Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar başlangıç değerime göre bugün 1050 gibi falan çıkması gerekiyordu..bariz anormal..
öğrendiğim gün ve düne kadar kasıklarımdaa hassasiyet falan vardı.hepsi söndü..hiç bişey yok şuan.öncekinde kese büyüdüğü için kürtaja kadar bütün belirtiler devam etmişti...muhtemelen oldu ve canlanmadı..ama benim sol tarafıma geniş bi ağrı girip çıkıyodu..hala dış gebelik olabilir gibi geliyo..normal olmadığı çok belli..bari kürtaj işi olmasa...kemal beyden telefon bekliyorum......

kızlar başlangıç değerime göre bugün 1050 gibi falan çıkması gerekiyordu..bariz anormal..
öğrendiğim gün ve düne kadar kasıklarımdaa hassasiyet falan vardı.hepsi söndü..hiç bişey yok şuan.öncekinde kese büyüdüğü için kürtaja kadar bütün belirtiler devam etmişti...muhtemelen oldu ve canlanmadı..ama benim sol tarafıma geniş bi ağrı girip çıkıyodu..hala dış gebelik olabilir gibi geliyo..normal olmadığı çok belli..bari kürtaj işi olmasa...kemal beyden telefon bekliyorum......

öff yaa ne dış gebeliği ne kürtajı Allah korusun ..dur bi güzelim..inş. dr.senin kadar olumsuz konuşmaz..ama eğerki dediğin gibysede değerin kürtajı filan gerektirecek bişey değil korkma.ama inş. umut vardır..dr.un güzel şeyler söyler inş...

gülem benim ilk günden beri sağ kasığım hep ağrıdı hala ağrımaya devam ediyor ara ara
bebek sol tarafında canlandığı için ağrı yapıyordur kötü şeyler getirme aklına dış gebelik falan allah korusun ,olmuycak böyle bişey

Gülem dış gebeliği aklına getirme, bildiğim kadarıyla tüp bebekte zor bir ihtimal dış gebelik. Hem bak burda defalarca yazdım, inan benimda çok şiddetli kasık ağrılarım var. Özellikle sağ tarafım bazen kopuyo resmen o derece, hareket edemiyorum 2-3 sn. Kasık ağrılarına takılma. Hayırlısını dile, hayırlısını düşün.

Allah korusun ne kürtajı.kendi teşhisini koydun hemen.dur bakalım Kemal bey ne dicek.testi pzt yapman gerekiyordu.neden erken yaptın dicek.ben bir kere kan verdim ve 10 gün bekledim.değerimdeki artış ne onu bile bilmiyorum.tamam keseyi gördük ama ama kan hiç vermediğim için durumu bilmiyorum.sende sakin ol lütfen.umarım her şey yoluna girer.

benim 9.gün 52 çıktı pazartesi 52 çarşamba 169 ve aradan 3 gün daha değerim 450 di ve bebeğim çok şükür benimle seninki benimkine göre çok çok daha iyi çıktı ben bunu hiç dert etmedim yükseliyormu yükseliyor eger gerileseydi haklıydın boşuna kendini ve bebeğini üzüyorsun bence yinede sen bilirsin

benim 9.gün 52 çıktı pazartesi 52 çarşamba 169 ve aradan 3 gün daha değerim 450 di ve bebeğim çok şükür benimle seninki benimkine göre çok çok daha iyi çıktı ben bunu hiç dert etmedim yükseliyormu yükseliyor eger gerileseydi haklıydın boşuna kendini ve bebeğini üzüyorsun bence yinede sen bilirsin

canım sağol ama hesaplarsan seninki çok normal..tam olması gerektiği kadar olmuş.eksik değilmiş yani.. sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah....benim tablo açık...hesap yapıyoruz iki gündür..en aşağı 700 le belkiydi....hayırlısı artık.

canım sağol ama hesaplarsan seninki çok normal..tam olması gerektiği kadar olmuş.eksik değilmiş yani.. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah....benim tablo açık...hesap yapıyoruz iki gündür..en aşağı 700 le belkiydi....hayırlısı artık.

doktorun aradımı canım

ilk defa ne yazacağımı bilmiyorum açıp açıp boş boş bakıyorum sayfaya.Allahım şu mübarek günde selalar okunurken sağlıkla hayırla can ver gulemin miniğine amin..

Son düzenleme:
merhaba kızlar:-))) bizim kıza ne söylerseniz söyleyin o kafasında olumsuzlukları kurmaya devam edecek:-(( inanamıyorum yaaa şimdide dış gebelik ve kürtajdan bahsediyor:-(( kızımmmm kürtaj yasak !!!! senin bebiş seninle inatçı annesi allahın izniyle sen o bebişi doğuracaksın. yaaa şöyle bir sev göbişini konuş civcivinle pozitif enerjini yolla ona birbirinize güç verin.negatif olduğun zaman stres hormonu yayılıyormuş ve buda insanın bünyesini kötü yönde etkiliyor.lütfen bebişin için şu karamsarlığı bırak!!!!!!!!!!!!! bebeğin seninle!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilk defa ne yazacağımı bilmiyorum açıp açıp boş boş bakıyorum sayfaya.Allahım şu mübarek günde selalar okunurken sağlıkla hayırla can ver gulemin miniğine aiimn..

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.............................................
şuan sela okundu hepimiz gülem için dua edelim kızlar!!

bu arada benim hormon değerleri iyi çıktı.amh hormonu sonucunu anlayamadım.iç açıcı olmayabilir ama ben tedaviye başlayacağıma ve allahın izniyle hamile kalacağıma inanıyorum...olumsuz düşünmek istemiyorum..haziran 11 inde dr.la randevum var.şimdiden çok heyecanlıyım...
inanın kendi durumumu unuttum güleme odaklandım.allahım şu anne adayını ne olur sevindir.aminnnn...

badecik kırmızılar gelmiş gözün aydın.herşeyi nasıl kendimize, elimizde olmadan stres yapıyoruz değilmi? bu mübarek aylar bizlere uğurlu gelecek inşaallah...

merhaba kızlar:-))) bizim kıza ne söylerseniz söyleyin o kafasında olumsuzlukları kurmaya devam edecek:-(( inanamıyorum yaaa şimdide dış gebelik ve kürtajdan bahsediyor:-(( kızımmmm kürtaj yasak !!!! senin bebiş seninle inatçı annesi allahın izniyle sen o bebişi doğuracaksın. yaaa şöyle bir sev göbişini konuş civcivinle pozitif enerjini yolla ona birbirinize güç verin.negatif olduğun zaman stres hormonu yayılıyormuş ve buda insanın bünyesini kötü yönde etkiliyor.lütfen bebişin için şu karamsarlığı bırak!!!!!!!!!!!!! bebeğin seninle!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya gününde yapmadı testi pztesi istemişti dr.günden güne fark ediyo...ama gelde guleme anlat..dr.u aramadı daha kürtaj dış gebelik diyo öff vallahi yanında olsam çekicem kulağını...elde değil biliyorum bizim herşeyimiz böyle olaylı zor süreçlerle geldi bu güne bişeyde diyemiyorum..ama inş. herşey güzel olucak o zaman sıkı bi fırça atıcam şu kıza....

badecik kırmızılar gelmiş gözün aydın.herşeyi nasıl kendimize, elimizde olmadan stres yapıyoruz değilmi? bu mübarek aylar bizlere uğurlu gelecek inşaallah...

geldi geldi:))sağol canım..evet yaa bir yıl daha kaybetmemek için çabalıyorum halbuki sadece yazılanı yaşıyoruz..bi söz vardı çok severim
''insan planlar yaparken Allah ona gülümsermiş, yazılan yazıldı diye''...... inş. bizede hayırlı sağlıklı bebişler yazılmıştır.... çabucak kavuşuruz hepimiz:)

test sonuçlarının iyi çıkmasına da çok sevindim canım ..bir adım daha yaklaştın bebişine:))ayy çok güzel hemen başlıyosun hadi sıradaki hamişimizde sen ol:)

Son düzenleme:

insan neyi yaşarsa ondan korkuyor diğer gebeliğinde olumsuzluk yaşaman seni bu gebelikte daha çok düşünceye itiyor haklısın ama bu kadarda sorun etme bence bak benimki çarşamba 169 çıktı aradan tam 3 gün sonra yani çarşamba 169 cumartesi 450 ona bakarsan çok az bir rakamdı ve ben arttığı için çok sevinmiştim dr artık yapma keseyi görmeye gel dedi 1 hafta sonra yani 450 çıktıgı gün benim transferin 15.günüydü ve benimle beraber yapanların kimisinki 11.gün bile 600 çıkmışken benimki 450 çıkmıştı 15.gün sonuçta bedeninde bir gebelik var ve o bebek emin ol sana sımsıkı sarılıyor sende ona destek ol zaten ne olursa olsun yiyeceği ekmeği varsa bu dünyada isterse kaç çıksın sen engellesen bile bu bebek dünyaya gelecek.3.ayımda çok kötü kanama geçirdim ve bebek aşağıya inmişti dr eger bu bebek sağlıklıysa sen ne yapsan da tutunur eger gideceği varsada elimizlen bile düşmesini engellesek o düşecek dedi.rabbimin rahmetinden ümidini kesme allaha sıgın bebeğin çok iyi inan

mekselin ne guzel yazmissin. gulem, leenin dedigi gibi bebeginle konus. inanmamayi, olumsuz dusunceleri kendine yasak et. kotu birsey olacaksa zaten uzulecegiz, simdiden niye tasasini cekeceksin?
olumlu dusunmeye, bebeginle konusmaya , guzel seyler hissetmeye ihtiyacin var.
soyle esine sana taze cicek getirsin aksam. ac bir kitap oku, veya eglenceli filmler getirt. yarinin tasasini bugun cekmeye razi olma. annen en sevdigin yemegi pisirsin. bir an bile olumsuz birsey gelirse aklina, hemen o bulutu yok et, guzel seyler dusunmeye calis. bebegine yardimci ol.

gülemcim canım ya lütfen olumsuzlığa kapılma değerlerin artıyor sonuçta gerileme yok ki biraz rahat olabilsen keşke ..pazartesi tavan yapacak belki de kaç tane arkadaşımın öyle oldu lütfen pozitif ol aklaınmdan kötü düşüncelerini sil ....sen benim umudumsun bak lütfen karamsarlık yok.

kızlar gülemle görüştüm.dr.u aramış.sanırım çok olumsuz birşey söylememiş.pzt.test yapmasını ilaçlarını bırakmamasını söylemiş.gülem dinleniyorum . kendimi çok yorgun hissediyorum kızlara yazamadım dedi.
badeciğim senin şu özlü sözlerine bayılıyorum gerçektende doğruyu söylüyorsun ''insan planlar yaparken Allah ona gülümsermiş, yazılan yazıldı diye''...... inş. bizede hayırlı sağlıklı bebişler yazılmıştır.... çabucak kavuşuruz hepimiz:)''
inşaallah gülemciğimize bu bebişi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek diye yazılmıştır.
mekselin burada çok iyi bir örnek.onunda değerleri diğerleri gibi normal yükselmemiş sanırım düşük tehlikeside yaşamış.inşaallah hepinizin bebeği sağlıkla kucağınıza doğacak bunun için dualarımız sizlerle...

Back
X