bak Hayatım Olabilir Ben Oğlanda 2 Ayda öğrenmiştim Daha Sonra Mecburi Bir Kürtajımda 3 Aylık Hamile Olduğum Ortaya çıkmıştı Ama Ceni Normal Değildi çünkü Penisilin Kullanmıştım Adet Oldum Diye Sen Kan Testi Yaptırmışmıydın
Yok Canim Yaptirmaya Firsat Kalmadan Adet Oldum (adet Yerine Yalnişlikla Hamiş Oldum Yadim Var Bende Bir Iş)
kız ozaman sen hamilesin bende hhiç ögle bişey yok gögüslerinide bi kontrol etsene
kız hayırlısı olsun ya neolacak bizim buhalimiz demi canım
bakalım artık canım dediğin gibi hayırlısı olsun umut yok ama olursada süper olur kaybettiğim kızada haziranda hamile kalmıştım allah inş beni duyarda aldığının yerine verir çoksa bırakacağım olmuyor diye allah oğlana ömür versin diyeceğim sıkıldım her ay üzülmeye
esmaaaaaaa nerdesin yaaaaaaaaaaklava: klava:
ben de geldim kızlar :teytey:napyonuz bakima.s.
ben de geldim kızlar :teytey:napyonuz bakima.s.
kızlar canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:
stres yok kız düşünmeyecez gelene kadar hamişiz diyecez olmazsa bi sonraki ay nasipmiş diye çalışmaları iki katına çıkaracaz:roflol:yok öyle arpacı kumrusu gibi düşünmekhoşş geldin canım ne yapalımmmm işde dert aynı adet olacazmııı olmayacazmıııı diye strese devamm
kalktım pcnin başına geçtim ev aldı başını gidiyo :dance:ya arkadaşlar bi el atsanız :roflol:napalım canım ne olsun aynı durumlar sende nevar neyok ameli
hoşgeldina.s.
ne yapalım konuşmaya çalışıyoruz ama kimse konuşmuyor:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?