- Konu Sahibi Nazli Altin Oran
-
canım benimde okulum tek ders, 6 puan yüzünden yarım dönem uzadı, hocayı arasam hotumu kesin yükseltirdi ama gurur işte aramadım.
iyikide aramamışım, o yarım dönemde, hem gezdim hem okudum, keyfini çıkardım.
okulda biter, geçer, işte bulursun, sonra evlenirsin, hayat böyle böyle geçer, hem okulunu uzatmamış üniversiteliye ben üniversitelimi derim. okulda deli gibi çalışıp kendimi kaybetmedim açıkçası, ama ilk ben işe girdim hemde devlete. ben karşıyım öyle hyatın sadece ders olmasına.
hocaların müdahalesiyle düzelebilecekse onlarla tekrar konuşmayı dene
ve hatta en üst merciye çık
2 kilo baklava ile :bbo:
Niye ki 1 sene?
1 yarıyılda biter canım birkaç ders nedir ki..
Şuanki ruh halini anlıyorum ancak böyle birşey için yaşama sevincini kaybetme hemen, ileride bugünü düşünüp gülümseyeceksin emin ol..
Güzel ülkemde eğitim sistemi böyle maalesef, başka durumlar göz önüğnde bulundurularak konulmuş kurallar bunlar, ama sağlık sorunu gibi nedenlerle insanlar mağdur olabiliyor..
Sen hocalarınla yine bir görüş, ama olmasa bile, yani yardım etmeseler bile, ümidini yitirme, bir dönem daha okursun, zaten almış olduğun dersleri bir daha alırsın (notun en düşük hangisiyse onları alırsın, çünkü amaç not yükseltmek artık), dolayısıyla zaten bildiğin konulardan bir daha sorumlu olacaksın ve dersi ilk defa alan öğrencilerden 1-0 önde başlayacaksın bu maratona.. Maraton diyorum çünkü eğitim sistemi bize bunun bir yarış olduğunu dayatıyor. Şahsi fikrim bu değil tabiiikii. Kendi okulumda çan eğrisi olan derslerde dahi, arkadaşlarıma saatlerce konu anlatır her zaman yardımcı olurdum.
Sana da bu şekilde yardımcı olacak arkadaşların vardır canım, böylece çok soğumuşsan eğer, illaa daa bir daha gitmek istemiyorum derslere dersen, devam etmez, notlarını alırsın arkadaşlarının.. Dediğim gibi zaten bildiğin, zamanında geçmiş olduğun dersler olduğu için de rahat rahat alırsın yüksek notunu...
Başarılar canım, hayat her şeye rağmen gülümsemeye değer..
canım hipotroidi yüüzndne demişsin bende aynı hastalıktan müzdaribimde sende ne gibi etkileri oldu
saç sökülmesi kilo aldırma stres yorgunluk halsizlik bilmiyorumkismile
Seni cok cok iyi anliyorum, ben de ayni senin karekterdeyim,
Tek diyebilecegim tecrubelerimden biliyorum ki bu isin pesini birakma,
Hocalarin kapisinda yat kalk gerekirse,
puan yukseltmek icin sana bir sinav hakki daha versinler veya sozlu yapsinlar boyle bir teklif yap,
Kendi elinde olmayan nedenlerle (hastalik) bu dersleri veremedigini ama bu sene cok calistigin, 0.01 puan ile 1 sene uzatmanin sana ne kadar buyuk bir uzuntu yaratacagini samimiyetle anlat.
Anlastigin iyi oldugun bir hocadan yardim iste, hepsi de gadddar degiller.
Peslerini sakin birakma bir sonuc alacagini umuyorum
basarilar.guzel haberlerini bekliyorum.
evet saç dökülmesi hariç 2 ayda 8 kilo aldım yorgunluk halsizlik derin depresyon sürekli uyuma ihtiyacı metabolizma çok düşüyor bu yüzden verimli ders çalışılamıyor , dikkat eksikliği en üst düzeyde , ki benim okulum sabah 8.30 da başlıyordu akşam 5 te bitiyordu geçen yıl ben yarı uyanık giriyordum tüm derslere keşke düşük notla geçeceğime hepsinden kalsaymışım bu sene geçerdim ortalama sorunum olmazdı ,,
canım ben bu rahatsızlığım bilmeden 1 senede 17 kilo aldım :gitme:
şimdi bebek istiyorum ama tabi yumoşarıda adetide etkiliyo
alınan kiloyuda verdirmiyo kolay kolay
şimdi normal sınırlarda tutmaya çalışıyorum sende ilacını aksatma tahlillerinide..en son kaçtaydı??
inşlhh girersin ve bitirirsin okulunuda :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?