Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke tedaviye bile gerek kalmadan, bebeşlerimiz doğal yollarla gelse..off Allahım çok şeymi istiyorum...Rabbim kucağımızı boş bıraktırmasın..ve bizi evlatsızlıkla sınamasın inşallah...
kızlar ben böyle bir olaya tanık oldum ama nasıl mı bizim bir akrabamız evlendi ve çocukları olmuyordu çünkü hiç spermi yoktu tüp bebk denediler 3. tedavide tese ile sperm alınarak bebekleri oldu sonrasında hiç ummadıkları anda doğal yoldan bir bebekleri daha oldu ilk bebişler ikizdi ve şimdi bir anda 3 çocukları oldu o hiç spermi olmayan ancak ameliyatla sperm alınan akrabamın doğal yoldan çocuğunun olması bir mucizeydi yani anlıyacağınız bir kere bebek oldumu galiba sonrasında doğal yoldan olabiliyor birde galiba aklından sildiğinde ummadığın anda gebe kalabiliyorsun darısı bizlerin başına olacak olacak ben yürekten inanıyorum[/Q
Hiç sperm yoksa sonra nasıl kendiliğinden olurki. Bir de tese ile yani. Keşke öyle bişey olsa. Ben doğal yoldan olmasını geçtim. Tüp bebekle bari olsaydı. O kadar deneme boşa gitmese keşke. Bizimde tese ile sperm bulundu. Ama sonuç 0000
allah nasip ettikten sonra oluyor işte amin darısı bizlrin başına benim eşimde tese oldu ve tekrar olcak.kızlar ben böyle bir olaya tanık oldum ama nasıl mı bizim bir akrabamız evlendi ve çocukları olmuyordu çünkü hiç spermi yoktu tüp bebk denediler 3. tedavide tese ile sperm alınarak bebekleri oldu sonrasında hiç ummadıkları anda doğal yoldan bir bebekleri daha oldu ilk bebişler ikizdi ve şimdi bir anda 3 çocukları oldu o hiç spermi olmayan ancak ameliyatla sperm alınan akrabamın doğal yoldan çocuğunun olması bir mucizeydi yani anlıyacağınız bir kere bebek oldumu galiba sonrasında doğal yoldan olabiliyor birde galiba aklından sildiğinde ummadığın anda gebe kalabiliyorsun darısı bizlerin başına olacak olacak ben yürekten inanıyorum
kızlar ben böyle bir olaya tanık oldum ama nasıl mı bizim bir akrabamız evlendi ve çocukları olmuyordu çünkü hiç spermi yoktu tüp bebk denediler 3. tedavide tese ile sperm alınarak bebekleri oldu sonrasında hiç ummadıkları anda doğal yoldan bir bebekleri daha oldu ilk bebişler ikizdi ve şimdi bir anda 3 çocukları oldu o hiç spermi olmayan ancak ameliyatla sperm alınan akrabamın doğal yoldan çocuğunun olması bir mucizeydi yani anlıyacağınız bir kere bebek oldumu galiba sonrasında doğal yoldan olabiliyor birde galiba aklından sildiğinde ummadığın anda gebe kalabiliyorsun darısı bizlerin başına olacak olacak ben yürekten inanıyorum[/Q
Hiç sperm yoksa sonra nasıl kendiliğinden olurki. Bir de tese ile yani. Keşke öyle bişey olsa. Ben doğal yoldan olmasını geçtim. Tüp bebekle bari olsaydı. O kadar deneme boşa gitmese keşke. Bizimde tese ile sperm bulundu. Ama sonuç 0000
ne güzel bir kez bulunduysa olur inşallah allah büyük darısı bize benim eşimde 2. tesesini olcak
canım dualarım seninle,UMUDUN bu sefer gelecek İnşallah.
kızlar Allah istedikten sonra olmayacak şey yok..benimde tanıdığımın senlerce çocukları olmadı..sorun kadındamıydı erkektemiydi bilmiyorum ama..seneler sonra kadın 40 yaşında hamile kaldı doğal yoldan..ve doğum yaparken kaybetti bebişi çünkü yüksek tansiyonu vardı sezeryana alınması gerekirdi..ondan sonra daha olmadı..
ve burda bazı arkadaşlarda yazmışlar mucizelerini...artık herşey Rabbimin ol dmesine bağlı..Umut olmadan yaşanmıyo..inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruz en kısa zamanda...