Ümraniye çevresi kadın doğum doktoru :(

Arkadaşlar ben de Ümraniye'de oturuyorum çok doktor aradım ama doktorumu tüm araştırmalarıma rağmen tesadüfen buldum. Çok samimi, ilgili sorulan sorulara cevap vermesi önceliğimdi. daha gider gitmez cep telefonunu vermişti. Üsküdar Hospital Türk'te Banu Büyükçayır doktor arayan endişesi olan varsa bi araştırabilir ben çok sıkılmıştım bu süreçte inş birilerine faydam olur.

Ben oraya 2 hafta önce gittim banu hanım ayrıldı dediler. Sen hangi tarihte görüşmüştün. Hatırlıyor musun?

Merhaba arkadaşlar. Aslında çok uzun zamandır takip ediyorum fakat yazmak yeni nasip oldu. Bir hafta önce test yaptım ve çift çizgiyi şükür ki gördüm. Fakat yinede bir hafta beklemek istedim. İyi bir hastahane ve Dr. arayışına girdim, görüyorum ki çoğunluk Afiyet hast.deki Dr bahsetmiş yalnız hast.hakkında pek de iyi yorumlar yazılmamış.Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz çok heyecanlıyım.

Merhaba ben de o hastane ile ilgili iyi yorumlar almadım. Şu an dr banu hanıma gidiyorum ben de. Kendisi önceden üsküdar hospital türk hastanesinde çalışıyordu ama ayrıldı. Şimdi nişantaşı nda muayenehanesi var. Doğumu anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor. Fiyatlar çok makul ve hastaneyi sen belirliyorsun. Düşün ki ben hiç üşenmeden pendik kurtköy den nişantaşı na ona gidiyorum. Aileden biri gibi çok sıcak ve ilgili. Eşimle ben o kadına hayranız. Eğer ilgilenirsen bilgilerini vereyim.

Merhaba arkadaşlar . ben 6 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz. Fakat olmadı. İyi bi doktora gitmek istiyorum . umraniyede oturuyorum . tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mi. Kadın doktor tercihimdir

Merhaba arkadaşlar . ben 6 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz. Fakat olmadı. İyi bi doktora gitmek istiyorum . umraniyede oturuyorum . tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mi. Kadın doktor tercihimdir
Canım merhaba :) bizde 3 ay denedik olmamıştı bebeğimiz. Ve cok sancılı adet dönemleri geciriyordum. Çok doktor gezdim.en son tavsiye üzerine medivia hastanesinde serpil özen var ona gittim. 2 dk muayeneden sonra polip olduğunu ve alimalı dedi.aldı 2 ay sonra hamile kaldım. Şu an 8 haftalik hamileyim çok şükür. Sana da tavsiye ederim gercekten cok ilgili güler yüzlü mesleğinde iyi bir doktor. Rabbim istediğini sana da versin insallah

Canim medivia hastanesi nerde tam olarak umraniye'de mi?

Mrblar normal dogummu yaptiniz acaba bende suan zevcan hanima gidiyorum.ama cinsiyet tahminleri dogru cikıyormu biiyomusunuz

Özele de gitsem ekstra bir ilgi ve durum yaşamadım ve ben son aylarımda devlet hastanesinde yoluma devam etmek istedim, ekstra para dökmeye gerek olmadığını düşündüm. Sonuçta devlet hastanesinde ki doğum yapanlar da sağlıkla kucağına alabiliyor. Bu zamana kadar okuduğum yorumlar da birçok özel hastane ve doktor tavsiye edilmemiş insan parasıyla rezil olmak istemiyor açıkcası. Şimdi Ümraniye de yeni yapılan kadın doğum hastanesine gidicem. Çevrenizde giden vs oldu mu bayan doktor tavsiyesi yapabilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar konu biraz eski insallah bişeyler değişmiştir. Benimde ümraniyede iyi bir kadın doğum uzmanına ihtiyacım var. Yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim. Hpvden ameliyat oldum. Suanda bakteri olduğu söylendi. Bu arada şu ana kadar Zeynep kamil hastanesinde tüm işlemlerini yaptırdım. Baya yoruldum çünkü her bölümde farklı doktor ve asla senin geçmişte yaptırdığın işlemlere bakmıyorlar o an kendileri ne istedilerse ona bakıp yolluyorlar. Herşeyi takip edecek güven veren bir doktor olursa paylaşırsanız mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…