Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben adaçayı yağını kullanmıştım 2 sene önce , pamuğa döküp koymuştum ama derine falan itmedim ne olur ne olmaz diye adetin 6.günü başlayıp 6 gün ben bir değişiklik görmedim bazıları akıntının arttığından falan bahseder ama bende birşey olmadı.

iyi bende bahaneye bakıyodum zaten :1::1:

Seninde kandilin mübarek olsun, inşallah hepimizin duaları kabul olur
birbirimiza dua edelim.
Bu insanlardan bende bıktım.
Canımı çok yakıyorlar.
Laflarını bilmiyorlar, yada canımızı yakmak için kasti söylediklerini süşünüyorum.
Çünkü anne olanlarda bizim neler hissettiğimizi anlayabilirler.
Ama çocuklarıyla hava atmak daha çok işlerine geliyor.
Rabbimin verdiği bebekle bize bize hava atıyorlar.
Rabbimizin vermediği bebeğin hesabınıda bize soruyorlar.
Bu konuda çok hassasım bende çok üzülüyorum.

işte bunlar depresyon sebebi :27:

candostlarım dert ortaklarım kandiliniz mübarek olsun.
rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzün muradını verir inş.
hepimizin kucakları dolsun sağlıklı mutlu bebişlerimiz olsun.

bugün yatmadan meryem suresini okuyun çok etkili olduğunu söylüyorlar.

hepinizi tek tek öpüyorum dularımdasınız.

bu arada benim son 3 günüm adetime. acayip gerginim :(((

canım senin ve diğer arkadaşlarında kandili kutlu olsun.

benimde son 3 günüm. pazara regli olmam lazım. olacağım da zaten.

merhaba arkadaşlar..anlaşılan bugün pek iyi değiliz.bende değilim aslında..eşimi uğurladım az önce..şimdiden çok özledim;(

ayy canıım kıyamam sana. üzülme canınız sağolsunda ayrı olun tez zamandada kalabalıklaşın inş.
benimde ara ara karnıma ağrılar giriyor bakalım pazar günümü olacağım.
çok gerginim çookkk..

aren adet günümüz aynı cnm. hayırlısı olsun.

cumanız müberak olsun kızlar bol bol dua ben dün meryem suresini okudum yattım. inş. becerebilirsem her akşam okumak istiyorum.

Kizlar selam,

Bubus Aren benimde sizler guibi regli gunum yaklasiyor,bu hafta sonu bekliyorum bakalim....izmirdeki doktorum reglimin 2.gunu baktirmami istedi fsh,e2 ve progesteron...regli yaklasiyor ve ben doktor peisnde kosuyorum cunku burda elinde doktor kagidi olmadna hicbir labaratuara gidipte ben geldim su testleri yaptirmak istiyorum diyemezsin..neyse cok sukur bugun sonunda aile doktorumuzun hemsiresi aradi tamam doktor kagidi yazar faxlariz dedi of nasil rahatladim anlatamam....cunku regli oluversem elimde kagit yok...
Onun disinda sanirim bu ay 28 gunde bir yani normal regli ritinime girecekmisim gibi gorunuyor..bu ay regli oldugum tarihe gore biletimi alacagim malum temmzu reglisinde doktor bemi muayene etmek istiyor....kafam cok dolu kizlar bildiginiz gibi degil trye gelmeden once yapmam gereken o kadar cok is varki islerimi duzenlemem lazim,trde ne kadar kalacagim belli degil ona gore yanima alacaklarim onlar bunlar....tam bunalmis durumdayim...:15:
hafta sonu geldi diye mutluyum hafat sonu oturup liste yapacagim neler yapmam gerektigine dair...
ne cok soylendim diymi ?:)
AREN ve BUBUS umarim regli olmazsiniz sekerler sizlerden guzel haber aliriz..
opuyorum cokkkk

canlar ben size yazamıyorum hafta başından beri kabus dolu günler geçiriyorum. mantar olunca dr u aradım jeli keselim iğneye geçelim dedi, aman ne geçmek iğneler o kadar ağırki bana daha da ağır geldi heralde sadece iki gün vurdurabildim. yatakta sağdan sola dönemiyorum,yataktan önce dizlerimin üzerine iniyorum sonra duvara veya birine tutunarak ayağa kalkabiliyorum. kimin başına geldi bilmiyorum kabus gibi.iğneyi bıraktık tabi jele geçtik tekrar mantar tekrar olmyım ddiye dua ederek kullanıyorum.o yüzden şimdi ayakta yazıyorum oturamadığım için öpüyorum sizi.

canlar ben size yazamıyorum hafta başından beri kabus dolu günler geçiriyorum. mantar olunca dr u aradım jeli keselim iğneye geçelim dedi, aman ne geçmek iğneler o kadar ağırki bana daha da ağır geldi heralde sadece iki gün vurdurabildim. yatakta sağdan sola dönemiyorum,yataktan önce dizlerimin üzerine iniyorum sonra duvara veya birine tutunarak ayağa kalkabiliyorum. kimin başına geldi bilmiyorum kabus gibi.iğneyi bıraktık tabi jele geçtik tekrar mantar tekrar olmyım ddiye dua ederek kullanıyorum.o yüzden şimdi ayakta yazıyorum oturamadığım için öpüyorum sizi.

offf ne kötü olmuş cnm ya ..hani bütün kadınlarda vardır ama senin ağır olmuş çok geçmiş olsun cnm hamileliğini rahat geçirirsin inş.

Kizlar selam,

Bubus Aren benimde sizler guibi regli gunum yaklasiyor,bu hafta sonu bekliyorum bakalim....izmirdeki doktorum reglimin 2.gunu baktirmami istedi fsh,e2 ve progesteron...regli yaklasiyor ve ben doktor peisnde kosuyorum cunku burda elinde doktor kagidi olmadna hicbir labaratuara gidipte ben geldim su testleri yaptirmak istiyorum diyemezsin..neyse cok sukur bugun sonunda aile doktorumuzun hemsiresi aradi tamam doktor kagidi yazar faxlariz dedi of nasil rahatladim anlatamam....cunku regli oluversem elimde kagit yok...
Onun disinda sanirim bu ay 28 gunde bir yani normal regli ritinime girecekmisim gibi gorunuyor..bu ay regli oldugum tarihe gore biletimi alacagim malum temmzu reglisinde doktor bemi muayene etmek istiyor....kafam cok dolu kizlar bildiginiz gibi degil trye gelmeden once yapmam gereken o kadar cok is varki islerimi duzenlemem lazim,trde ne kadar kalacagim belli degil ona gore yanima alacaklarim onlar bunlar....tam bunalmis durumdayim...:15:
hafta sonu geldi diye mutluyum hafat sonu oturup liste yapacagim neler yapmam gerektigine dair...
ne cok soylendim diymi ?:)
AREN ve BUBUS umarim regli olmazsiniz sekerler sizlerden guzel haber aliriz..
opuyorum cokkkk

Merhaba Aren Bubus ve Dew77,
öncelikle hayırlı cumalar herkese...
Kızlarbenim dereglim pazar günü ve çok heycanlıyım, ara sıra kasığıma saplanmalar var, offff inşallah regli olmayız kızlaaar...:58:

Merhaba Aren Bubus ve Dew77,
öncelikle hayırlı cumalar herkese...
Kızlarbenim dereglim pazar günü ve çok heycanlıyım, ara sıra kasığıma saplanmalar var, offff inşallah regli olmayız kızlaaar...:58:

Merhaba canım inşallah regli olmazsın benim bu ay bir beklentim yok olacaksam bir an önce olayımda zaman geçsin istiyorum.

Merhaba canım inşallah regli olmazsın benim bu ay bir beklentim yok olacaksam bir an önce olayımda zaman geçsin istiyorum.

Aynen canım yaa, ya bir an önce reglimi olayım ya da hamileysem de hemen şimdi öğreneyim istiyorum.Çok zor beklemek çok zor. bugün iş yerimde yanımda oturan bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim nası sevindim..:nazar::nazar:. Öyle güzel ki... Allahım isteyen herkese versin, bu yolda kimseyi aratmasın... pazargünü haber verirsin son durumları, inşallah görmeyiz kırmızıları :66: ben perşembe gününe kadarbeklicem regli olmazsam,sonra idrarda bakıcam... offff plan bile yaptım :86::86:

ayy canıım kıyamam sana. üzülme canınız sağolsunda ayrı olun tez zamandada kalabalıklaşın inş.
benimde ara ara karnıma ağrılar giriyor bakalım pazar günümü olacağım.
çok gerginim çookkk..

aren adet günümüz aynı cnm. hayırlısı olsun.

cumanız müberak olsun kızlar bol bol dua ben dün meryem suresini okudum yattım. inş. becerebilirsem her akşam okumak istiyorum.

canım zor oluyo ama sayılı zaman.birbirimizin değerini anlıyoruz;) .canım Allah kabul etsin..

ah yavrum ya desene mahvoldun...cok gecmis olsun ben o igneleri duymustum Meldi cok aci veriyormus popunun ustune oturmak mumkun degil diyorlar....umarim jel mantar yapmaz guzelim o igenelri bir daha olmak zorunda kalmazsin...cok cok gecmis olsun bitanem...gececek bugunler insallah saglikla guzel bri hamilelik yasayacaksin....

geçmiş olsun canım.zor olduğunu duymuştum bende..ama geçecek bişey sonuçta,korkma..kendine iyi bak,kontrolün ne zaman?bize bebişini anlat tamammı:)

Back
X