Umudum kalmadi

Sadece ben degilim kusura bakmayin ama bazi is yerlerinde o kadr iyi sartlara elini kolunu sallayarak gelmis comarlar doluyken kendimi ayirayim haydi akademik seviyede egitim gormus insanlar issiz kalabiliyor napalim dusunseydiniz ?? Zihniyeti sagolsun.dusunmuyoruz cunku kendimizden baskasini.ben dusundum evet tum ihtimalleride toplamistim sozde ama sonuc bu onumuz kesildi ama napalim en kotu dikkat ve ilgi cekmek icin hayatina son veriyor insanlar.

ben de ne sınavlara girdim ne mülakatlardan elendim. şimdi özelde çalışıyorum mecburen. olmuyorsa bi yerde denemeyi bırakıp başka alanlara yönelmek lazım.

Sizin kaygılarınızı çok iyi anlıyorum.Ben de yakında mezun olacağım iyi bir bölümde okudum Türkiye'de çoğu mesleğe göre iş imkanı daha fazla olan bir meslek özellikle büyük şehir de isen fakat iş korkusu bende de var ne yazık ki.O kadar emek verdikten sonra başvurulardan dönüş olmaması herşeyin tanıdıkla daha rahat olması(ki tanıdık yoksa işin çok zor :( ) bunlar beni de düşündürüyor.Aynı şekilde erkek arkadaşımda benimle aynı durumda.Düzen oturtmak gerçekten çok zor.Ama yine de Rabbim karamsar olmamızı sevmezmiş ben hep bunla avutuyorum kendimi iyi düşünmeye çalışıyorum. Erkek arkadaşınız da evet ondan çok daha fazla kazanıp çok daha az emek harcamış insanlar iyi yerlerde olabilecek bunları görecek ama yine de pes etmesin, siz de etmeyin. Eğer imkanınız var ise evlenene kadar sıkın dişinizi evlenince büyük şehir de oturun.Her ikiniz içinde daha iyi olur iş açısından.

Sizin kaygılarınızı çok iyi anlıyorum.Ben de yakında mezun olacağım iyi bir bölümde okudum Türkiye'de çoğu mesleğe göre iş imkanı daha fazla olan bir meslek özellikle büyük şehir de isen fakat iş korkusu bende de var ne yazık ki.O kadar emek verdikten sonra başvurulardan dönüş olmaması herşeyin tanıdıkla daha rahat olması(ki tanıdık yoksa işin çok zor :KK43: ) bunlar beni de düşündürüyor.Aynı şekilde erkek arkadaşımda benimle aynı durumda.Düzen oturtmak gerçekten çok zor.Ama yine de Rabbim karamsar olmamızı sevmezmiş ben hep bunla avutuyorum kendimi iyi düşünmeye çalışıyorum. Erkek arkadaşınız da evet ondan çok daha fazla kazanıp çok daha az emek harcamış insanlar iyi yerlerde olabilecek bunları görecek ama yine de pes etmesin, siz de etmeyin. Eğer imkanınız var ise evlenene kadar sıkın dişinizi evlenince büyük şehir de oturun.Her ikiniz içinde daha iyi olur iş açısından.
Buyuk sehirde oturmakta cesaret ister oldu artik her sey karmakarisik hepimiz icin hayrlisi olsun tesekkur ederim pozitif yorumun icin :KK60:

Buyuk sehirde oturmakta cesaret ister oldu artik her sey karmakarisik hepimiz icin hayrlisi olsun tesekkur ederim pozitif yorumun icin :KK60:

Çok pozitif olamadım fakat herkes bu durumda emin ol :) Bunu bilmek insana güç veriyor daha çok azimli olup daha iyimser oldukça hepimiz hak ettiğimiz yerlere geleceğiz umarım. :KK36:

inan sabrın sonu selamettir;biz mucize diyoruz o derece birden gelişti....atanmasıyla istemeye gelmeleri arası 10 gün:))))yani bir baktım kızkardeşiim atanmış ,bir baktım nişanlanmış,üstelik 10 sene atanmayı beklemiş ve eniştemde çok zor maddi bir sınavdan geçerken sanki güneş doğdu......
Bulmuslar ogretmen kizi kacirmamislar:))) sabah 8 ogle 3:))))

Tesekkur ederim o da uluslararasi iliskiler mezunu dilide var onu acik gibi ama berbat piyasa gercekten..kpss a grubuna asildi iste olacak diyor ama ben mulakatta elenecegini dusunuyorum ozel bile biyleyse devlet mulakatlari...

Inanin bazi klise laflari duymaktan bezdim komsular gormesin diye mahallede selam vermek istemiyorum kadroyaaaa gecemedin mi sen ??? Seyin kizi atandiydi bakkk :) baska is yapalim..yapalim ne ise yarar bir ogretmen soyleselerde yapsak..
Bolumu okumasi zor atamasi is bulmasi daha da zor bir bolum. Iibf likerde malesef bi a kadro meraki var ama cok zor ben b kadrodan atandim hesapta calisirken tekrar hazirlanmak ve a kadro vardi ama tup bebek tedaviei gebelik falan derken vazgectim hersey kariyer degilmis. Belki sevgilin de sin 2014 kpssb ike atanmasansi bulur. Mutlaka tercih yaomasi icin ikna edin. Basarilar..

demek ki kendinizi daha fazla zorlamanız gerekecek.. sadece bizim ülkemizde değil heryerde belli sınavlar ve belli torpiller var. bu evrenin sorunu.
torpil bende de olmadığı için daha çok çalışmam gerekti.
asgari ücretin 900 lira falan olduğu dönemde 400 liraya çalışıp hem dershaneye gidiyordum hem işe.
ağlaya ağlaya eve gittiğim günleri biliyorum..
çok şükür atandım. bizde 649 bin kişiden 1000 kişinin alındığı sınavla atandım.
çünkü başka çarem yoktu çok çalışmam gerekti. siz de bence intiharları isyanları bırakın bir kenara. kendi sınırlarınızı zorlamaya bakın.

Bolumu okumasi zor atamasi is bulmasi daha da zor bir bolum. Iibf likerde malesef bi a kadro meraki var ama cok zor ben b kadrodan atandim hesapta calisirken tekrar hazirlanmak ve a kadro vardi ama tup bebek tedaviei gebelik falan derken vazgectim hersey kariyer degilmis. Belki sevgilin de sin 2014 kpssb ike atanmasansi bulur. Mutlaka tercih yaomasi icin ikna edin. Basarilar..
Bu yil cok iyi hazirlandi ben mulakatkardan emin degilim sinavdan suphem yok onun icin bakalm hayrlisi tesekkur ederim

Back
X