Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa offff....
merkezdeki doktor aradı..sesi bozuk bozuk biz 500 lerde bekleriz,katlama olmamış...sen ''yinede'' ilaçlarına devam et dedi..pazartesi bi daha baktır ona göre konuşuruz dedi kapattı.............
biliyorum henüz erken ama şu kasık hassasiyeti falan geçti zaten.....ağrıyı demiyorum o arada hissettiriyo..ama dolgunluk hissi falan yok oldu bugün.....napalım kadere bırakıcaz,yatıyorum zaten..bişey yapmak gelmiyo içimden...

yaa offff....
merkezdeki doktor aradı..sesi bozuk bozuk biz 500 lerde bekleriz,katlama olmamış...sen ''yinede'' ilaçlarına devam et dedi..pazartesi bi daha baktır ona göre konuşuruz dedi kapattı.............
biliyorum henüz erken ama şu kasık hassasiyeti falan geçti zaten.....ağrıyı demiyorum o arada hissettiriyo..ama dolgunluk hissi falan yok oldu bugün.....napalım kadere bırakıcaz,yatıyorum zaten..bişey yapmak gelmiyo içimden...

gulemcim moral bozmak yok lütfeenn..bizim dr iki katı beklemiyor..bazılarının değeri az artar.kasık ağrısı ben de hiç olmadı.şimdi de hiç belirtim yok mesela.seni anlıyorum endişelisin hepimiz öyleyiz stresi hiç bitmiyor ama moralleri yüksek tutalım.bu bebekler dünyaya gelecekse kimse buna engel olamaz.evet biraz kader ama biz pozitif olalım zor bulmuşuz bu günleri dimi.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

yaa offff....

başlarım o doktora..zaten sinir oluyodum..bir sürü örneği var bunun güzelim sen bakma o uyuza..bak üstte bi arkadaş yazmış benim hiç iki kat olmadı artış diye ..sen bozma moralini ..yaa hemen geçti bitti yapma gulem Allah aşkına..moralini yüksek tut biz neler gördük ne mucizeler ki seninki mucize değil bence gayet normal herşey..pazartesi atak yapıcak kuzun bak gör..inan seni teselli etmek için söylemiyorum canım değerin 200den 210a yükselmemiş ki gayet olumlu bir yükseliş..bkma sen herkesin değişik oluyo....dua et bebişinle konuş hemen bitirme herşeyi lütfeeeeeeeeeen

benim niye hiç bulantım olmuyor acaba ya da ne zaman olcak.ağrım da yok.ben de haftaya perşembe görücem.sen de sadece keseyimi gördün canım.dr bana bu kesenin içinde bebek oluşucak onu görcez dedi.kalp atışını da duyarmıyım meraktan çatlıcam.benim de jelim öyle renkli gelio yaa.

Canım ben 5+4 ken keseyi bir de kesenin içindeki yolk sac dedikleri şeyi gördük. yol sac varsa boş gebelik değildir bebek var demek demişti. şimdi 7+6 da kalp atışları için gittiğimizde bebeğimizi de görürüz umarım. Benimde içime bugün bi kurt düştü :( kasıklarımda hala ağrıyo benim. Bulantın yok diye üzülme canım ada bir iki güne başlar :) Allaha dua etmekten başka çaremiz yok. Hakkımızda hayırlısı.Keşke şu lekeyi görmeseydim, acayip canımı sıktı. Belki de jel tahriş etmiştir diyorum. Pööööfffffff

yaa offff....

Haaydaaaaaa ne uyuz bi tip yaaa şu senin doktorun, adamı hasta eder walla,manyak herif sapık herif... Sİnir etti beni.Canım benim sen üzme kendini,bak değerin 261den 350lere falan anca çıksayda ha belki biraz endişelenebilirdik ama senin değerin gayet güzel artmış, yaaaa 60 larla başlayıp 100lerle devam eden ve sonrasında 800lere 1000lere çıkan değerler var, sağlıklı gebelikler var. Sen moralini yüksek tutucaksın ve bol bol dinleneceksin, ayaklarını uzatacaksın, eğilip kalkmayacaksın, gerinmeyecek ve da bir yerlere uzanmayacaksın, sürahi bile kaldırma gerekirse :) Hakkımızda hayırlısı canım benim. kötü düşünmemeye çalış

Canım ben 5+4 ken keseyi bir de kesenin içindeki yolk sac dedikleri şeyi gördük. yol sac varsa boş gebelik değildir bebek var demek demişti. şimdi 7+6 da kalp atışları için gittiğimizde bebeğimizi de görürüz umarım. Benimde içime bugün bi kurt düştü :( kasıklarımda hala ağrıyo benim. Bulantın yok diye üzülme canım ada bir iki güne başlar :) Allaha dua etmekten başka çaremiz yok. Hakkımızda hayırlısı.Keşke şu lekeyi görmeseydim, acayip canımı sıktı. Belki de jel tahriş etmiştir diyorum. Pööööfffffff

benimkinde bebek yoktu yolk sac filan da bahsetmedi dr.benim hesabıma göre 5+5 te gittik kont.ama dr 4+5 sin.demişti.hangimiz yanılıyo acaba.yani o zaman benim ki boş gebelik mi oluyor.perşembe gelsede öğrensek yaa.lekeler bende de oluyor..offf hangisine can sıkıcaz yaaa.Allahıma emanet boşver..

gülemim moralini bozma lütfen ol değerin artmış işte :)illa 2 katı olması gerekmiyor bende öle biliyorum ..bazen bir anda tavan yapıyor..doktorlar temkinli olmayı seviyor o yüzden öyle söylemiştir canım..şimdi kuzucuğunla bol bol konuşuyorsun o minik sıpa yaşamak için mücadele ediyor sende destek ol annesi ona ve deki teyzoşların seni dört gözle bekliyor bak ona göre sıkı tutun bana :)çok seviyoruz seni ve minik inatçı sıpayı :)

slm kızlar konuşmalarını tam olarak bilmiyorum ama sanırım tüp bebekle ilgili. ben 2 aşılama oldum tutmadı ve sıra tüp bebeğe geldi. ve üsküdar eurofertilde yapanlarınız varmı yada önerebileceğiniz başka bir merkez varmı. şimdiden teşekkür ederim.

melodi bu arada canım senin tedavin de hayırlı olsun gulem herşeyi unutturdu bana:)frigolarını al canım inş. onlar nasip olur .kuzun sana gelsin bu tedavinde inş.

slm kızlar konuşmalarını tam olarak bilmiyorum ama sanırım tüp bebekle ilgili. ben 2 aşılama oldum tutmadı ve sıra tüp bebeğe geldi. ve üsküdar eurofertilde yapanlarınız varmı yada önerebileceğiniz başka bir merkez varmı. şimdiden teşekkür ederim.

bizim arkadaşlardan orda yaptıran yok.istanbulda ben brükselde diğer iki arkadaşta bahçeci fulyada yaptılar..ikiside hamile şimdi:nazar:.bende onlarda merkezlerimizden memnunuz..inş. doğru yeri bulursun ..

bizim arkadaşlardan orda yaptıran yok.istanbulda ben brükselde diğer iki arkadaşta bahçeci fulyada yaptılar..ikiside hamile şimdi:nazar:.bende onlarda merkezlerimizden memnunuz..inş. doğru yeri bulursun ..

anladım bende üsküdar eurofertil ve bahçeci umut tüpbebek koşuyolunda bu ikisinden birini düşünüyorum ama referansları nasıldır merak ettim. umarım diğer arkdaşlardan da cevaplar gelir:)

adet oldum hehehh ağrıdan ölüyorum ama hiç şikayetci değilim...mutluyum ahhh karnım:)))

melodi bu arada canım senin tedavin de hayırlı olsun gulem herşeyi unutturdu bana:)frigolarını al canım inş. onlar nasip olur .kuzun sana gelsin bu tedavinde inş.

Badecim canım benim çok saol.:)hepimiz güleme odaklandık valla mutlu olduk umutlarımız yeniden yeşerdi..2 tane minik frigoyu bırakmaya gönlüm razı gelmedi olmasada deneyeceğim...inşallah hyat bulurlar bedenimde..seninde gözünaydın canm regli olmuşsun oh mis inşallah bundan sonra sorunsuz gider tedavin canım ...sevgiler

Badecim canım benim çok saol.:)hepimiz güleme odaklandık valla mutlu olduk umutlarımız yeniden yeşerdi..2 tane minik frigoyu bırakmaya gönlüm razı gelmedi olmasada deneyeceğim...inşallah hyat bulurlar bedenimde..seninde gözünaydın canm regli olmuşsun oh mis inşallah bundan sonra sorunsuz gider tedavin canım ...sevgiler

tabiki bırakma canım olurmu onlarda senin kuzun..bak gülemden de gördük bu işler taze donmuş farketmiyo yeterki nasip olsun..inş. olucak bu defa canım..aslında böyle rahat olunca galiba şansa daha artıyo gulemde aklım kalmasın diye deniyorum demişti ..seninde inş. aynı şekilde olur:)) ben evet regl oldum kıvarnıyorum ama dediğim gib mutluyum ayy delirecektim sıkıntıdan.. eşim menapoza girme sakın diyo:)))aman Allah eksikliğini göstermesin ne zormuş:)))

adet oldum hehehh ağrıdan ölüyorum ama hiç şikayetci değilim...mutluyum ahhh karnım:)))

ohhh çok şükür kuku kendine geldi :) :) bazen kukularımız kuku olduklarını unutuyolar walla hehehehehe :) hadi bakalım sen de başla tedavine de yetiş bizlere canım benim. Sırada melodi ve hemen akabinde sen varsın :)

benimkinde bebek yoktu yolk sac filan da bahsetmedi dr.benim hesabıma göre 5+5 te gittik kont.ama dr 4+5 sin.demişti.hangimiz yanılıyo acaba.yani o zaman benim ki boş gebelik mi oluyor.perşembe gelsede öğrensek yaa.lekeler bende de oluyor..offf hangisine can sıkıcaz yaaa.Allahıma emanet boşver..

Aaaaaa olurmu hiç öle şey, neden boş gebelik olsun. Hiç düşünme böle şeyler, ben 5+4tüm yolk sacı gördüğümüzde, sen 4+5mişsin, görmemeniz normal. Bu arada bırak hesabı doktor yapsın canım. Sen doktorun hesabına güven. Perşembe günü görceksin bebeğini İnşallahi kendini korkutma tamam mı. Herşey yolunda, sakin olmamız gerek.
Bakma aslında böle takıldığıma sakin sakin, ben de çok paniğim ve de çok korkuyorum bi aksilik olacak diye ama elimden geldiğince kendimi motive etmeye çalışıyorum :) :)

ya hiç sormayın zaten tavırları soğuk bi doktor...hayır ben kemal beyin hastasıyım diyorum habire bu arıyo..bunada uyuz oluyorum..eşime yarında baktıralım dedim hayır diyo..aslında yarında baktırsak tam bir fikir verebilir..birde ilk tahlili öğlen 11,30 gibi vermiştim..ikinciyi 8,30 da verdim..annem bu bile etkilidir diyo:) herkes bi yerden tutturmaya çalışıyo yaaaa..
kızlar iyi görüştüğüm bi kadın doğumcum var,eski doktorlarımdan..onu arycam akşam..inşallah güzel bi laf duyarım..gerçi oda 2+2=4 diyenlerden ama........
offf neyse sizide gerdim kızlar yaa.beklemekten başka yapcak bişey yok..eserse sabah giderim....

piraye canım lekelenmem var demişsin valla yeni gördüm..kendi derdimden..canım sende çok ayakta durma..offff kolay gelsin artık hepimize ne diyim:)

Back
X