Umuda yolculuğum bugün başlıyor

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
evet arkadaslar yaklasık 3 ay once pozıtıf olan 2inci tüp bebek denememız bır sure sonra husranla sonlandı aldılar bebeklerımı ve bugün ben yıne yollara dusuyorum canlarımı almak ıcın umut ... yine sancılı heyecanlı maceramız baslıyor önumuzdekı 20 gun bırcogumuz ıcın su gıbı akıp gececek ama benım ıcın zaman duracak sankı umarım 1 ay sonra burdan mutlulugumuda paylasırız hepımıze allah sabır versın

hayırlı uğurlu olsun kaybettiklerin içinde Allahtan sabır diliyorum ...inşallah bu sefer ellerin kolların dolu dönersin...20 gününü rahat geçirmen dileği ile başarılarrrrrrrrrrrrr

Adacım Anatoliadan bebişlerinle döneceğine inanıyorum, sen dememiş miydin, güneşin doğduğu yer diye, senin de güneşin doğacak inşallah canım, bu tedavi süresinde Allah hem sabır versin hem de güç versin sana ve eşine.. iyi haberlerini bekliyorum..orda mı kalacaksın tedavi boyunca?

Canim sana baslayacak oldugun tedavinde basarilar diliyorum ..
Rabbim ins. gönlündekini sana veee tüm isteyenlere versin ..:1hug:
Ayrica madden ve manen kolayliklar versin ALLahim ..

Ben de bir iki ay sonra baslamayi düsünüyorum .. Aynen ben de düsükle kaybettim bebegimi ve 5 aydir dinlenmedeydim ..
Dilerim Rabbim bu kez sana , bana ve tüm bebek özlemiyle yasayanlara bebeklerimizi hayirli - saglikli bir sekilde kucaklamayi nasip eder ...:Saruboceq: Şeniz :asigim:

evet canım tedavımın sonuna kadar orada kalıcam yarın bulent hocayla görusucez hapımın sonunu dun ıctım sanırım pazar gunu adet olurum pazartesıde bı aksılık olmazsa ılaclara baslarım

canlarım sagolun hepınıze teşekkur ederım allah dualarımı kabul etsın ınsallah bu sene hepımızın bebıslerı olsun.Koca göbekliler kervanına bizde katılalım

adacımmm..sonunda başladın..allahım inşallah sana ikiz ve sağlıklı bebişler versin..ne güzel umutla başlamışsın..bu kez sağlkla bebişlerini kucağına alıcaksın inşallah..:ecrin_bebek:

allah kolaylık versin canım emin ol bu yoldan geçen herkese o 20 gün 20 yıl gibi geliyor hele o test gününü beklemek yokmu insanın ömründen ömür gidiyor sanki ama bizim tedavide sabır gerekir umut gerekir sabrını ve umudunu asla yitirmemen dileğiyle inşallah meleklerini bu kez kucağına alırsın

cnm hayırlı olsun yeni tedavin rabbim bu kez anne olmayı nasip eder sana inşallah.zamanı geldiyse rabbim ol dediyse inş olur zaten.bende dün test yaptım transferimin altıncı günü.pozitif çıktı çok şükür ama gerçek test tarihim 19 nisan ama zaman geçmiyor sanki cnm.seni çok iyi anlıyorum bende ilk meleklerimi cennete uğurladım.inş şimdi anne olma zamanımdır...yolun açık olsun.ve hayırlı sonuçlar al inş.

canlarım sagolun destegınız benım ıcıncok degerlı bu sıte bana moral oluyor hepımız aynı yoldan gectıgımız ıcın bırbırımızı cok ıyı anlıyoruz allah hepımıze anne olmayı nasıp etsın ınsallah

Adacım bana Anatolia izlenimlerini arada da olsa yazarsan sevinirim, ben de haziranda başlıyorum.. bol şans, bebişinle döneceğine inanıyorum ben..

Allah yardımcın olsun canım .. her şey gonlünce olsun ... bır an önce bebegıne kavuşman dıleğiyle...

benimde 2. denemem seninle aynı tarihte olmuştu ve ben kimyasal gebelik yaşamıştım. umarım bu denemen hayırlısıyla sonuçlanır arkadaşım. ben eşimi askere gönderdim eylül de geldiğinde hiç beklemeden 3. denemeyi yapmak istiyorum.. allah çocuk isteyen herkesin dualarını duyar inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz....

bebeklerin için çok üzüldüm ama iyi yönünden bakarsan bir şekilde hamile kalabilmişsin yani hiç olmuyor olmayacak imkansız değil. inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle bebeğine veya bebeklerine kavuşursun. ben de bugün adetimin 3. günü ilaçlara başlıyorum. birazdandan ilk iğnelerimi olacağım. benim tedavim bahçecide yaş nedeniyle kısa protokol. sanırım bu 20 günü birlikte geçireceğiz ve peşpeşe sonuçlarımızı alacağız. inlallah ikimiz için de hayırlısı olur canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…