- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 36
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
Doğum kontrol hapı ile korunuyordum canım 4 ay oldu bırakalı doktor dediki bunu kullandığın sürece korunursun bıraktığın ay tekrar aynı düzenine dönersin koruyuculuk kalkar dedi.O doğum kontrol hapından şu akadar ay sonra falan olayları yalan tamamen dedi.gebelikte zorlanan insanlara tesadüfi hap kullanınca yapılan bir yakıştırma diye konuşmuştu bırakırken ben hapıNeyle korunuyordun? 4 ay kısa bir süre. Kuzenim 7 ay sonra hamile kaldı hiç bir sorunları yoktu kendiliğinden oldu Bebek'te zaten
Benim annem d.kntrl hapı kullanıyordu kist için ve korunmak için. Dr adet kesilmeye başlayınca menepoz dedi bırak içme gerek Yok dedi. Annem o ay hamile kalmış . Dr menepoz dediği için adet olmayınca biz hepten bitti kesildi sandık meğer hamileymiş kardeşim 5 yaşında . Bende İnanmam hapın kısırlaştırdığına annem 5 sene aralıksız kullandıDoğum kontrol hapı ile korunuyordum canım 4 ay oldu bırakalı doktor dediki bunu kullandığın sürece korunursun bıraktığın ay tekrar aynı düzenine dönersin koruyuculuk kalkar dedi.O doğum kontrol hapından şu akadar ay sonra falan olayları yalan tamamen dedi.gebelikte zorlanan insanlara tesadüfi hap kullanınca yapılan bir yakıştırma diye konuşmuştu bırakırken ben hapı
ben sağlık kuruluşunda çalışıyorum canım eşime spermiyogram bile baktırdım benim hormonlar amh bile baktırdım4 ay çok kısa bir süre sahiden, bazen hemn olabiliyor fakat bazen aylar sürüyor, tüm testler iyi demişsin ama 4 ayda hepsine baktırdın mı gerçekten
yaşım 27başlığı okuyan da yıllarca denedin sanacak. 4 ay nedir ki? üstelik ayda en fazla 3 gün hamile kalma ihtimalin var. onlarda ilişki olmadıysa olmaz zaten. bi bekle 1 sene geçsin... yaşın kaç?
aynen insan test yaptıkça ve o tek çizgiyi gördükçe üzülüyor ve hayali olarak 2.çizgiyi görmeye başlıyor.Bende bu 6 ay olacak istiyorum yarin bat gunum gebelik testim hala tertemiz ustelik bu ay ovu testi ile yumurtlama gunumu saptayarak yaptim bu aydan itibaren birakcam test falan yapmayi ovu testi yapcam ama dinlemiycem kendimi su belirti bu belirti diye kafami yormayacam insan bitiyo yaa
Aynen gozum bozulacak cizgi gorecem diyeaynen insan test yaptıkça ve o tek çizgiyi gördükçe üzülüyor ve hayali olarak 2.çizgiyi görmeye başlıyor.
Aynı sorun ben dede var evleneli bir bucuk yılı geçti benim de bu 5.ayim geçen ay kimyasal geçirdim bu aydan umitliydim iki t est yaptım yine negatif insan kötü oluyor.Bende korunmayı bırakınca hemen kalcam sanıyordum ama öyle olmuyormuş malesefdoktor hiç bir sıkıntının olmadığını söyledi.4 kez denedik ama olmuyor bakalım adet günüme 2 gün bugun itibari ile tek şey göğüslerim sanki yanmışta su dökülüp öyle bir sızı var başkada bişiy yok belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?