Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm tanı amaçlı lap. yi doktorlar genelde tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında öneriyorlar yaani senin için cok erken. inşallah hiçbirine gerek kalmazz kendiliğinden gelir bebiş

valla artık burda biri kıl dönmesi oldum dese amanınnnn bende de mi var diycem ...inşaallah cnm ya ...seninde bi an önce güzel haberlerini alıcaz ..en erken ne zaman başlayabiliyosun denemelere(tüp ya da aşılama)

Kızlar ben regli oldum maalesef bu sabah, gerçi rengi hala açık ve sulu ama büyük ihtimal kanamaya dönüşecek gün içerisinde. Çok canım sıkkın,Umudumu kaybetmek istemiyorum ama...,offff herşeyin hayırlısı, Allahım herşeyin en doğrusunu bilir, pes etmek yok.. Geriye kaldı 2 ayım bu önümüzdeki 2 ayda hamile kalamazsam aşılama yapacak doktorum....

moral bozmak yok..herşeyin hayırlısı cnm Allah ne zaman takdir ettiyse ozaman olucak ..o yüzden çalışmalara devam:66:

moral bozmak yok..herşeyin hayırlısı cnm Allah ne zaman takdir ettiyse ozaman olucak ..o yüzden çalışmalara devam:66:

Evet haklısın canım, çalışmalara devam, polene başlamıştım bir iki gün önce bakalım pko olduğu için bende yumoşları büyütoyomuş ve kalitesini arttırıyomuş, bakalım bu ayda polen yiyeyim bari :56: Bi işe yarar mı bilmem de umut işte:69::69::69:

Evet haklısın canım, çalışmalara devam, polene başlamıştım bir iki gün önce bakalım pko olduğu için bende yumoşları büyütoyomuş ve kalitesini arttırıyomuş, bakalım bu ayda polen yiyeyim bari :56: Bi işe yarar mı bilmem de umut işte:69::69::69:

hiç metforminli ilaç kullanmadınmı cnm veya soğan kürü veya civanperçemi bunların hepsi pko ya iyi geliyo ki bende de var o hain kist yumağı:47:

hiç metforminli ilaç kullanmadınmı cnm veya soğan kürü veya civanperçemi bunların hepsi pko ya iyi geliyo ki bende de var o hain kist yumağı:47:

yok walla hiç kullanmadım, zaten bebek düşünmeden çnce d.kontrol hapı ile regli oluyodum, sonra serephene verdi doktor 3 ay yumurtalarım için... Yumoşlar büyüdü ama hamiş kalamadım ne yazık ki, şimdi de ilaçsız kendi halimize bıraktı bizi. Kendime kendime nette araştırırken gördüm poleni de aslında civanperçemini de duydum ama tadı çok kötüymüş, soğan kürünüde yapabileceğimi sanmam, içemem yani onu ben :63::63:

yok walla hiç kullanmadım, zaten bebek düşünmeden çnce d.kontrol hapı ile regli oluyodum, sonra serephene verdi doktor 3 ay yumurtalarım için... Yumoşlar büyüdü ama hamiş kalamadım ne yazık ki, şimdi de ilaçsız kendi halimize bıraktı bizi. Kendime kendime nette araştırırken gördüm poleni de aslında civanperçemini de duydum ama tadı çok kötüymüş, soğan kürünüde yapabileceğimi sanmam, içemem yani onu ben :63::63:

:)ahhhh ahhhh dedim kendi kendime bende önceleri 'ıyy soğanın yanına yaklaşamam 'diyodum şimdi normal su gibi geliyo..Allah hiç birine mecbur etmesin cnm ama ilerde daha zor şeylere katlanabilirsin o yüzden denemende fayda var.. ve dr.una sor veya başka bir dr. a (eğer kilo tüylenme 2 ayı geçkin adet) şu yazdıklarım varsa mutlaka metforminli ilaç kullan kulüptede gözat bi çok kişi kullanıyor ..adetlerini düzenler ve kaliteli ve zamanında çatlayan yumoşlar elde ediyosun ..bu hani biz araştırmacı kadınların bulduğu ilaç değil benim bildiğim tüm dr.lar veriyo:)

:)ahhhh ahhhh dedim kendi kendime bende önceleri 'ıyy soğanın yanına yaklaşamam 'diyodum şimdi normal su gibi geliyo..Allah hiç birine mecbur etmesin cnm ama ilerde daha zor şeylere katlanabilirsin o yüzden denemende fayda var.. ve dr.una sor veya başka bir dr. a (eğer kilo tüylenme 2 ayı geçkin adet) şu yazdıklarım varsa mutlaka metforminli ilaç kullan kulüptede gözat bi çok kişi kullanıyor ..adetlerini düzenler ve kaliteli ve zamanında çatlayan yumoşlar elde ediyosun ..bu hani biz araştırmacı kadınların bulduğu ilaç değil benim bildiğim tüm dr.lar veriyo:)

Kilo problemim yok çok şükür canım, ama d.kontrol hapını bıraktığımdan beri göbeğim üzerinde 1-2 tane kalın siyah kıl çıktı:18: bakalım netten bi araştırayımda şu metforminli ilaç olayını sonra da doktoruma sorayım bakalım ne dicek. bu ilaçsız ilk reglimde o da 36. günde geldi bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak çok dengesiz olursa doktorun bacağına yapışırım bana metforminli ilaç ver diye:52::52:

Kızlar ben ve DEW77 umudumuzu önümüzdeki aya bıraktık, bu ay kırmızıları gördük. Bizimle aynı tarihlerde reglini bekleyen aren ve bubus sizde ne var ne yok, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bir de bu topik açıldığından beri sadece 1 tane mi hamişimiz var :26: liste yapalım bari belki listemiz uğurlu gelir :nazar: hadi kızlar önümüzdeki ay peş peşe güzel haberleri çakalım... :52::52:

Kilo problemim yok çok şükür canım, ama d.kontrol hapını bıraktığımdan beri göbeğim üzerinde 1-2 tane kalın siyah kıl çıktı:18: bakalım netten bi araştırayımda şu metforminli ilaç olayını sonra da doktoruma sorayım bakalım ne dicek. bu ilaçsız ilk reglimde o da 36. günde geldi bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak çok dengesiz olursa doktorun bacağına yapışırım bana metforminli ilaç ver diye:52::52:

hımmm kilon yoksa genelde boşver diyolar ama bence kullan benim ablam 1.5 ay kullandı ki çok kötüydü o hemen hamile kaldı dr.u bu beyinin uyarmadığı hormonları uyarıyo yani dışardan verilen yumurta çatlatma ilaçlarının etkisini kendi vücudun yapıyo demişti ve ilk yeğenim 1.5 yaşındayken kendiliinden yine hamile kaldı.. en çok kullanılan ve benimki Glucophage aslında şeker hastalarının ilacıdır ama en çok pko lular kullanıyo

Bubuscum ben regli oldum ama guzel dileklerini bir sonraki aya saklayacagim bellimi olur belki onumuzdeki ay olur...bende cok duydum o tarz hikayaler...su anda dualarim seninle umarim hamielsindir inan ucurursun bizi....:70:
hayırlısı olsun cnm ne yapalım. inş. etrafa anlatacak hikayelerden birinin sahibide sen olursun.
moralini yüksek tut. ben daha bekliyorum cnm.öptm

Kızlar ben ve DEW77 umudumuzu önümüzdeki aya bıraktık, bu ay kırmızıları gördük. Bizimle aynı tarihlerde reglini bekleyen aren ve bubus sizde ne var ne yok, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bir de bu topik açıldığından beri sadece 1 tane mi hamişimiz var :26: liste yapalım bari belki listemiz uğurlu gelir :nazar: hadi kızlar önümüzdeki ay peş peşe güzel haberleri çakalım... :52::52:

cnm moralini yüksek tut sen aşılamaya bile geçmedin henüz daha cok basındasın yıpratma sakın kendini sonra dahada ağır gelir. benim 2 negatif aşılamm var sonrasında laparoskopi oldum serophene içtiğim 2. ayım. artık tüpe kadar yolu var yani allahım inş. uğraştırmaz bu yolda kimsenin elini boş çevirmesin.
benimde arada ağrılarım oluyor ayy oldu galiba deyip wc ye kosuyorum sonra bakıyorum bişey yok o yüzden bugünüde atlatayımda inş. yarın yapmayı düşünüyorum eğer varsa bir an önce dr a gitmek istiyorum çünkü.rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yardımcımız olsun. öptm cnm.

BUBUŞ canım bende regli olmadım bekliyorum ama hiç test yapasım yok. p.tesini beklemeyi düşünüyorum. arada nadir bir sancı ve kasılma oluyor ama onun dışında regli belirtim yok geçen hafta daha çok vardı, hatta erken regli olacağım galiba diye düşünmüştüm ama olmadı. hiç akıntım bile yok aksine kupkuruyum.göğsümde hiçbir sızı falan yok, regli öncesi olurdu ama bu sefer hiç olmadı. korkuyorum hep aksilikler beni bulurya yine olumsuz birşey oldu diye.

Son düzenleme:
yine olmuyacak diye test yapmayi bile istemememk ne kotudur bilirim.
ben de iyice sabirsizlanmaya basladim.
cocuklara gozum takilmaya basladi, hamileleri daha cok gorur oldum, bir de aklimda surekli cocuk var.
zor bir sinavmis, bir baska arkadasim sorun yapsa dunyanin sonu degil ya densizligini yapabilecek kadar rahatmisim eskiden. bir dert yasamadan bilinmiyor. neyse hepimiz ruh ve beden sagligimizi yitirmeden bu zorlu sinavlari atlatalim hayirlisiyla.

cocuklara gozum takilmaya basladi, hamileleri daha cok gorur oldum, bir de aklimda surekli cocuk var.
zor bir sinavmis, bir baska arkadasim sorun yapsa dunyanin sonu degil ya densizligini yapabilecek kadar rahatmisim eskiden. bir dert yasamadan bilinmiyor. neyse hepimiz ruh ve beden sagligimizi yitirmeden bu zorlu sinavlari atlatalim hayirlisiyla.

Nekadar da haklısın, tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşım var, maalesef 2. denemeside olumsuz oldu şimdi beklemede, neyse bundan 1 sene kadar önce ben henüz bebek düşünmezken arkadaşım dert yanar dururdu, ben de ona neden kendini bukadar üzüyosun, her ay her ay yapma böyle derdim, sürekli testle dolaşırdı falan filan, hiç anlam veremez ve kızardım:78: Ama şimdi ne kadar da haklı olduğunu anlıyorum, maalesef elde değilmiş kafaya takmamak, üzülmemek stres yapmamak... Kendi kendime söz vermeye çalışıyorum bundan sonra bu kadar stres yapmıcam diye, nekadar başarılı olurum bilinmez:58::58:

Kızlar ben regli oldum maalesef bu sabah, gerçi rengi hala açık ve sulu ama büyük ihtimal kanamaya dönüşecek gün içerisinde. Çok canım sıkkın,Umudumu kaybetmek istemiyorum ama...,offff herşeyin hayırlısı, Allahım herşeyin en doğrusunu bilir, pes etmek yok.. Geriye kaldı 2 ayım bu önümüzdeki 2 ayda hamile kalamazsam aşılama yapacak doktorum....

Pirayecim moralini bozma sanirim hala tam regli oldum diyemiyorsun hafif pembeliklaer var diymi?aslinda bende oyleyim ama benim reglim zaten hep bu sekilde baslar o yuzden ben eminim regli oldugumdan...insallah senin hala bir umtu vardir...ama olmas abile moralini bozma daha onumuzde guzle gunler var...

DEW canım seni pek göremiyoruz eskisi gibi. ben regli olmadım ama tüp bebek sonrası gecikmeler düzensizlikler oluyormuş. onun için bekliyorum. hiç içimden acaba diye birşey geçmiyor önceden olsaydı yığınla test yapmıştım.

Arencim evet ben bu aralar duzenli geleemz oldum o kadar yogun geciyroki gunlerim....inanin turkiyeye gelmek helede uzun sure gelmek cok zor bir olay o kadar cok duzenlemem gereken sey varki..iste yogunlugum ayri evde ayri...birde burda yanliziz ben ve kocam hani akraba filan yok bana yardim edecek oyle olunca tum isler bana ve kocama kaliyor ondan gelemiyorum...cok tatile ihtiyacim var soyle bir gelebilsem ekmek elden su golden yasasam ohhh vallaha :)))
gordugum kadariyla regli olmamissin daha daha onceleri hamile kaldigin icin senden hep umudum var aren....insallah cnm hayirlisiysa....

canım hayırlısı olsun..bu çok katlanılmaz görünen ama sabırla,umutla savaşılan bi durum.inşallah aşılamalara gerek kalmaz..

cerenm haklisin cnm benim gozum hamielelere uzun zamandir takiliyor cocuklarad abayilirim minciklarim hep ancak cok enteresan birsey yasiyorum bu durumda hic hosuma gitmiyor ama eskiden minik bebek goreyim alirdim kucagima simdi o duygum silindi bebek goruyorum ne sirin masallah diyorum sonra ne dokunmak nede sevmek istiyor cnm pek hos bir durum degil farkindayim ama buda elde degils anirim

bubuş ve aren hala test yapmamışsınız..yani şaşıyorum size..kızlar bugün iyi bişey duymaya çok ama çok ihtiyacım var..lütfe ''pozitif'' bişeyler yazın..dünyada güzel şeylerinde olabildiğini görelim..
.........................görüşürüz...................................................

bu arada ben c.tesi gunu (adetimin ilk gunu) hocayla gorustum, bu ay icinde tup bebek calismalari baslayacakmis, ayin 15i gibi. beklemek istemiyorum, bu ay bos gecmesin dedim ama sonra konusunca kist olma olasiligini goze alamayacagimi farkettim; yani kist olup da 2 ay bekleyecegime bu ayi da pas gectik. ben de incir suyu iceyim en azindan. evde bir suru incir var; gecen sene heryerde kurtlu var diye taristen paket paket stok yapmistim.
oyaliyor mu beni diye sizinle dertlesmistim ya, bir 15-20 gun daha oyalanmaya raziyim.
guzel seyler olacak, en azindan birimizden birine tez zamanda olsun. :D

bubuş ve aren hala test yapmamışsınız..yani şaşıyorum size..kızlar bugün iyi bişey duymaya çok ama çok ihtiyacım var..lütfe ''pozitif'' bişeyler yazın..dünyada güzel şeylerinde olabildiğini görelim..
.........................görüşürüz...................................................

eskiden olsaydı daha adet günüm gelmeden yığınla test yapmıştım şimdi içimden hiç gelmiyor çünkü hiç olumlu birşey düşünemiyorum aksine kist mi, hormonal dengesizlik mi oldu diye düşünüyorum.

Back
X