- Konu Sahibi shadowshows
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ilk okuduğum vakit aklıma ilk gelen bebek yapman oldu
ne kadar daha orada kalacaksın
geçici bir süre eşin gelemez mi
valla ilk okuduğum vakit aklıma ilk gelen bebek yapman oldu
ne kadar daha orada kalacaksın
geçici bir süre eşin gelemez mi
gerçekten zor arkadaşım. ben nişanlıyken eşim libyadaydı. dedim para falan umrumda değil eğer TR de iş bulmayacaksan evlenmeyelim dedim. yalnzlık gerçekten çok zor. evet devlete girmişsin emin çok emek verdin girmek için ama önceliklerini düşün.
eş durumu tayin hakkın yok mu? bu ne zamana kadar sürer?
hemen olumsuzlaşmamalısın istediğin işe sahip olmuşsun..bedeli de buymuş demek ki..mutlaka bir araya gelirsiniz..zamana bırak..
eğer bende yerleşirsem bizde evli olucaz ama ayrı şehirlerde yaşıycaz..
şimdiden bende bunları düşünüyorum..
çok iyi anlıyorum seni..
umarım atanabilirsin..
nişanlında memursa eş durumundan yada becayiş falan bişiyler ayarlıyabilirmisin?
Keşke nişanlım memur olsa daha kolay olurdu herşey. O özel sektörde primlerini doldurduktan sonra tayin talebinde bulunacağız. Ama 1 yıl beklememiz lazım. 2 yılı doldurmuş olması lazım çünkü. Becayiş çok zor çünkü istediğim şehir Ankara. HErkes Ankaraya gitmek istiyorZaten puanıda çok yüksek olduğu için ve doğru düzgün kadro olmadığı için Ankaraya atanamadım. Eskiden tayin olur diye umudum vardı gittikçe kırılıyor umudum.
canım ya burdaki konuları okuyorsun değil mi yarın ne olacağı belli mi hayatımızda o zaman geleceğin önemli senin için eşinle yada eşinsiz kendi geleceğini hazırlamalısın ki yarın kendi ayakların üzerinde durabilesin sanırım sağlık sektöründesin onlarda alım çok da düşün devlete girmek için neler çekiliyor çok şanslısın geçecek bu günler tabi sıkılır bunalırsın özellikle düğün arefesinde ama 1 sene çile çekip sonra rahata ereceksiniz onu da düşün çok onuşanlara da takma kafayı eş durumu diye bişi var herkes herşeyi biliyor maşallah eşin madem kamuda değil o da gelebilir senin yanına sonuçta küçük yer iş bulmak daha kolay sanırım iş azdır ama kalifiye eleman iş bulur yani anladığım kadarıyla eşin de üniversite mezunu çünkü
bende eşimin işi dolayısıyla ayrı kaldım 6 yılın 3 yılı ayrı geçti zor ama her ayrılıpp buluşma ayrı bi heyacan üzüntüydü belli şeylerin kıymetini daha ii anladıkk geldi geçti üzme kendinii