- 15 Ocak 2015
- 9
- 24
- 8
- Konu Sahibi Karamsar28
Merhabalar sürekli burayı okuyup ağlayanlardandım hep okuduklarım benim yaşadıklarımdı bir türlü hamile kalamıyordum yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı aklınıza gelebilecek ve okurken bende dediğiniz herşeyi bu arada üç buçuk yıllık evliyim.artık bir doktor bulmam gerektiğinin farkına vardım ve araştırdım Ankara yenimahallede ki lina hastanesinde Güzin hocamla tanıştık doktor değil abla gibiydi beni anlıyor benimle üzülüyordu üç kere aşılama denedik maalesef doktorum sürekli kendiliğinden olanlar var aşılamadan sonra dedikçe ben beni kandırıyor diyordum taa ki kendimde onlardan oluncaya kadar Şubat ta tüp bebek e girecektim doktorum bir ay mola verelim vucüt dinlensin dedi ve tabii belki gerek kalmaz tüp bebek e dedi bende umut hiç yoktu.buraya yazma sebebim benim durumumda çok insan var umut olmak morale hepinizin ihtiyacı var ve bu ay hasta olmadım tabii olumsuz ben hamilelik aklıma gelmiyor başka şeyler düşünüyorum gene ama çift çizgiyi gördüm hemde kendiliğinden suan altı haftalık hamileyim Allah ım tamamına erdirir inşallah darısı tüm okuyanların ve isteyen herkesin başına.size bir tavsiye kesinlikle doktor çok önemli kendinize iyi bir doktor bulmakla işe başlayın Güzin Hocam çok teşekkürler desteğiniz ve emeğiniz için ...