merhaba ben 10 ay önce ilk aşkımdan ayrıldım. 23yaşındayım 5yıldır birlikteydik. Ben ayrıldım ondan. biraz çift kişilikli davranıyordu. yeni tanıştığı kızlara karşı fazla ilgili davrandığını düşünüyordum. ayrıldıktan sonra kimseyle birlikte olmadık ikimiz de. yalnız o başka şehire taşındı iş gereği. ve hiç görüşmedik bu süre içinde. sadece birkaç kez mesajlaştık. bazen o bana hala zaafı olduğunu belli eden mesajlar atıyordu. ama bazı mesajlarında da bana çok kızdığını artık beni de hiç kimseyi de sevemeyeceğini söylüyor. twitter da da sev (miş) tim seni yazmış. ben onu hala çok seviyorum ve çok acı çekiyorum. yaptığım kıskançlıktan da pişman oldum. geri dönüş yapmak istiyorum ve doğum gününü vesile ederek ona bir defter yazıp yollamayı düşünüyorum. eski güzel zamanları hatırlatan birbirimize yolladığımız şiirleri içeren ve biraz da pişman olduğumu, yeniden bir araya gelmek istediğimi anlatan şeyler yazmak istiyorum. neler yazılmalı? etkili olması için neler demek gerekir? ya da etkili olur mu?