- Konu Sahibi Nazli Altin Oran
-
Canım hangi üniversitedesin bilemiyorum ama marmara'nın öğrenci mevzuatını okudum şimdi. Bütün derslerden azami başarı notunu alıp geçmiş olan fakat ortalaması 2.00 olmadığı için mezun olamayan öğrencilere ortalamalarını yükseltmek için sınırsız sınav hakkı tanınır yazıyordu. Mezun olabilsinler diye yani. Mutlaka sen okumuşsundur mevzuatı ama bilmiyorum senin için de böyle bir durum söz konusu olamaz mı ortalama yükseltme sınavı filan?
bugün belli oldu ,,haftaya bir dersin bütünlemesine girebiliyorum yükseltmek için :Saruboceq: bana dua edin final sinavından aldığım puandan 5 puan daha yüksek alsam yetiyormuş ,, bugün kapanıyorum odaya 9 gün çıkmam artık ...
bugün belli oldu ,,haftaya bir dersin bütünlemesine girebiliyorum yükseltmek için :Saruboceq: bana dua edin final sinavından aldığım puandan 5 puan daha yüksek alsam yetiyormuş ,, bugün kapanıyorum odaya 9 gün çıkmam artık ...
dorudur , yalnış yazılmamıştır , öle şey olmaz :içelim:
Aaaa cok sevindim. Haydi gecmis olsun basarilar dilerim bundan sonraki hayatinda!!
her şerde hayır vardır unutma.. bir arkadasım 49 la tek dersten 1 sene uzattı.. ilk 1 ay isyanlardaydı.. cünkü askere gidip dügünü yapmayı düsünüyordu.. ama 4.ayda memur olarak atandı.. eger dersi verebilse atama zamanı askerde olmus olacaktı.. dönüste özel sektörde tırmalamaya devam edecekti..
iyi seyler olacak.. emin ol
çok sevndm senn adına muhtemelen beni de öle bi geleck beklio ortalamam 1.93 ve yükseltmesi gerçktn çok zor oluo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?