Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Op. Dr. Şükran Akalın Ümraniye’de, şiddetle tavsiye ederim.
Sibel Açıkalın. Ümraniye'de muayenehanesi var
Fazilet görgülü ümraniye afiyet hastanesinde. Harika bi kadındır. Randevu almak biraz zor aşırı yoğun ama çok insancıl birisi. Hiç olumsuz yorum görmedim duymadım doktor hakkında.
İnfertiliteyle ilgileniyor mu bilgim yok açıkcası. Genelik takibi için önermiştimmerhaba, bu doktorları gebelik takibi için mi öneriyorsunuz yoksa gebelik isteyenler için infertiliteyle de ilgileniyor mu
Gebelik için önermiştim ben diğer konuyla ilgileniyor mu veya nasıldır bilemiyorummerhaba, bu doktorları gebelik takibi için mi öneriyorsunuz yoksa gebelik isteyenler için infertiliteyle de ilgileniyor mu
Merhaba bende üsküdarda arıyorum doktor ancak bulamadım bebek doğunca gidicem herhalde doktora artık oda mecburenÜmraniye-üsküdar çevresi doktor önerisi olan var mı?
Merhaba muayene ücretleri nasıl bilginiz var mı.İnfertiliteyle ilgileniyor mu bilgim yok açıkcası. Genelik takibi için önermiştim
Fazilet hanımın şuanda muaynesi 210 liraydı galibaMerhaba muayene ücretleri nasıl bilginiz var mı.
Bende bugun ona rahim filmi cekildim asiri memnun kaldim ve cookk iyi ilgilendi sanieim ozel hastalara bakiyomus dogum fiyatlari nekdr bu konu hakkinda bilginiz varmiFazilet hanımın şuanda muaynesi 210 liraydı galiba
Fiyat almıştım ama asla aklımda yok. Hastaneyi arayıp kolaylıkla fiyat bilgisi alabilirsiniz.Bende bugun ona rahim filmi cekildim asiri memnun kaldim ve cookk iyi ilgilendi sanieim ozel hastalara bakiyomus dogum fiyatlari nekdr bu konu hakkinda bilginiz varmi
Aymn oyle fazilet hanima hayran kaldim❤ ozel doktor ama sanirsamFiyat almıştım ama asla aklımda yok. Hastaneyi arayıp kolaylıkla fiyat bilgisi alabilirsiniz.
Fazilet hanım bitanedir![]()
Evet hastane doktorlarından değil. Dışarıdan bi hekim gibi hastane bünyesini kullanarak çalışıyor. Hastanede bazı sağlık sigortaları geçiyormuş. Hiçbirisine tabii değil. Farkettiyseniz diğer doktorlardan odasının yeri bile farklı.Aymn oyle fazilet hanima hayran kaldim❤ ozel doktor ama sanirsam
Normal sgk geciyomu acabaEvet hastane doktorlarından değil. Dışarıdan bi hekim gibi hastane bünyesini kullanarak çalışıyor. Hastanede bazı sağlık sigortaları geçiyormuş. Hiçbirisine tabii değil. Farkettiyseniz diğer doktorlardan odasının yeri bile farklı.
Kendisinde kürtaj oldum birkere. Şuanda da devam eden yeni gebeliğim için gidiyorum. Çok memnumun. Özel sağlık sigortam var başka hastanelerde geçen. Ona rağmen kadına para ödeyip devam ediyorum![]()
Sonuclaeimi baska doktora gosterdim temiz cikti 1 ay sonra gel hap baslariz dedi klomennfalanmi yoksa baskami acaba soramadimdaNormal sgk geciyomu acaba
erdemdemiydi daha once? Tam nerede yeriOp. Dr. Şükran Akalın Ümraniye’de, şiddetle tavsiye ederim.
Fazilet hnn soyadi de peki yeri nerde?hangi hastanelerle calisiyor arldslar bu doktorlarFazilet hanımın şuanda muaynesi 210 liraydı galiba
Sukran hanimin muayene ucreti nasil acaba hangi hast yle calisiyorOp. Dr. Şükran Akalın Ümraniye’de, şiddetle tavsiye ederim.
Dogumu da afiyette mi dusunuyorsunuz?Evet hastane doktorlarından değil. Dışarıdan bi hekim gibi hastane bünyesini kullanarak çalışıyor. Hastanede bazı sağlık sigortaları geçiyormuş. Hiçbirisine tabii değil. Farkettiyseniz diğer doktorlardan odasının yeri bile farklı.
Kendisinde kürtaj oldum birkere. Şuanda da devam eden yeni gebeliğim için gidiyorum. Çok memnumun. Özel sağlık sigortam var başka hastanelerde geçen. Ona rağmen kadına para ödeyip devam ediyorum![]()