Umudumuz eylul ayı diyenler

Regle 2 gün kala yaptım çıkmadı sonra rwgl günü çıktı canım bence erken yapıp hayal kırıklığına uğrama[/QUOTE]
Bekliyim bakalım günler geçmek bilmiyo ya

Olabilir bende okudum dogrudur inşallah hayırlısı olsun ne diyelim allahın takdiri
Ya burası bilgi paylaşma yönünden evet iyi bi platform ama herkesin vücudu gebeliğe farklı hazırlanır ve farklı tepkiler verir.. Kiminin göğsü acır kiminin beli ağrır. Ve beli ağrımayan neden ağrımıyo benim belim diye strese girer... Ben bunu yaptığım için takılmak istemiyorum bidahaki aylara...hayırlısı olsun hakkımızda...

Ya burası bilgi paylaşma yönünden evet iyi bi platform ama herkesin vücudu gebeliğe farklı hazırlanır ve farklı tepkiler verir.. Kiminin göğsü acır kiminin beli ağrır. Ve beli ağrımayan neden ağrımıyo benim belim diye strese girer... Ben bunu yaptığım için takılmak istemiyorum bidahaki aylara...hayırlısı olsun hakkımızda...
Hayırlısı olsun canım allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

Kizlar dun oglumun alcisi cikmisti bugun yine dustu kolunun ustune tekrar alciya alindi :-(

Kasık agrilarimi iyice hissetmeye basladim bugun sanirim hafta basina kadar regl olabilirim

Ben de Eylül için çok umutluyum neden bilmiyorum :dua: bizimde 4. Ayımız bebiş isteyeli inşallah tutunur meleğim...her ay farklı yöntemler denedim ovulasyon için bu ay vücut ısısı deniyorum inşallah Rabbim yüzümüze güler:anneadayı: isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim :dua:

Ben de Eylül için çok umutluyum neden bilmiyorum :dua: bizimde 4. Ayımız bebiş isteyeli inşallah tutunur meleğim...her ay farklı yöntemler denedim ovulasyon için bu ay vücut ısısı deniyorum inşallah Rabbim yüzümüze güler:anneadayı: isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim :dua:
Benim bu ay hic umudum yok ama bi gormeniz lazim koku hassasiyetim basladi migdeme bulanti giriyor hemen. Birde bas donmelerim var biraz agrisi hic bitmiyo. Ama tabi baska biseyden de olabilir cunku hamilelik icin bu belirtilere daha erken

An itibari ile bn gordum kirmizi karti. Eylulun ilk umutsuz vakasiyim :işsiz::mad::KK61:

Back
X