- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
Merhaba herkese bana umreden küçük kutuda toz geldi hamile kalmaya yariyormus ama nasıl kullanılacağı ne olduğu yazmıyor bana söylenen polen tozuymus bilgisi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polen tozu mu okurken hapşırdımMerhaba herkese bana umreden küçük kutuda toz geldi hamile kalmaya yariyormus ama nasıl kullanılacağı ne olduğu yazmıyor bana söylenen polen tozuymus bilgisi olan varmi
Hurma poleni bu bende kullanmıştım hatta bunu bala katıp yiyorsunuz hakiki bal olmasina dikkat edin. Sabahlari yiyin biraz degisik bi kokusu var. Ben yutarken oguruyodum kokulara hassasimdaMerhaba herkese bana umreden küçük kutuda toz geldi hamile kalmaya yariyormus ama nasıl kullanılacağı ne olduğu yazmıyor bana söylenen polen tozuymus bilgisi olan varmi
Esinizde yesin sizde yiyin annem bana kavanoza yapmisdi o bitince ben taze taze yapip yemek istemistim kaseye biraz bal koyup goz karari polenden koyuyodum tup bebekte yumurta buyultme asamasinda kullanmistim 18 yumurtam toplanmisdiMerhaba herkese bana umreden küçük kutuda toz geldi hamile kalmaya yariyormus ama nasıl kullanılacağı ne olduğu yazmıyor bana söylenen polen tozuymus bilgisi olan varmi
Alerjiniz var mı yok mu bilmeden bu tarz ürünleri kullanmayın lütfen Allah korusun sonra daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz.Merhaba herkese bana umreden küçük kutuda toz geldi hamile kalmaya yariyormus ama nasıl kullanılacağı ne olduğu yazmıyor bana söylenen polen tozuymus bilgisi olan varmi
Üzerinde bişey yazmıyor ben de tedirgin oldum acikcasiAlerjiniz var mı yok mu bilmeden bu tarz ürünleri kullanmayın lütfen Allah korusun sonra daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz.
AynisimiydiHurma poleni bu bende kullanmıştım hatta bunu bala katıp yiyorsunuz hakiki bal olmasina dikkat edin. Sabahlari yiyin biraz degisik bi kokusu var. Ben yutarken oguruyodum kokulara hassasimda
Aynısıydı hatta bitince trendyolda bi satıcıdan almistim ahh yakin olsam kokusundan tanirdim ben onuAynisimiydi
Ah keskeAynısıydı hatta bitince trendyolda bi satıcıdan almistim ahh yakin olsam kokusundan tanirdim ben onu![]()
Benziyor ama kokudan kaybediyorleplepi tozu bu
Aslinda google hurma poleni yazin cikiyo fotolari kullanim sekli... polen alerjim var bana dokunmadi şahsen. Sanirim bu daha farkli bisey cokta faydasi var.Ah keske
Yani normal yazin cikan polenden daha farkli bisey demek istedimAslinda google hurma poleni yazin cikiyo fotolari kullanim sekli... polen alerjim var bana dokunmadi şahsen. Sanirim bu daha farkli bisey cokta faydasi var.
Evet baktım aynısı çıkıyor kullanım şekline bakmadimAslinda google hurma poleni yazin cikiyo fotolari kullanim sekli... polen alerjim var bana dokunmadi şahsen. Sanirim bu daha farkli bisey cokta faydasi var.