- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
altunhan canım bende çekmeköy şahinbeyde oturuyordum beykoza gelin geldim
ailem hala orda
bende beykozdan kalkıp erdem hastanesine geliyorum
çünkü görümcemin kızı 20 günlükken fıtık olmuştu ameliyatını erdemde yaptırdık
çok memnun kaldık, güzel geçti, hiçbir sorunla karşılaşmadık
6 ay öncede eltim orda doğum yaptı, hemde normal doğum
çalışanlarından tutun doktorlarına çok ilgiliydiler
doktoru Adalet Zati ydi ancak doğumun olacağı hafta izne ayrılmıştı, Ayşe Katrancı hanımı tavsiye etti bize
bize ona gittik, kadın mesaisi dolduğu halde gitmedi ve eltimin doğumunu gerçekleştirmeden ayrılmadı hastaneden
1 gece kaldık, gece kontrol edip durdular, bi problem varmı diye
temiz deseniz o konuda hiç tereddütümüz olmadı, hijyen bir hastane çünkü
velhasılı kelam bende oraya gidiyorum Adalet hanıma, şimdilik iyi
bundan sonrada öyle olur inşallah, kısmet olursada erdemde yapcam doğumu
doğumda kötü değil sağlıklı birgebelik geçiriyorsan iyi bir hastane ama sorunlubir gebelik geçiriyorsan asla
özlem hanım da evt çok sevecen bir dr orda 15 gün yattım nöbette olduğu gün bakmıştı bana çokta ilgiliydi ama iş işten geçmişti orda sayabileceğim ihmalkar dr... birincisi ADALET ZATİ ikinci FUNDA DEMİR üçüncü EMEL TÜRKOĞLU( aslında ne olduğunu anladı bende ama funda hnm gidiyorum diye müdahale etmedi o izindeyken acilde) SORUNLU BİR GEBELİK YAŞIYORSANIZ GİTMEYİN
onun haricinde bebeğin cinsiyetini çok iyi tahmin ediyorlar bebeğin elinikolunu gösteriyorlar banada herşey iyi bebekler iyi dediler ama sen benim söyledğim halde rahim boyuma bakmıyor açılma yok siyorsan sonra gittiğimde 3 cm olmuş diyorsan ben sana doktor değil cani derim katil derim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?