Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm pazr günü ofise geldim yarım kalan bir işim vardı, aklıma geldi topice baktım senden bi haber var mı diye göremeyince dedim tamam oldu bu iş. meldi den sonra kekecb geldi, hatta üçüncü hamilemiz kim olabilir diye tahmin etmeye çalıştım. o kadar kaptırdım kendimi..

gece de rüya görüyorum ama o kadar gerçek ki anlatamam.. adet oldum ya ben ama içime kurt düşüyor idrar testi yapıyorum pozitif çıkıo inanamıyıorum kan veriyorum değerim de gayet güzel. doktorumu arıyorum diyorum ki ben adet oldum sandım kan testim pozitif. olabilir diyor doktorum bebek yerleşirken kanama yapar önemli olan devam etmemesi diyor. o kadar mutluyum ki, mutluluktan ağlıyorum.. çok heyecanlanıyorum ve o sırada uyandım. Keşke uyanmasaydım diye geçiriyorum içimden, bu mutluluk için uyanmadan hep uyuyabilirm

canım rüyan hayıra çıksın:) inşallah gerçeğini yaşarsın tezzzz zamanda:)

gecen sene eltim daha hamile kalmadan önce bir yakınımızın hamile olduğunun haberini verdim eltimle kayınvalideme. ben yüzümde kocamn bir gülümseme ile güya müjde veriyorum. eltimin yüzü asıldı, kıpkırmızı oldu.. kıskançlıktan deliye döndü, daha sonra o yakınımız düşük yaptı. tesadüfen yine o sıralar onlar vardı yanımda düşük haberini verince eltimin gözleri parladı. dudaklarında engel olamadığı bir tebessüm oluştu, inanamadım.. bir insanın içinde nasıl bu kadar kötülük olabilir. çoook kısa bir süre sonra eltim hamile kaldı. ben yine sewindim, doğurana kadar onunla beraber biz de heyecanlandık dua ettik.. acaba fazla mi iyiyiz diyorum bazen..

canım eltinin durumuda anlaşılır gibi değil..bizler iyiliğin ötesindeyiz o zaman..korkmuyolarda dimi öle insanlar,kötü düşününce kötülük beni bulur falan diye..tuhaf...

yazık bize ama:43::43: ben milattan önce bi defa hamile kaldığımda benden iki yıl önce evlenen arkadaşıma söyledim hamileyim diye cevap aynen şu oldu 'hımmm iyi hadi bakalım hiç boş geçmemiş günlerin anlaşıldı' dedi sonra düşük yaptığımı duyunca sevinçli bir şekilde yaaaa dedi .. bende o hamile kaldığında kendimce bana söylediklerinin aynını söyliycem dedim söyleyemedim çünkü çok sevindim vee dış gebelik yaşadı beni aradı tel.de ağlamaya başladı ben sevinmeyi geç oturup bi güzel onunla ağladım .ablam bana hep saftrik der zaten)ama inanıyorum sonunda hep iyilik kazanır:65:
bu arada dr. um benim psikolog yada nöroloğa gitmemi söyledi adam uçtuğumun farkına vardı ..

bi gün ödüllendirileceğiz merak etme canım;))
banada başka rahatsızlığım için gittiğim romatoloji profösörü antidepresan verdi..bu niye dedim,ihtiyacın var çünkü demişti:)

KEKEÇ bende senden haber var mı diye bakayım dedim. hayırlısı olsun canım üzülme.

LANDARCH biliyormusun ben hiç rüyamda bile görmüyorum bununla ilgili birşey. belki görsem o bile beni umutlandıracak.

ESLEM2000 landarchın dediği gibi bazen sorular arada kaynıyor onun için dikkate alınmadım diye düşünme canım. bende polen tadını hiç sevmiyorum birde arıs ütü eklenince dahada iğrenç oluyordu. ama nefesimi tutum bal polen arısütü karışımından atıyordum ağzıma. içine tarçın çörek otuda koy belki daha yenir bir tat olur, birde bunları ışık görmeyen biryerde muhafaza et canım.

BADEÜZÜM benimde bir arkadaşım var bana da öyle geliyor olumsuz birşeyim olsa ne kadar böyle üzülüyor gibi görünmeye çalışsada bana hiç samimi gelmiyor içten içe yaşadığım olumsuzluklara seviniyor gibi geliyor, onun için hep derim inşalalh benden önce hamile kalırda onun o kötü düşüncelerinden kurtulurum.

DEW,GULEM yakın zamanlarda başlamış olacağız. aslında çok korkuyorum hadi 2.cide de olmazsa hatta hiç olmazsa bu aralar bana öyle geliyor sanki boşuna uğraşıyorum gibi.

canım yoğun bi yaz bizi bekliyo desene.senden umudum hiç kesilmedi benim..sen doğurgan bi hatunsun merak etme:)) olacak..benim kendimden umudum yok,çok sebebim var arencim,bi polipleri,bi endometriozisi,bi troidleri düşünüyorum..bak düşünüyorum şu an başka ne vardı diye:) gülüyorum ama çok endişeliyim..

neyse kucuk bir yanlis anlasilma oldu sanirim sonucta biz burada kader arkadasiyiz ancak biz birbirimizin halinden anlariz en yakinim olan aileme bile danissam bu tip konulari anlamazlarki ner derler ( dertlinin halinden derli anlarmis )ah keske okadar bulmak kolay olsa sizinki gibi danisilacak yerler falan amenna biz yurtdisindakiler bu konuda cok müzdaribiz sizler sanlisiniz istediginiz zaman aktarlar vs hersey elinizin altinda kiymetini bilin:93:

eslemcim burası bazen bi yoğunlaşır,atlanan mesajlar olur yani:) bende 3 gün falan girmem bi gelirim ohooo...neyse güzelim kürlere sadık olamayan biri olarak bende arı sütü,bal,polen karışımına çörek otu ve tarçın karıştırmıştım, 1 hafta yedimmi bilmiyorum:) ve dışarda olmasına rağmen taş gibi oldu..zaten yutması zordu..bıraktım yani..kür işinde iyi olmadığımdan bilgi vermemiştim sana;;))

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
bende bir dua duydum. Bu sitede deneyip hamile kalan arkadaşlar olmuş.
Ben 2 gündür başladım 41 gün meryem suresini hiç ara vermeden her gece okuyorsunuz
hasta olduğunuz zamanlar yerinize başkası okuyabilir.
Bu şekilde hamile kalanlar olmuş.
Bu surenin mealinde zaten Hz.Zekeriyya As çocuk olması için
allaha ettiği dua var.

arkadaşlar merhaba
bende bir dua duydum. Bu sitede deneyip hamile kalan arkadaşlar olmuş.
Ben 2 gündür başladım 41 gün meryem suresini hiç ara vermeden her gece okuyorsunuz
hasta olduğunuz zamanlar yerinize başkası okuyabilir.
Bu şekilde hamile kalanlar olmuş.
Bu surenin mealinde zaten Hz.Zekeriyya As çocuk olması için
allaha ettiği dua var.

canim bende okudum o duayi ama her gece olarak duymadim ben normal hergun okudum önemli olan niyet biz okuyalimda ister gece ister gunduz yanliz arkasindan 3 günde orucunu tuttum öyle yaziyordu yapanlardan öle okumustum simdi okuyanlarin cogunun cocugu var insallah bizede nasip eder er yada gec insallah fazla gec olmaz :)

canım yoğun bi yaz bizi bekliyo desene.senden umudum hiç kesilmedi benim..sen doğurgan bi hatunsun merak etme:)) olacak..benim kendimden umudum yok,çok sebebim var arencim,bi polipleri,bi endometriozisi,bi troidleri düşünüyorum..bak düşünüyorum şu an başka ne vardı diye:) gülüyorum ama çok endişeliyim..

canım ne bileyim doğurganız güya ama ne aşılamalara ne de tüp bebeğe cevap verebildik. gulem benim kaç gündür bir ağrım var sağ tarafımda acaba kist mi oldu yine sanki birşey var çıksa rahatlayacağım birşey baskı yapıyor sağ kasığımın alt tarafında. ben çok negatif bir insanım ve bu nedenlede negatiflikleride çekiyorum üstüme. olumsuz ne düşünsem yaşıyorum malesef.

canım ne bileyim doğurganız güya ama ne aşılamalara ne de tüp bebeğe cevap verebildik. gulem benim kaç gündür bir ağrım var sağ tarafımda acaba kist mi oldu yine sanki birşey var çıksa rahatlayacağım birşey baskı yapıyor sağ kasığımın alt tarafında. ben çok negatif bir insanım ve bu nedenlede negatiflikleride çekiyorum üstüme. olumsuz ne düşünsem yaşıyorum malesef.

canım kist olabilir.ama bi adet döneminde geçiyo biliyosun.adetinin hangi dönemindesin bilmiyorum ama ovülasyonda olabilir.kullandığı ilaçların etkisi devam ediyo biliyosun.
canım maalesef bende öyleyim.evhamlanmadığım zamanlarda umut dolu olmuyorum yani..herşeyi oluruna bırakmış olduğum zamanlar en iyi olduğum zamanlar oluyo..sadece bebek için değil,sıradan sorunlarda bile hayatı kendi kedime zindan edebiliyorum.ama bakıyorumki bizim akıl akıl değil canım.karamsar davranarak kendimize zarar veriyoruz..

canım kist olabilir.ama bi adet döneminde geçiyo biliyosun.adetinin hangi dönemindesin bilmiyorum ama ovülasyonda olabilir.kullandığı ilaçların etkisi devam ediyo biliyosun..
canım maalesef bende öyleyim.evhamlanmadığım zamanlarda umut dolu olmuyorum yani..herşeyi oluruna bırakmış olduğum zamanlar en iyi olduğum zamanlar oluyo..sadece bebek için değil,sıradan sorunlarda bile hayatı kendi kedime zindan edebiliyorum.ama bakıyorumki bizim akıl akıl değil canım.karamsar davranarak kendimize zarar veriyoruz..

inşallah canım ya..inşallah yaz sona ermeden topiğin adını değiştiririz hep beraber;)

evet değişsin adı:46::46: mesela ; haydi kızlar doğum sonrası kilo veriyoruz veya ikiz anneleri burda buluşalım yada tarlada bayırda yiyip içmedik ot bırakmayıp anne olanların adresi :1::1::1:

kesinlikle
KEKEÇ bende senden haber var mı diye bakayım dedim. hayırlısı olsun canım üzülme.

LANDARCH biliyormusun ben hiç rüyamda bile görmüyorum bununla ilgili birşey. belki görsem o bile beni umutlandıracak.

ESLEM2000 landarchın dediği gibi bazen sorular arada kaynıyor onun için dikkate alınmadım diye düşünme canım. bende polen tadını hiç sevmiyorum birde arıs ütü eklenince dahada iğrenç oluyordu. ama nefesimi tutum bal polen arısütü karışımından atıyordum ağzıma. içine tarçın çörek otuda koy belki daha yenir bir tat olur, birde bunları ışık görmeyen biryerde muhafaza et canım.

BADEÜZÜM benimde bir arkadaşım var bana da öyle geliyor olumsuz birşeyim olsa ne kadar böyle üzülüyor gibi görünmeye çalışsada bana hiç samimi gelmiyor içten içe yaşadığım olumsuzluklara seviniyor gibi geliyor, onun için hep derim inşalalh benden önce hamile kalırda onun o kötü düşüncelerinden kurtulurum.

DEW,GULEM yakın zamanlarda başlamış olacağız. aslında çok korkuyorum hadi 2.cide de olmazsa hatta hiç olmazsa bu aralar bana öyle geliyor sanki boşuna uğraşıyorum gibi.[/Q

bence de cnm ya, o yüzden ben kalırsam söylememeyi düşünüyorum

bi gün ödüllendirileceğiz merak etme canım;))
banada başka rahatsızlığım için gittiğim romatoloji profösörü antidepresan verdi..bu niye dedim,ihtiyacın var çünkü demişti:)

:1::1::1: vardır bi bildiği dedim zaten yoksa ben gayet :27:'normalim':27: :1::1:

canım bende aynı şeyleri düşünürüm hep..kendi adıma ince fikirli,hassas olmanın hiiçç bi faydasını görmedim..rahat olmak lazım vallahi..

ya bazen çok kararlı oluyorum bende karşımdakine aynı şekilde davranıcam diye ama olmuyo.. zaten olmasın da onların gibi birilerinin kalbini ,umutlarını düşünmeden kırıp dökeceğime olsun varsın benim dostlarımın sayısı da az olsun:13::13::13:

ya bazen çok kararlı oluyorum bende karşımdakine aynı şekilde davranıcam diye ama olmuyo.. zaten olmasın da onların gibi birilerinin kalbini ,umutlarını düşünmeden kırıp dökeceğime olsun varsın benim dostlarımın sayısı da az olsun:13::13::13:

badezuzum kk da arkadaşı olmayanlar topiğin de 144. sayfa da sana bi msjım var:17:

günaydın kızlar

dün dr gittim ,sağ tarafımda sıvı gördü , çatlamayan yumurtanın sıvısı dedi hastalanmanla birlikte oda temizlenecek dedi ( inanın bazen aklım almıyor , nasıl bişey bu ).Bu ay klomen vermedi , istersen aşılama yapalım dedi ,ama benim işlerimin yoğunluğunda dolayı ağustos eylül e erteledik.
Yani bu bir iki ay dinlenicez , allah kısmet ederse yaz sonu aşılamamızı yapıcaz.
dr a giderken kötüydüm gerçekten , ama dr hnm beni motive etti gerçekten.diğer dr göre beni rahatlatıyor , sabırlı olucaksın , bol bol dua edeceksin diyor.
şöyle bir örnek verdi; Allah sevdiği kullarının sesini her zaman duymak istermiş , dileklerini hemen vermezmişki kendisine bol bol dua etsin diye kulu, ama sesini duymak istemediği kullununda hemen istegini verirmişki onun sesini duymamak için , özet olarak bana böyle bişey anlattı , birden içimdeki karanlığın kalkmasını sağladı ,sağ olsun.

sabredicem , sabredicez ,dua edicez , dileklerimiz kabul olucak inşallah

canlarım sizden güzel haberler bekliyorum

kekecb cnm üzülme biz ne sınavlardan geçiyoruz buda öyle. rabbim bizlere güç versinki ben verdiğine inanıyorum. birgün mutlaka anne olacağız ben i,nanıyorum. moralli devam etmemiz lazım biliyosun aşılama sonrası doğal hamilelik çok görülen bişey.öpüyorum seni.

gulem tatlım nbr?benim pazar günüm çok umudum yok belki allahtan umut kesilmez. 29 haziran dan 9 temmuza kadar tatildeyim. sonra dönünce laparoskopiyi yapan dr uma gideceğim. artık aşılamayla başlar tüpe kadar yolu var. sen ne düşünüyosun bu aralar msjları kacırabiliyorum varmı bir gelişme?
öptm seni.

Bu konuyla alakası olmadığı için yazmadım tabi ki,ben senin arkadaşın olurum yazmıştım:59:

ya buraya yazmak saçma oluyo biliyorum ama (kızlar kusura bakmayın konunun içinde böyle bişey oldu)cnm konuyu tam okumamışsın galiba ben kk de arkadaşım yok demedim komşuluk ilişkileri konuşuluyordu ben de yeni taşındığım için komşum olmadığını felan yazdım ordaki esprileri ciddiye mi aldın bilmiyorum ama iyi dileklerin için teşekkürler?????????????????

Back
X