• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz Bu Ayda Devam Ediyor !

tamam canım baktım 14 ile 19 u arasıymış çalışmamız gereken günler :) sağolasın

bak sen 9unda başla 2 gün ara ile
şimdi diyeceksin ki kızım sende bebiş istiyorsun sen yaptın mı diye:roflol::roflol:

kız ameli nerdesin sen bakayım bunca zamandır:oklava::oklava:

günaydın kızlar......yavv ne kadar çalışkan insanlarsınız maşallah......gözlerim kamaştı arkadaşlarımı görünce böyle.....çıldırın çıldırın bebek için çıldırın.....

hoşgeldin canım naber haberler sende:1hug:

pardon karıştırdım duygumun alıntısını alacaktım:roflol::roflol:

kızlarrr ben bugün erken gidecem eve cumartesileri yarım gün çalışıyoruz ben yokken fazla kaynatmayın olurmuuu

kız ameli nerdesin sen bakayım bunca zamandır:oklava::oklava:

ya aslında yazayımmı emin değilim ama sonuçta burada herşeyimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz dimia.s.dayımı kaybettim kızlar dün ondan yoktum ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca bayağı bi neşem yerine geldi umut depoladım yine sayenizde iyiki varsınız:nazar::enbuyukkk::nazar:

ya aslında yazayımmı emin değilim ama sonuçta burada herşeyimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz dimia.s.dayımı kaybettim kızlar dün ondan yoktum ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca bayağı bi neşem yerine geldi umut depoladım yine sayenizde iyiki varsınız:nazar::enbuyukkk::nazar:

başınız sağ olsun hayatım çok üzüldüm
ama hayat devam ediyor ne yapacaksın hayatın kanunu bu:çok üzgünüm:

aa nereye iyidik ya yarın girersin ama herhalde

yok canım ya evde pc yok pazartesi görüşürüz gerçi olsada giremem kayınbabam hala hastanede yarın oraya falan gideriz pazarlar çok yoğun geçiyo:1no2:

Back
X