canım hayıtta içebilirsin..bende bunun faydasını görmüştüm..ama doğum kontrol hapıda geçiriyo genelde..
evet bende duymuştum ama soğan kürüne başladım yarıda kesmeyeyim gelecek ay geçmezse civanperçemi hayıt felan denerim tşk cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayıtta içebilirsin..bende bunun faydasını görmüştüm..ama doğum kontrol hapıda geçiriyo genelde..
daha once de yazmistim, bana da eskiden (3-3,5 sene once) pko teshisi konmustu, yaklasik bir sene dogum kontrol hapi kullanmistim fayda etmemisti. sonra buradaki forumlardan civan percemini duyup onu demleyip icmeye basladım, 3-4 ay sonra gittigim yeni doktor pko'luyum dedigimde, onu da nereden cikardin, yumurtaliklarin cok saglikli demisti. sıcak suya atip icilicek. kistlere iyi geldigini kendimden biliyorum. hala donem donem icerim, yumurtaliklar ve rahim icin koruyucuymus.
yumurta ne zaman olusuyor demissin; adetin ilk gunlerinde ultrasonda bu ay bu öne atilmis bak diye gosteriyor doktorum; yani adetten once bir-iki yumurta one cikiyor; adet suresince gelisiyor ve senin ovulasyon gunune kadar hazir hale geliyor; yani siklus doneminin yarisi kadar surede. 30 gunde adet goruyorsan, adetin ilk gununu 1 kabul edip 15 sayacaksin.
simdiden gecmis olsun
d.k hapı 21 tane zaten 21 gün soğan kürünü yapayım adet olunca bırakayım diyorum ..adetliykende incir kürüne başlasam hemen, olurmu acaba???????
canım soğan kürü en fazla 15 gün yapılır sakın 21 gün yapma.
Meldinin doktoru Nesim Levi sifada yapiyor her turlu islemi benim doktorum Israel Aruh Kent hastanesinde yapiyor islemleri....
yanlış yazmışım cnm okumadımöncekileri ama ya sen ya da başka bi arkadaş söylemişti 15 gün diye evt 6 gün oldu dkh.na başlayalı dünde soğana başladım yani 15 gün içicem ama ikisi aynı zamanda biticek ayni onu yazmaya çalışmışım kendimce ...
dün gece rüyamda incir topluyodum ellerime bi bakıyodum hepsi soğan olmuş ya hayır ya diyeceğime yaa hayıt ama ya hayıt diyodumkürlerin hepsi birbirine girdi o kadar takıyorum ki kafama
![]()
saracoglu kurleri yalniz uygulayin diyordu, dkh ile kullanman uygun olmayabilir. acele etme o kadar, doktorunu dinle, zaten 1 aylik bir sure.
yaaa içmesemmi ??????öfff arada kaldım ya geçmezse peki kistler bu ay olmazsa 4 ay bekliycem.....
cnm aradım ibrahim amcayı bişey olmaz kürü uygula dedi rahatladım sağol uyardığın için
benim 4 kistim olduğunda reglimde gecikmişti farlutal vermişti, bunu kullan 1 hafta içinde regli olursun oluncada 2.gün dkh na başla dedi bende hemen o gün farlutala başladığım gün soğan suyuna başladım 2 hafta kullandım sonra kontrole gittim 5.günümdü reglimin dr kistlerin 3 ü yok olmuş biride küçülmüş dedi bugün dkh na başla dedi çünkü 2-5.günler arası başlamak lazım yoksa ara kanamaya neden olur dedi ben yine kullanmadım ve yine o ay da reglime 10 gün kala soğan kürü yaptım tekrar adetim gecikti tabii yine doktora gittim gene kist var dedi gene farlutal ve regli olunca kullanmak üzere doğum kontrol hapı verdi keşke önceden kullansaydım dedim kendi kendime. ama içimde de bir şüphe vardı hamile olabilirmiyim diye farlutalı o gün içtim eve giderkende bir test aldım meğerse hamileymişim. birde kistlerim var diye düzenli civan perçemide içiyordum. artık soğan suyu ve civan perçemi mi etkili oldu bilmiyorum. 2 aşılamam olmadı sonraki ay hemen kendiliğimden kaldım. bu seferde iyikide doğum kontrol hapını kullanmamışım dedim.
benim iki tane vardı kist adet oldum ama çok az oldum dr. kist yüzünden dedi 3.gün başladım dkh .na 6gün içtim soğan kürüne başladım devam ediyorum bakalım...ya tek tüpümün tıkalı olması elimi kolumu bağlıyo o açık olsa bende kendiliğimden kalırım belki ama şansı yarıya düşürüyo.........şu adaçayından tampon felan olayı varmış başka topiclerde okudum cesaret edemiyorum ona da
demin pazara çıktım kızlar bi tanıdıkla karşılaştım kadını öptüm hayırlı kandiller dedim .... ne dese beğenirsiniz '' kız sizde çoluk çocuk yok niye almışsın bu kadar meyve sebzeyi ''dedi ..hiç arkama bakmadan yürüdüm gittim ..ayy niye alındın ne dedim diyo arkamdan.. gerizekalı çocuğumuz yok diye ölelimmi be ...ne salak insanlar var bu hayatta ..pöfff ne güzel başlamıştı günüm halbuki...
bu arada HAYIRLI KANDİLLER ..RABBİM BU GÜZEL GÜNÜN HÜRMETİNE HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN...ben hepinize dua edicem sizlerden de dua bekliyorum kızlar ..hepinizi öpüyorum
peki madem hastasisiniz, fiyatlari ne civarda ? muayene, asilama, tup ? ssk geciyor mu? ben yine arastiracagim da on fikrim olsun.
candostlarım dert ortaklarım kandiliniz mübarek olsun.
rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzün muradını verir inş.
hepimizin kucakları dolsun sağlıklı mutlu bebişlerimiz olsun.
bugün yatmadan meryem suresini okuyun çok etkili olduğunu söylüyorlar.
hepinizi tek tek öpüyorum dularımdasınız.
bu arada benim son 3 günüm adetime. acayip gerginim((
merhaba arkadaşlar..anlaşılan bugün pek iyi değiliz.bende değilim aslında..eşimi uğurladım az önce..şimdiden çok özledim;(