Umreye ne kadar gidiyor

He yazmışlar yukarda 45 yaş altı erkeksiz gidemiyormus. Şimdi anlaşıldı. :KK53:
45 yaşı işi bitmiş olarak görüyorlar ondan gidebilir teyzeler :110: gelsinler burdaki 45 lik çıtırları görsunler :63:
Kv dem kadınlık durumu geçmiş gibi birsey demişti tam hatırlamıyorum 45 yaş azmış aslinda

özel firmayla gidilebilir bildiğim kadarıyla ama emin değilim ben özel firmalara sordum yani yaş sınırı erkek zorunlulugu falan demediler
Ayrıca geçen sene komsumuz kadin tek gitti bi arkadasimda evlenmeden önce tek ve arkadaş gurubuyla gitmisti şimdi öyle bişey varsa diye düşündüm siz öyle diyince

ama inş yoktur :KK43: çünkü gitmek istiyorum

özel firmayla gidilebilir bildiğim kadarıyla ama emin değilim ben özel firmalara sordum yani yaş sınırı erkek zorunlulugu falan demediler
Ayrıca geçen sene komsumuz kadin tek gitti bi arkadasimda evlenmeden önce tek ve arkadaş gurubuyla gitmisti şimdi öyle bişey varsa diye düşündüm siz öyle diyince

Tamamda canım haç umre ne farkeder ki aynı şey sayılır zamanları farklı

Eltimi kayinvalidemii goturecekti. Yaşından dolayı olmaz dediler mecburen kaynimda onlarla gitti. Tabi özel ayrı mıdır bilemem.

Kızlar verdiğiniz bilgiler için sağolun ama konu dağıldı
es

Esas ogrenmek istediğim ne kadar gidiyor sadece tek bir kişi icin? Ona göre kendimi hazırlayacağım çünkü

O konuda tereddute kapilmayin cunku bekar olarak cok fazla giden var sikinti olacagini sanmiyirum

O hac durumlari icin kesin kural

Benim arkadasim 30 yasinda gitti 3 sene once filan ozel bi firmayla 3 bin tl filan verdi

Kızlar verdiğiniz bilgiler için sağolun ama konu dağıldı
es

Esas ogrenmek istediğim ne kadar gidiyor sadece tek bir kişi icin? Ona göre kendimi hazırlayacağım çünkü

iyide gidemezsiniz işte tek başınıza onu demiş arkadaşlar konu dağılmamış ..gidemeyeceğiniz için fiyatın önemi yok..

Benim arkadasim 30 yasinda gitti 3 sene once filan ozel bi firmayla 3 bin tl filan verdi

bn bi firmaya sordum öğrenciyim zaten tek kişi için 860 dolar dedi ama her firma farklı işte Türk parası bizimkisi birikecek olan ona göre biriktirecez haberleri yok :)
ama bu değişken yani hele bide dolarla olunca bide orda yanında da para olmasi gerekiyormus toplamda ne kadar gider acaba
Doları bile takip eder oldum :D

iyide gidemezsiniz işte tek başınıza onu demiş arkadaşlar konu dağılmamış ..gidemeyeceğiniz için fiyatın önemi yok..

Canim gidiliyor daha bu sene gideni biliyorum ama onlar bi cemaate bagli gittiler fiyat farkliydi ondan firma degildi teki çifti yok özel firmayla kiar sağolsunlar bildiklerinden yardimci olmak adına diyorlar

Canim gidiliyor daha bu sene gideni biliyorum ama onlar bi cemaate bagli gittiler fiyat farkliydi ondan firma degildi teki çifti yok özel firmayla kiar sağolsunlar bildiklerinden yardimci olmak adına diyorlar

bak bunu buldum bende merak ettim:)

1 – 18-45 yaş arası bayanların mahremi olmakla beraber, evli ise eşinden, bekâr ise babasından umre ye gidebileceğine dair noterden muvafakat name, onu umre ye götürecek kişiden ise ( amca, dayı, dede, ağabey, kardeş gibi) noterden taahhütname, kayın pederiyle umre ye gidecek bayanlarında nüfus kayıt örneği vermek zorundadırlar.

özel bir firmanın şartlarında bu yazıyor..

senin dediklerin topluca gittiyse sorun olmamıştır..

Hac icin menopoza girmemis hanimlari ben cocukken agaca bile nikahladiklarini gordum ,
Umre icinde gecerli ,tek basina gitmek gibi bir seyi dusunmeyin ,umreye tur yapan ozellikle full bayan bir grupla gitmeyi deneyin ve hic ayrilmayin yanlarindan ,
Ozellikle renkli gozlu beyaz tenli bayanlar ,araplarin cok ilgisini cekiyor ,kacirilan ya da o tehlikeyle yuzyuze kalan gorduk ,
Ben 750 euro ya gitmistim ,
Sizinkini de allah kabul etsin

45 yaş altı bayanlar mahremi olmadan umre ye gidemezler. 45 yaş altı bayanların mahremi olmakla beraber noterden muvafakatname (evli ise eşinden, bekâr ise babasından, baba yoksa diğer erkek aile bireylerinden). Onu umre ye götürecek mahreminden ise taahhütname ( amca, dayı, dede, kardeş, oğul, kayın peder, yeğen, damat). 45 yaş üstü dul bayanların sadece ilk üç evrakı vermeleri Umre ye gitmeleri için yeterlidir

Gidemiyorlar yani ama tur belki bi erkekle gidiyormuş gibi gösterebilirler bu izin evrak işlerini tamamlayıp ancak öyle olur

Canım daha ortada fol yok yumurta yok şimdiden araştırmaya girmişsin.hele bi paranı biriktir,şöyle elle tutulur bi rakama ulaştığında gerisi kolay şeyler.

bn bi firmaya sordum öğrenciyim zaten tek kişi için 860 dolar dedi ama her firma farklı işte Türk parası bizimkisi birikecek olan ona göre biriktirecez haberleri yok :)
ama bu değişken yani hele bide dolarla olunca bide orda yanında da para olmasi gerekiyormus toplamda ne kadar gider acaba
Doları bile takip eder oldum :KK70:
Canim yas filan sikinti deil ayrica erkeksiz gitti arkadasim sen toplamda 5 bin tl filan ayir orda cok masrafin olmaz ...

diyanet grup ayarlayıp rehber eşliğnde gönderiyor diye biliyorum kii bu ilk defa gidecek olan sen içn çook daha iyi olur. yoksa orda çok bocalarsın. fiyatıda kalacağn zamana göre değişir.

Back
X