Umudumun bittiği anda

Karamsar28

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
9
24
8
Merhabalar sürekli burayı okuyup ağlayanlardandım hep okuduklarım benim yaşadıklarımdı bir türlü hamile kalamıyordum yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı aklınıza gelebilecek ve okurken bende dediğiniz herşeyi bu arada üç buçuk yıllık evliyim.artık bir doktor bulmam gerektiğinin farkına vardım ve araştırdım Ankara yenimahallede ki lina hastanesinde Güzin hocamla tanıştık doktor değil abla gibiydi beni anlıyor benimle üzülüyordu üç kere aşılama denedik maalesef doktorum sürekli kendiliğinden olanlar var aşılamadan sonra dedikçe ben beni kandırıyor diyordum taa ki kendimde onlardan oluncaya kadar Şubat ta tüp bebek e girecektim doktorum bir ay mola verelim vucüt dinlensin dedi ve tabii belki gerek kalmaz tüp bebek e dedi bende umut hiç yoktu.buraya yazma sebebim benim durumumda çok insan var umut olmak morale hepinizin ihtiyacı var ve bu ay hasta olmadım tabii olumsuz ben hamilelik aklıma gelmiyor başka şeyler düşünüyorum gene ama çift çizgiyi gördüm hemde kendiliğinden suan altı haftalık hamileyim Allah ım tamamına erdirir inşallah darısı tüm okuyanların ve isteyen herkesin başına.size bir tavsiye kesinlikle doktor çok önemli kendinize iyi bir doktor bulmakla işe başlayın Güzin Hocam çok teşekkürler desteğiniz ve emeğiniz için ...

tebrik ederim inan okurken çok duygulandım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Allah isteyen herkese o mutluluğu ve bana da yaşatsın inşallah(amiinnnn)

Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun sana inşallah. Bizleri duâ'nda unutma..

Inşallah dualarım sizlerle Allah I'm kimsenin kucağını boş bırakmasın sizi en iyi ben anlarım inşallah bir gün siz de buraya hamileyim yazıp başkalarına umut olursunuz inşallah umudunuz bitmesin Allah çok büyük.
Dularında bizleri de unutma olur mu :KK51: hayırlı olsun tebrik ederim :KK51::nazar: darısı hepimize inşallah :KK51::nazar:

İnşallah Allah I'm hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın sakın umudunuzu kaybetmeyin olmaz demeyin ben demiştim ama suan o mutlu anı yaşıyorum inşallah darısı bütün isteyenlere

Ben de linaya gideceğim Mine hanım nasıl biliyor musunuz ?

Ben bir yıldır Güzin Başçı ya gidiyorum çok memnunum şimdide devam ediyorum Mine Hanımı da duydum iyi bir doktor Lina Hastanesi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim
RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN.BİZLEREDE DUA ET KARDESİM.BELİRTİN OLDUMU HİİSETTİNMİ HAMİLE OLDUGUNU

Ben bir yıldır Güzin Başçı ya gidiyorum çok memnunum şimdide devam ediyorum Mine Hanımı da duydum iyi bir doktor Lina Hastanesi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. 26 sında rahim filmi için gidicem ben de inşallah. Mine hanımdan randevu aldım. İnşallah ben de en kısa sürede hamile kalabilirim

İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Bugun gittim Mine hanima. Gayet iyiydi cok iyi davrandi. İltihap kapmamam icin fitil ve folik asit verdi. Hormon testleri icin kan verdim carsamba ogrenecegim sonucumu. Rahim filmine gerek gormedi. Bu ay deneyecegiz insallah olur...

Back
X