herkese merhaba.
ben de bu ay birseyler yapmak istiyorum. henuz hic asilama yaptirmadim ben, sadece bir kez yumurta destekleyici ignelerden kullandim, ise yaramadi. her ay doktora gidiyorum, sonra gerisini getiremiyorum. takip ediyor, beraber oluyoruz, olmuyor. cok garip bir ruhhali icindeyim, isi birakamiyorum, yogun oluyorum. adetin ilk gunleri takibe gidiyorum, sonra hersey yine normal diye isi birakamamaya basliyorum, takipler yarida kaliyor. haziranda hastanenin tup bebek merkezi kurulacakti ve birkac kisi oncelikli tedavi olacakti; seni de ekledim, arayacagim dedi doktor. haziran geldi neredeyse, hala arayan yok. bu kez adetimi dort gozle bekliyorum, ilk gun gidip bu ay da olmayacaksa baska yerde yapalim, cok sıkıldım diyecegim. bu ay en azından bir kez asilama yaptirayim. cunku viskozitesi cok yogun spermin. anomalisi az, ve hareketli spermler etrafindaki sivinin yogunlugu cok diye cikamiyorlar disari diye arastirdim netten. ama ben israrla her ay kendiliginden olacagina inandim; cunku hamileligi engellemez, zorlastirir deniyor. of cok sikildim, eltim de bu hafta doguruyor. bir de adetimin ilk gununden itibaren aspirin kullanmaya baslayacagim; en azindan zarari olmaz, gunde 80 gr. aspirin, coraspirin olursa daha iyi, migdeyi rahatsiz etmez. bir hafta icinde adetim gelecek, bir an once gelsin ve doktora gideyim, ne olacaksa olsun istiyorum. benim de antidepresana ihtiyacim var :)
bir de bu akupunktur konusunu acalim lutfen.