YAW kızlar uyku tutmadı ii mi beni.aldım bilgisayarı kucağıma doğru size geldim ama kimsecikler yok sanırım en iyisi yatim bari yeniden![]()
aşkım aşkım ben 00.30a kadar burdaydım kimsecşikler kalmayınca çıktım bene:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAW kızlar uyku tutmadı ii mi beni.aldım bilgisayarı kucağıma doğru size geldim ama kimsecikler yok sanırım en iyisi yatim bari yeniden![]()
günaydınnn canımmm ne haber ben bir geçmişi okuyum bakalım ne olmuş burdaaananiknanik
günaydın hayatıma.s.
hamişimiz çıktı yine darısı bizim başımıza:dance:
sen nasılsın bakalım:içelim:
ne olsun canım çalışmalar başladı akıntım başladı aşırı şekilde
dün bilgisayar aldık evede bugün internet işini hallettimmi evdende görüşürüz artık yupppii
5 gün ne çabuk geçti be sayeniste yarın eşim geliyor:dance::dance:
inşallah kızlar allah gönlünüze göre verir....
ooohhhhh ne güzelllll bebek olacağı zaman akıntı fazlalaşırmış nasip inş. seninkide bebektendir:dance:
inşallah kızlar allah gönlünüze göre verir....
günaydın kızlar hepinize......evlerine yeni pc alanlar,akıntısı çoğalanlar,yumurtlaması yaklaşanlar......günaydınlar olsun....hamiş patlaması yaşanılan bir hafta olması dileğiyle
bilmiyorum esma ağrımda çok deli olacam ya regl belirtileri de olabilirfisfisfis
ya sen iyi çalıştın bu ay inş. yeğenimiz gelecek teyze olacağızzz
size birşey soracağım çocukların içine doğar mı?
dün benim oğlan anne karnın çok büyüdü yoksa hamilemisin dedi ilgimi çekti benim zaten hep göbeğim vardı onun öyle demesi ki bu konuda kardeşini kaybettiğinden beri pek konuşmadı tuhafıma gittifisfisfisfisfisfis
inşallah ama yok bunlar regl belirtisi kesin daha 8 gün var:çok üzgünüm: