Ümraniye atlas hastanesi

eklem

BÜTÜN GÜZEL ŞEYLER SABIRDAN SONRA GELİR
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.299
341
148
35
Merhaba arkadaşlar ben atlas hastanesinde Sibel esti' ye gidiyorum baştan beri su ana kadar beni rahatsız eden bisey olmadı ama doğum yaklaştıkça da korkular almaya başladı benim ikinci doğum olacak ilki normaldi devlette oldu ikinci de normal olsun istiyorum ama bezen özel hastanelerde sezaryana yönlendirebilirler Dr. Hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar fikir ve sorunlarınızı bekliyorum sizlerin doğumları nasıl oldu...

Selam bilgisi olan yokmu acaba

Merhaba. Atlas Hastanesinden ve Sibel Esti den memnun kaldınız mı? Bende doktor arayışı içerisindeyim.
Mesajınızı gördüm fikirlerinizi almak istedim

Merhaba. Atlas Hastanesinden ve Sibel Esti den memnun kaldınız mı? Bende doktor arayışı içerisindeyim.
Gelinimiz yakın zamanda atlas hastanesinde doğum yaptı fiyat olarak çok uygundu ama ilgi alaka hiç yok dedi bebekle falan da ilgilenen olmamış 10 kere hemşire çağırmışlar gelen olmamış ama doktorunun kim olduğunu bilmiyorum hastane biraz düşük kalite sanırım

Evet canim doktorumdan memnundum rahat biri seni korkutmuyo yalniz dogumuma nobetci
Dr. Girdi gece oldugu icin nobetci dr.dan da memnun kaldim

Ben bi sikinti yasamadim canim zaten sabaha karsi dogum yaptim ogleden sonra taburcu oldum normal oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…