Kizlar selam,
Bubus Aren benimde sizler guibi regli gunum yaklasiyor,bu hafta sonu bekliyorum bakalim....izmirdeki doktorum reglimin 2.gunu baktirmami istedi fsh,e2 ve progesteron...regli yaklasiyor ve ben doktor peisnde kosuyorum cunku burda elinde doktor kagidi olmadna hicbir labaratuara gidipte ben geldim su testleri yaptirmak istiyorum diyemezsin..neyse cok sukur bugun sonunda aile doktorumuzun hemsiresi aradi tamam doktor kagidi yazar faxlariz dedi of nasil rahatladim anlatamam....cunku regli oluversem elimde kagit yok...
Onun disinda sanirim bu ay 28 gunde bir yani normal regli ritinime girecekmisim gibi gorunuyor..bu ay regli oldugum tarihe gore biletimi alacagim malum temmzu reglisinde doktor bemi muayene etmek istiyor....kafam cok dolu kizlar bildiginiz gibi degil trye gelmeden once yapmam gereken o kadar cok is varki islerimi duzenlemem lazim,trde ne kadar kalacagim belli degil ona gore yanima alacaklarim onlar bunlar....tam bunalmis durumdayim...

hafta sonu geldi diye mutluyum hafat sonu oturup liste yapacagim neler yapmam gerektigine dair...
ne cok soylendim diymi ?:)
AREN ve BUBUS umarim regli olmazsiniz sekerler sizlerden guzel haber aliriz..
opuyorum cokkkk