Doğuma Hazırlık Ümraniye-üsküdar kadın doğum doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Op. Dr. Şükran Akalın Ümraniye’de, şiddetle tavsiye ederim.

Sibel Açıkalın. Ümraniye'de muayenehanesi var

Fazilet görgülü ümraniye afiyet hastanesinde. Harika bi kadındır. Randevu almak biraz zor aşırı yoğun ama çok insancıl birisi. Hiç olumsuz yorum görmedim duymadım doktor hakkında.

merhaba, bu doktorları gebelik takibi için mi öneriyorsunuz yoksa gebelik isteyenler için infertiliteyle de ilgileniyor mu

merhaba, bu doktorları gebelik takibi için mi öneriyorsunuz yoksa gebelik isteyenler için infertiliteyle de ilgileniyor mu
Gebelik için önermiştim ben diğer konuyla ilgileniyor mu veya nasıldır bilemiyorum

Bende bugun ona rahim filmi cekildim asiri memnun kaldim ve cookk iyi ilgilendi sanieim ozel hastalara bakiyomus dogum fiyatlari nekdr bu konu hakkinda bilginiz varmi
Fiyat almıştım ama asla aklımda yok. Hastaneyi arayıp kolaylıkla fiyat bilgisi alabilirsiniz.
Fazilet hanım bitanedir 💓

Aymn oyle fazilet hanima hayran kaldim❤ ozel doktor ama sanirsam
Evet hastane doktorlarından değil. Dışarıdan bi hekim gibi hastane bünyesini kullanarak çalışıyor. Hastanede bazı sağlık sigortaları geçiyormuş. Hiçbirisine tabii değil. Farkettiyseniz diğer doktorlardan odasının yeri bile farklı.
Kendisinde kürtaj oldum birkere. Şuanda da devam eden yeni gebeliğim için gidiyorum. Çok memnumun. Özel sağlık sigortam var başka hastanelerde geçen. Ona rağmen kadına para ödeyip devam ediyorum😂

Evet hastane doktorlarından değil. Dışarıdan bi hekim gibi hastane bünyesini kullanarak çalışıyor. Hastanede bazı sağlık sigortaları geçiyormuş. Hiçbirisine tabii değil. Farkettiyseniz diğer doktorlardan odasının yeri bile farklı.
Kendisinde kürtaj oldum birkere. Şuanda da devam eden yeni gebeliğim için gidiyorum. Çok memnumun. Özel sağlık sigortam var başka hastanelerde geçen. Ona rağmen kadına para ödeyip devam ediyorum😂
Normal sgk geciyomu acaba

Dogumu da afiyette mi dusunuyorsunuz?

Back
X