğumu, yeniden bir araya gelmek istediğimi anlatan şeyler yazmak istiyorum. neler yazılmalı? etkili olması için neler demek gerekir? ya da etkili olur mu? :50:

araya ayrılık girdikten sonra olmuyor canım ya :( üzülen yine sen olursun ama illaki yapıcam dersen aç telefonu konuş bence:)

telefon iletişimini pek sevmiyor.karşısına çıkmaya da pek cesaret edemedim..belki yazdıklarım ısındırır biraz düşünmesi için süre tanırım sonra da buluşup konuşmaya çalışırım.yorum için teşekkür ederim telefon da defter ile buluşma arasındaki adım olabilir

Araya giren ayrılıktan sonra da olur, çok da güzel olabilir ama neden çok önemli.
Şimdi başlasa tekrar kızlara olan yakınlığından rahatsız olmayacak mısın ?

Durumuna üzüldüm özellikle de acı çekiyor olmana ve hala seviyor olmana... Yalnız AYRILMAYI 5 yıl sonra göze alabildiğine göre bir kez daha düşün derim, başka kızlara bakışı da değildir tek neden, ve tek neden oysa o zaman bu gerçekten senin için çok ağır bir durumdur, ki bence de öyle yani yeni tanıştığı bayanlara tavrı anladığım kadarıyla fazlasıyla sıcak.

Bence tekrar düşün, 5 yıl birlikteydiniz, şimdi araya zaman girince bu sadece senin için değil hemen her kadın ya da erkek için geçerli , bir ÖZLEME SAFHASI BAŞLAR. Zaten bu özleme safhasıdır ki insana tekrar tekrar yanlış yaptıran, aslında büyük bir kararlılıkla ayrılan bizler birden ONU ÇOKKK SEVİYORUMMM diye hüngür hüngür ağlar konuma geliriz...Sebebi de alışkanlığın arkasından gelen büyük BOŞLUKTUR, ilk birkaç ay normaldir ama sonrasında zorlaşır zaten, tıpkı sende olduğu gibi.

İyi düşün canım, eğer gereksiz kıskançlık yaptım diyorsan, geri dön....Ama bir daha ayrılmamak üzere ya da aynı konuyu açmamak üzere, yoksa yine biter daha çok üzülürsün...

Ama düşünüp taşınıp neden ayrıldığını kendine hatırlatınca , "doğru ben onunla yapamazdım, bu süreci atlatacağım" dersen de kendi adına en iyisini yapmış olursun

çok haklısınız..sanırım o hiç akıllanmamış ve aynı saçma hareketlere devam ediyor..ben ne yazsam ne yollasam artık düzelmeyecek gibi..çok üzülüyorum ama çare yok..cevaplarınız için çok teşekkür ederim..:43:

Back
X