Ümraniye Devlet Hastanesi – En İyi Kadın Doğum Doktoru Kim?

blueistanbul

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
459
340
18
Merhaba hanımlar,

Ümraniye Devlet Hastanesi’nde kadın doğum bölümünde muayene olacağım. Gebelik sürecimle ilgili düzenli takip yapabilecek, ilgili ve tecrübeli bir doktor arıyorum.
Aranızda bu hastaneye giden, memnun kaldığı bir kadın doğum doktoru olan var mı? Özellikle gebelik takibi, doğum süreci ya da transfer sonrası dönemle ilgili iyi bir doktor arayışındayım.

Teşekkür ederim şimdiden

Ümraniye'yi bilmem ama ben devlet hastanelerinde asistandan başka kimseyi görmedim. Zaten doktorun kendisi takip yapsa ilgili olsa herkes devlete gider. Doktorun yüzünü gören yok. Bulursanız bize de haber edin :))

Kimse bişey yazmamış
Devlet hastanesi için öneri bekliyorum lütfen
Bana burda Rukiye şengül Pendik devlet hastanesini önerdi yumurta takibi yapıyor bana gore iyi ilk defa gittiğim içinde bir şey diyemiyorum ilk ongorum iyiydi o şekilde
Kimse bişey yazmamış
Devlet hastanesi için öneri bekliyorum lütfen
Birde siz gebelik için onu bilmiyorum yeni gördüm bu yazinizi

Gebelik takibi aynen
Mehtap yucedag diye bir doktor var bir defa gittim oda gebelik sonlandiktan sonra benimle konuştu dedi ki sen bilmeyen kişilere denk gelmişsin gebe kaldiginda direk bana gel aspirin kullandirayim sana dedi ama bu doktor bır kaç kez aradım randevularini bulamadım Ümraniye eğitim ve araştırma da yani gebelik takibi yapıyor demekki aklımda bulunsun ama ben bulamadım belki hamile kalırsam giderim diye bı kaç kere girdim ama bulamadim

Galiba kendisi Assistan doktor olduğu için, Mhrs den randevu alınmıyordur.

İbrahim Kale ye bi kaç kere gittim kendisi oluyor genelde. Bence bilgili bi doktor bi deneyebilirsin

Galiba kendisi Assistan doktor olduğu için, Mhrs den randevu alınmıyordur.
Hayır asistan değil ben randevu aldım gittim Mehtap yucedag diye zaten sonradan görünmedi. Başka bir hastaneye gitmiş olabilir bazı doktorlarda özel klinik açıyorlar bilemiyorum ama asistan doktor değildi yani randevusu vardida gittim zaten asistanlar genç oluyor genelde yasi 37 38 gibi duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…