merhaba arkadaslar ben de sizelr gibi umutla bebek bekleyen biriyim kendimi tanıtayım 24 yasındayım 4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyruz doktorlarada gittik ama ikimizdede bi sorun cıkmadı bekliyoruz bu arada ne kadar klomen kullandıysam kullanayım yumurtalarımı etkilemio klomen bana ters anlıyacanızkimseye belli etmemeye calışsamda ben çok yoruldum çok üzülüyorum rüyalarıma giryo bebegm oldugu ve emzirdigim fln uyanınca kendime gelemiyorum uzunca bi süre eşime bile belli edmiyorum kafayı yiyecem rabbim hayırlısını versin demekten baska bi care gelmiyo işte böyle arkadaslar benide aranıa alırsanız cok sevinirim
cnm öncelikle hoşgeldin......
sebepsiz inerliteye giriyorsun yani...herşeyden önce kaadan atmadan olmuyor her ay beklediğin adet olunca devamlı ağladığın zaman melekler nazlanıyor gelmiyor 1 tane düşüğüm 1 tane erken doğumum var 2 side hiç beklemediğim zamanda geldi...bunu söylüyorum çünkü gerçekten yaşadığım şyler her ay takip ediyorum hastalanınca salya sümük ağlıyorum aylarım böle boşa gitti tam diyorum tedavi olacm birdahaki ay o ay hastalanmıyorum...bir bakmışın meleğim gelmiş tabiki bu çok zor oluyor beğinden atmak takmamak elde değil ama bunlarda benim yaşadıklarım....
Son düzenleme: