Ümraniye Çakmak Erdem Hastanesi Hakkında

elissa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
255
35
48
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
ben hamile olduğumu yeni öğrendim ama şu anda ilk kontrol için gideceğim hastaneye karar veremedim. Bana Erdem Hastanesi yakın ayrıca diğer bölümler için gittiğimizdede çok memnun kaldık. Orda doğum yapan tanıdıklarımda oldukça memnun olduklarını söylediler ama burda olumsuz şeylerde okudum kafam karıştı haliyle.. Erdem Hast. de doğum yapan veya bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun..

Son düzenleme:

bende orda başladım bugün gittim güzel nezih bi hastane benziyor bayağı talep gören bi yer ..senin doktorun kim peki

bende orda başladım bugün gittim güzel nezih bi hastane benziyor bayağı talep gören bi yer ..senin doktorun kim peki

Ben daha hiç gitmedim ama orda doğum yapan arkadaşımlarım Emel Hanım veya Özlem Hanım'a gitmemi söylüyor. Özellikle ikisinin çok yoğun oluyorumuş.. Bende gitsem özlem hn a giderim heralde.. Sen kime gittin?

Benim 3 arkadaşım Erdem Hastanesinde doğum yaptı 1 isi çok memnun Diğer 2 si tavsiye etmem dedi bende ATLAS HASTANESİ nde doğum yaptım . Doktorum çok iyiydi fakat ayrıldı ordan ama bebeğimi hala Atlas hastanesine götürüyorum

Son düzenleme:
Bana yakın olmasından dolayı orayı düşünüyorum birazda. Ümraniye civarında başka hastanede doğum yapan kimseyide tanımıyorum. İnternetten araştırıyorum benimde kfam karıştı iyice, bakalım.

bende araştırma içindeyim ben zeynep yeşim hanıma gittim eşimin bi tanıdğının eşi diye bi kez gittim ... cumartesi tekrar cağırdı yine gitcem bende ümraniye civarinda düşünüyorum doğum sırasında evine yakın olmasıda önemli bence ...hayırlısı

Tabi ki yakın olması çok önemli bende aynı şeyi düşünüyorum. Hamilelik bu gidişatı belli olmaz. Ben internetten araştırdım uzman doktormuş zaten kendisi, diğerleri opr.doktor. Hakkındada güzel yorumlar var ama dediğin gibi hayırlısı bakalım.

arkadaşlar ben geçen sene mayısda 22 haftalık erken doğum yaptım doktorum özlem hanımdı başka doktora gitmediğim için doktorun iyi,ilgili olduğunu ve doktorun ihmali olmadığını düşündüm hep.Şu an 4aylık tekrar hamileyim ilk kontrollerime yine özlem hanıma gittim ilkinde yaşadığım problemi kendisi bildiği için bunda daha temkinli olur ilgilenir die düşünmüştüm.ilk 3 ay yine özlem hanıma devam ettim fakat her defasında ben hatrlatrısam hiç kontrol etmeden dikiş gerekebilir fln dedi.Ama sonunada onunda riskleri var sana bırakıyorum dedi.Ben tereddütte kaldım ve başka doktora gittim tavsiye üzerine ve asıl doktorun nasıl olması gerektiğini gördüm erdemde sadece ultrasonda bebeğe bakıyoar kalp atışı boyu kilosu uygunsa tmm problem yok 1 ay sonra yine gel hesabı yapılıyor ve anne kontrol edilmiyor.Gittiğim doktor ilk bebği sonra beni her şekilde kontrol etti ve birçok problem tespit etti.rahimde açılma olup olmadığına baktı ve şu an dikiş gerekmediğini söledi her defasnda tansiyonumu kontrol etti ve düşük tansiyonum çıktı.Yani kısacası şimdi içim rahat doktorumdan dolayı en azından farklı her şekilde ilgilendi ve erdem hastanesinin iyi bir hastane,doktorumunda (özlem hn) kibar güleryüzlü konuşkan olmasının iyi bir doktor olması anlamına gelmediğini gördüm.O yüzden dikkat edin arkadaşlar ...

bende orada tedavi görüyorum..doktorum funda ayşe demir.çok memnunum kuzenim orada doğum yaptı ve çok memnun kaldı..

ancak birgün kontrolüm vardı gittim doktoum olmadığı için beni özlem hanıma aldılar..ama ne göreyim tam 2 saat bekledim orada.beklemeyi bırakım yumurtalarımı kontrol etti 19 ve 20 mm olmasına rağmen 2 gün sonra tekrar gel kendi doktorum görsün dedi ve iğnemi vurmadı.2 gün sonra gittiğimde doktorum yumurtan çatlamış neden iğne vermemiş diye çok kızdı özlem hanıma....özlem hanımdan hiç ama hiç memnun kalmadım..Allah onun hastalarına sabır versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…