- 15 Ocak 2015
- 9
- 24
- 8
- Konu Sahibi Karamsar28
-
Dularında bizleri de unutma olur muhayırlı olsun tebrik ederim darısı hepimize inşallah
inşallah sakın üzülme ben çok üzüldüm inşallah sürekli hepinize dua edeceğimtebrik ederim inan okurken çok duygulandım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Allah isteyen herkese o mutluluğu ve bana da yaşatsın inşallah(amiinnnn)
Inşallah dualarım sizlerle Allah I'm kimsenin kucağını boş bırakmasın sizi en iyi ben anlarım inşallah bir gün siz de buraya hamileyim yazıp başkalarına umut olursunuz inşallah umudunuz bitmesin Allah çok büyük.
Allah razı olsun canım..üzülmemek elde değil işte bizimde 3.yılımızİ
inşallah sakın üzülme ben çok üzüldüm inşallah sürekli hepinize dua edeceğim
Allah razı olsun canım..üzülmemek elde değil işte bizimde 3.yılımızHamilelerin duası kabul olurmuş dualarını bizden eksik etme...kendine ve bebişine iyi bak...[/Her zaman dualarım sizinle
Ben bir yıldır Güzin Başçı ya gidiyorum çok memnunum şimdide devam ediyorum Mine Hanımı da duydum iyi bir doktor Lina Hastanesi çok güzel kesinlikle tavsiye ederimBen de linaya gideceğim Mine hanım nasıl biliyor musunuz ?
RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN.BİZLEREDE DUA ET KARDESİM.BELİRTİN OLDUMU HİİSETTİNMİ HAMİLE OLDUGUNUBen bir yıldır Güzin Başçı ya gidiyorum çok memnunum şimdide devam ediyorum Mine Hanımı da duydum iyi bir doktor Lina Hastanesi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. 26 sında rahim filmi için gidicem ben de inşallah. Mine hanımdan randevu aldım. İnşallah ben de en kısa sürede hamile kalabilirimBen bir yıldır Güzin Başçı ya gidiyorum çok memnunum şimdide devam ediyorum Mine Hanımı da duydum iyi bir doktor Lina Hastanesi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. 26 sında rahim filmi için gidicem ben de inşallah. Mine hanımdan randevu aldım. İnşallah ben de en kısa sürede hamile kalabilirim
Bugun gittim Mine hanima. Gayet iyiydi cok iyi davrandi. İltihap kapmamam icin fitil ve folik asit verdi. Hormon testleri icin kan verdim carsamba ogrenecegim sonucumu. Rahim filmine gerek gormedi. Bu ay deneyecegiz insallah olur...İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?