• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye de kadın doğum doktoru

yesillibiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
546
486
53
30
Merhabalar ikinci bebeğime hamile olduğunu öğrendim daha çok yeni veÜmraniye de bir kadın doğum doktoru arayışındayım. Muayenelerde güler yüzlü olması sorduğum soruları sabırla ve anlayışla yanıtlaması benim için çok önemli Aşı testler konusunda kararı bana bırakabilecek baskı yapmayacak normal doğumu destekleyici bir doktor arıyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim

Bende bekliyorum merakla, konu açtım ama kimse cevap yazmıyor
Devlet hastanesinden öneriler bekliyorum
Maddi durumu iyi olanlar, Şükran Akalın öneririm. Ümraniye’de kendi kliniği var

Muayene ücreti ne kadar acaba benim.uc.dusugum.var.devlet bakmıyor doğru.durust.bir.senedirde.olmuyor.eger.ugun.sa.ucreti.gideyim.

Muayene ücreti ne kadar acaba benim.uc.dusugum.var.devlet bakmıyor doğru.durust.bir.senedirde.olmuyor.eger.ugun.sa.ucreti.gideyim.
AAslında devlette bir.doktor buldum sağolsun bir arkadaş tavsiye etti onada giderim ama yumurta takibi yapıyor buda çok iyi.tabi ama çatlama iğnesini kullanmak istiyorum nasıl devlette kullandırılır mi acaba

AAslında devlette bir.doktor buldum sağolsun bir arkadaş tavsiye etti onada giderim ama yumurta takibi yapıyor buda çok iyi.tabi ama çatlama iğnesini kullanmak istiyorum nasıl devlette kullandırılır mi acaba
Sümeyye okur salman çok iyidir tavsiye ederim ümraniyede

Gittim hastaneye Ümraniye devlette gittim inferlite hiç memnun kalmadım en son dedim ben muayene olmadan cikicam.dedim.
Özel klinikte kendisi ben memnun kalmıştım . Devlette infertilite hiç tavsiye etmem çoçuğu olacak insanın bile stresten çoçuğu olmaz valla oralarda

Back
X