- Konu Sahibi sarisekerim86
-
kızlar çamlıca erdem hastanesi adalet zati hn gittim çok ilgili ve sevecen bir bayan. 5.5 haftalık olduğunu ve kalp atışlarının azda olsa gözüktüğünü söyledi çok sevindimmmm darısı bekleyenlerin başınaaa
bende 6,5 aylık hamileyim bana da hospitalium bahar hanım tavsiye edildi ne dersiniz giden var mı? normal doğum yaptırıyormuş.normal olsun istiyorum para için sezeryan yapılmasın.gerçi zeynep kamil düşünüyorum ama yine de 2. seçenek olarak arıyorum....
canim ozel hastanede hic bisey demiyor direk sezeryan yapiyor ve buda hem sana hem bebegine zarar veriyor ben normal dogumu cok aci cekecek olsamda isterim mesela
Canım ben bayan kuaförüyüm bayanlarla iç içe olduğum için önerilere göre hamile kalır kalmaz afiyet hastanesinde ki bilgi gökcana gittim 9 ay boyunca benimle çok güzel ilgilendi çatı darlığından dolayı sezeryan olmak zorunda kaldım ameliyatima da o girdi aynı gün akşamı ayağa bile kalktım muhteşem bi doktor ben çok araştırdim ne erdem ne atlas nede hospitalium hepsi yalan gerçi afiyet hastaneside öyle aman aman değil ama sırf o doktor için oraya git ayrıca en ufak bi sorunun olsun istersen gecenin 12 sinde ara açıyo pazar olsun farketmez ve sana en iyi şekilde yardımcı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?