Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle tek renk taşlı tuşlu olmayan siyah 2-3 tane ferace ile içlerine giyeceğin rahat siyah penye pantolonar ve üzerine yine pazarlarda satılan siyah-belki beyaz ince badiler..
Bu kadar,başka şeyi kendine ne yük yap ne de eziyet,,
Hayırla sağlıkla gitmek kısmet olsun inşallah..
ankarada farece satan yerler var mı acaba? benım annemde gidecekte bu yüzden soruyorum hiç bilgimiz yok bizimde ne giyilir nasıl olur,bilenler yardım etsin
Öncelikle Allah şimdiden kabul etsin
ben 2012 temmuzunda yaptım kıyafet olarak hafif rahat geniş olmasını tercih et
ferace uygundur iç kıyafet olarak muhakkak penye pantolon ve tişort 4 er takım alsan yeter
çünkü bazen günde 2 defa değiştiriliyor yıkamakla uğraşmazsın
birde rahat edeceğin bir sandalet edin muhakkak çünkü orada ben dahil hepimizin ayağı su topladı en son bi terlik alıp giydim
hira için ise hafif bir spor ayakkabı olur fazla yük etme kendine
ama en en önemlisi ne dersen şunu derim gitmeden muhakkak hac risalesi (mustafa islamoğlu'nun ) yada hac (ali şeriati'nin) muhakkak oku hatta yanında götür çok güzel anlatılmış
şiddetle tavsiyemdir ibadete anlam katıyor vee banada dua et Allah tekrarını nasip etsin