Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lee;gözlerim dolu dolu oldu..inan ne diyeceğimi bilemez haldeyim..sen yüreği kocaman bi kadınsın.anne olmanın doğurmak olmadığını biliyoruz zaten..neler görüp duyuyoruz değilmi..annelik insanın içinden gelen bişey..en çok sevindiğim şey kardeşlerin ayrılmayacağı.bu gerçekten çok güzel bişey..evet büyük olan herşeyin farkında olacak belki ama sana zorluk çıkarmayacaklardır canım..seni tanıyınca,kollarında uyumaya başlayınca dünyaları değişecek..onlarda seni beklemişler baksana..3 yıl önce küçük olan yokmuş bile..insanın tüyleri diken diken oluyo..korkuların olacak mutlaka ama harikkkaaaa bi anne olacaksın canım..
herşeyden önce sen çok yi bi eşe sahipsin..yüreği kocaman iki insan bi araya gelmiş..maşallah size:))) yarın için çok heyecanlıyım:)
fırsatın olursa mutlaka yaz..öpüyorum güzel anne:)

cerenm canım geçmiş olsun sanada..elleri çok pratikmiş canım.tedavi aşamasında kist aspre etmeyi ilk kez duydum ama naptıklarını biliyolar inan bana..senin merkezine çok güveniyorum ben..prednol için endişelenme hepimiz içtik..hem çok düşük dozda alıyoruz tedavide öyle yediğin zeytinle falan bişey olmaz:) yeme içme olayına takılma nolur...ben haftalardır dışardan takılıyorum:) bakanım yok..canım eşine güvenme anneni çağır.makarna yemekten öghhh! geldi..kendinde yemek yapmak istemeyeceksin..haa sporu unut çünkü senin merkez transferden sonra 10 gün raporu kendi veriyo ve 2.80 yatırıyo...yani hareketi bile unut:)

kızlar merhaba:-)) güzel anne adayları,hamişler allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.sorunsuz bir şekilde yavrularınıza kavuşursunuz inşaallah.kısa fakat çok güzel bir tatilden sonra evime geldim:-))
ceren canım iğnelere başlamışsın hiç korkma canım pozitifliğini sürdür inanıyorum ki yavrunu bu tedaviyle kucağına alacaksın:-)) melodiciğim senin de bebişler kış uykusundan uyanıp annelerinin sıcacık göbişinne tutunacaklar allahın izniyle.zrda canım senin daha iyi olmana sevindim.sanırım dondurulmuşların vardı inşaallah bu kez süprizin dondurulmuşlarınla gelecek.gülem sende artık olumsuz düşünceleri bir tarafa bırak maşallah oğluşun seninle ve hep seninle olcacak.ne yapim yaaa inan içimden hep oğluş geçiyor:-)) allah sağlıkla versinde cinsiyet önemli değil:-))
piraye ,kekec,yeliz,world sizlerde iyisiniz.allah sağlık versin.bizim çılgın bediş ne alemde badeeee neler yapıyorsun canım iyisindir umarım:-)) dew seni gördüm karya göbişinde çok güzel gözüküyor maşallah hamilelik çok yakışmış.bence tüm kadınlara annelik yakışıyor.:-))
kuzey ve annesine öpücükler yolluyorum allah sizleri birbirinize bağışlasın:-))
adını yazamadığım herkese allah gönlünüzden geçen en güzel şeyleri sizlere versin.....

veee gelelim bana ;
tatilde o güzel haberle aranıldık.inşallah kısmetimizde varsa hayırlısıyla yavrularımıza kavuşacağız:-))
yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü;:-))
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz:-)) iki yavrumuz gelecek:-)) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız:-)) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum. çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma basmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek, onlarla uçurtma uçurmak ,onlarla koşmak onlarla yerlerde yuvarlanmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar insan kendi çocuğuna hamile kaldığındada buna benzer korkular yaşıyormu acaba? ben kuzularıma çok iyi anne olabilirim değilmi kızlar? annelik öğrenilmiyor biliyorum onu taaaa yürekten gelen sevgiyle yaşıyorsun öğreniyorsun biliyorum benimde kalbimin en sıcak en güzel köşesinde bir yerlerde yavrularına sunulacak yavrularımla paylaşacağım sevgim var..
gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak:-)) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum:-)) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye.......
allahım kalbimdeki merhameti sevgiyi sabırı dahada arttır ki gelecek olan kuzularımızı bize bizide onlara hayırlı kıl:-))))

lee ınankı benıde aglatın basım okadar cok agrıyokı aglayınca cogalıyo agrım ama dayanamadım senı okadar cok yakından tanımıyorum ama sen yuregı cok buyuk ve temız bı ınsansınkı senın bu yaptıgına herkes cesaret edemez bırden 2 cocuk annesı oluyosun neguzel kardeslerı ayırmamısınız canım ınan benı bıle mutlu ettın kım bılır okuzuları sıcacık sevgınle nasıl mutlu edıceksın tabıkı zorlanıcaksın ama esınle ustesınden gelebılecıgınıze emınım ben neguzel telasın vardır sımdı senın odalar kıyafetler buyuge okul falan super ya canım benım Allah hakınızda hayırlısını versın

kızlar merhaba:-)) güzel anne adayları,hamişler allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.sorunsuz bir şekilde yavrularınıza kavuşursunuz inşaallah.kısa fakat çok güzel bir tatilden sonra evime geldim:-))
ceren canım iğnelere başlamışsın hiç korkma canım pozitifliğini sürdür inanıyorum ki yavrunu bu tedaviyle kucağına alacaksın:-)) melodiciğim senin de bebişler kış uykusundan uyanıp annelerinin sıcacık göbişinne tutunacaklar allahın izniyle.zrda canım senin daha iyi olmana sevindim.sanırım dondurulmuşların vardı inşaallah bu kez süprizin dondurulmuşlarınla gelecek.gülem sende artık olumsuz düşünceleri bir tarafa bırak maşallah oğluşun seninle ve hep seninle olcacak.ne yapim yaaa inan içimden hep oğluş geçiyor:-)) allah sağlıkla versinde cinsiyet önemli değil:-))
piraye ,kekec,yeliz,world sizlerde iyisiniz.allah sağlık versin.bizim çılgın bediş ne alemde badeeee neler yapıyorsun canım iyisindir umarım:-)) dew seni gördüm karya göbişinde çok güzel gözüküyor maşallah hamilelik çok yakışmış.bence tüm kadınlara annelik yakışıyor.:-))
adını yazamadığım herkese allah gönlünüzden geçen en güzel şeyleri sizlere versin.....

veee gelelim bana ;
tatilde o güzel haberle aranıldık.inşallah kısmetimizde varsa hayırlısıyla yavrularımıza kavuşacağız:-))
yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü;:-))
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz:-)) iki yavrumuz gelecek:-)) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız:-)) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum. çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma basmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek, onlarla uçurtma uçurmak ,onlarla koşmak onlarla yerlerde yuvarlanmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar insan kendi çocuğuna hamile kaldığındada buna benzer korkular yaşıyormu acaba? ben kuzularıma çok iyi anne olabilirim değilmi kızlar? annelik öğrenilmiyor biliyorum onu taaaa yürekten gelen sevgiyle yaşıyorsun öğreniyorsun biliyorum benimde kalbimin en sıcak en güzel köşesinde bir yerlerde yavrularına sunulacak yavrularımla paylaşacağım sevgim var..
gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak:-)) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum:-)) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye.......
allahım kalbimdeki merhameti sevgiyi sabırı dahada arttır ki gelecek olan kuzularımızı bize bizide onlara hayırlı kıl:-))))

Lee sen ne kocaman kalpli bir kadinsin yaaaa hungur hungur aglattin beni...sen harika bri anne olacaksin cocuklarin sana tapacak o kadar cok sevecekler ki seni simdiden sevgi yumagi halinde dusunuyorum hayal edebiliyorum sizi... peki kardesler kac yasinda?ay cok merak ediyorum nasil cocuklar ikiside kiz mi yoksa erkek mi?ay nasil sevindim o kardeslerin ayrilmayacagina ya diyorum ya cennetlik bir insansin sen de esinde....onunuzde egiliyorum....
yarin ki haberlerini dort gozle bekliyorum kendi guzel yuregi guzel cicegi burnunda anne....:nazar::54:

Bir ara benimde olmustu kist tedavi sirasinda aynen oyle aspre ederiz demislerdi,hic sorun degil hatta yapmalari cok iyi olmus bircok seyi engellerdi...gecmis olsun cnm..bu arada nerde tedavi goruyorsun cerenm?

aaa selamsız sabahsız gitti cık cık cık ne ayıp:)))))))))))))

canımmmm komşum geldide kapattım:)
ben hep burdayım gerçi siz yoksunuz ortada:)
ben ağrı çekkiyorum canım.belim karnım aynı adet ağrısı gibi..bugünde yazmıyim ağrımı dedim ama sen sordun heheheee:)))
sen napıyonnn? iyisin artık dimi?

canımmmm komşum geldide kapattım:)
ben hep burdayım gerçi siz yoksunuz ortada:)
ben ağrı çekkiyorum canım.belim karnım aynı adet ağrısı gibi..bugünde yazmıyim ağrımı dedim ama sen sordun heheheee:)))
sen napıyonnn? iyisin artık dimi?

biraz daha sabır et canım inş.zamanla biter bu ağrılar..dinlen bol bol..ben bir gün iyiyim bir gün bakırköylük oluyorum:))dr.a gitmedim daha.. çok sıcak tembellik ediyorum..gitsem adam bıraktıracak ilacı ama ben içiyorum iyi oluyo eşimle kavga edince hiç umruma gelmiyo böle salak salak bakıyorum:)))keşke zaraları olmasada ömür boyu kullanabilseydim bu ilaçları çok datlu yaptılar beni pamuk gibi bişey oldum hahaha:27:

biraz daha sabır et canım inş.zamanla biter bu ağrılar..dinlen bol bol..ben bir gün iyiyim bir gün bakırköylük oluyorum:))dr.a gitmedim daha.. çok sıcak tembellik ediyorum..gitsem adam bıraktıracak ilacı ama ben içiyorum iyi oluyo eşimle kavga edince hiç umruma gelmiyo böle salak salak bakıyorum:)))keşke zaraları olmasada ömür boyu kullanabilseydim bu ilaçları çok datlu yaptılar beni pamuk gibi bişey oldum hahaha:27:

yaaa gerçekten ihtiyacımız var aslında..bende hep çocuk işi yüzünden başlayamadım aslında tam benlik o ilaçlar..dedim ya benim bütün ailem kullanıyo:) ben gergin bi hatunum ama genetik miras:) ablamda aynı şeyi söylüyo,eşiyle tartışıyolar ben duyunca dünyam yıkılıyo burda o hiç sallamıyo..sonra ben üüzldüğümle kalıyorum onlar barışıyo falan..doğru söylüyosun canım aslında hiç direnmemek lazım sinirlere:))) tedaviye başlayınca bırakırsın en güzeli...
ben heralde yapışıklıklar yüzünden bu kadar fazla hissediyorum ağrıyı..kendi kendime bi sebep buldum nihayet:) ağrı çekmekten değilde nedir demekten bezdim...sağlık olsunda....

kızlar günaydın:-)) görüldüğü üzere sabahladım heyecandan sabaha kadar uyuyamadım.korkumu yendimmi tam olarak değil fakat; sizlerin yazdıklarıyla daha iyiyim.öğleden sonra bende hamilelik test sonucumu alacağım:-)) benim bir anda 2 ve 5.5 yaşlarında bir kızım bir oğlum olacak.tabii herhangi bir aksilik çıkmazsa bizimle olmalarına karar verilirse.eşim hala korku içinde:-((:-)) ben kendi mutluluğumu ve korkumu yaşarken eşiminde aynı şeyleri yaşıyor olabileceğini düşünemedim.ben gelen evlatlarımıza maddi manevi yetecekmiyim diye telaşa düştü.ama bizimkisi tatlı bir telaş ve çok farklı bir korku.içinde sevinç,hüzün,heyecan kelimelerle ifade edemeyeceğim bir duygu bu.allahım bize güç ver.kalbimiz buna yenik düşmesin.yaaa ben karma karışık oldum.:-)) hep merak ederdim hamile bir bayan bebeğinin ilk kalp atışını duyduğunda nasıl bir duygu yaşıyor diye ve bunu yaşadım çok güzel bir duyguydu o minicik fasulye gibi olan bebişinizin kalp atışı o kadar kuvvetli duyuluyor ki içinizde birinin olduğunu hissetmeniz harika bir şey.doğum yapan anne yavrusunu kucağına aldığında ne hisseder bunu da hep merak etmişimdir o duyguyu yaşamayı çok isterdim..ama kısmet olmadı yaşayamadım:-((:-)) inşaallah bu tedavim sonucunda onuda yaşarım.gelelim şuan ki durumuma eğer tüm anlattığım duyguları doğum yapan annelerde yaşıyorsa işte ben şuan onu yaşıyorum.şuan benim yaşadığımda doğum yapan anneyle aynımı? bence aynı.ben haberi aldığımdan beri milyon kez doğum yaptım kızlar:-))
bugün öğleden sonra bizim için büyük gün daha öncede demiştim kan tahlili sonucumuzu alacağız.inşaallah rabbim bizim içinde o iki masum yavrumuz içinde hayırlısıysa bize nasip etsin...dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var kızlar..
bana destek oldunuz,kendimi daha iyi hissetmeme yardımcı oldunuz.allah sizlerinde o güzel kalplarinizden geçenleri versin:-)) sizleri yüz yüze görmesem de çok ama çok seviyorum

veee gelelim bana ;

Canım benim inan göz yaşlarıma engel olamıyorum, akıp gidiyolar, sen ne yüce gönüllü bir kadınsın.Eminim bir çok biyolojik anneden çok çok daha iyi bir anne olacaksın. Sen o kadar güzel yürekli bir insansın ki inan o enerjini ben burdan hissedebiliyorum. Herşeyin üstesinden geleceğine, çocuklarını çok seveceğine ve onlarında sana bayılacağına eminim. Endişelerin o kadar normal ki. Dile kolay bir anda iki çocuk, eminim onları çok seveceksin ama onların tepkilerinden çekineceksin, zamanla birbirinizi tanıyacaksınız güzelim ve ben inanıyorum çocuklar sana bir anda ısınacak herşey çok güzel olacak. Heycanlanman korkman, çok çok normal. Benim bile şu an yüreğim ağzıma geldi. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun canım benim.

lee 2 gundur suratimdaki aptal gulumsemenin nedenisin. aklima geldikce daha da yayiliyor o gulumseme, ahh sizi dusunemiyorum ne haldesiniz. aslinda cocuklar icin dusununce birarada olmalari cok guzel, cunku ne olursa olsun yeni bir hayata yalnız baslamayacaklar. umarim tanisma ve hatta kaynasma evresini bir an once atlatacaksiniz. herseyi oluruna bırak guzelim, zaten size yasattiklari mutlulugu gorecekler ve o zaman daha da rahat hissedecekler kendilerini. maddi-manevi hicbir seyi pesinen dert etme. zaten cocuklarin akli pekcok seye yetecek, yaninda ana-baba sıcaklıgı hissetmeleri zaten herseyin uzerinde.
dew biz ege dogum evinin tup bebek bolumune gidiyoruz. devlet hastanesi. bashekimden torpilliydik, ama gel zaman git zaman artık ugramiyoruz bile bashekime, sekreterine. cok didikliyorlar, fazla titizler ama devlet hastanesi oldugu icin buna ne gerek var, o gerekli miydi sorulari olmuyor hic kafamda. gulemin arkadasi da burada tedavi olmus, o da memnun kalmıs. zaten burasi olmasaydi, ben de kente gelecektim. hem evime yakin, hem giden herkes olumlu konusuyor kentle ilgili. yalniz simdi burada bu ay pozitifi alinca :) kordona gidip orada dogurmayi dusunuyorum. yine plan proje insani olarak dokeyim taslari etegimden. :) kordon cunku normal dogumu destekliyor, suda dogum secenegi var. tabi tayyip usta o zamana herkesi mecbur etmezse ben normal dogum istiyorum. yalniz normal dogumda da kadina saygili hastane bulmak zor. kordon daha onceden de normal dogumu destekleyen bir tavir takinmisti. biri beni durdursun lutfen. simdi cocugun mezuniyetine kadar gidecegim.

lee canım Allah yardımcın olsun herşey çook güzel olsun inş...eşinin telaşı senin heyecanın gözümün öününe geliyo ..insan yatılı misafir gelince bile biraz telaş yapar siz hayatınıza alıyosunuz bu iki yavruyu çok doğal hissettikleriniz..hep sorular vardır kafanızda nasıl nasıl nasıl..ama herşeyyolunda gidecek..o kadar güzel bişey yapıyosunki Allah yardımcın olacak bak gör...

lee sabahlar olmamış sana,bizde çok heyecanlıyız canım..şimdi 2 yaşında bi prenses ve birde abisi:))) off ne tatlıdırlar yaaaa:)))
yetememe duygunu bi kenara at lütfen..sen harika bi anne olacaksın..en önemlisi eşinle beraber harika bi çift olmanız.herkes anne olamadığı gibi herkes babada olamaz canım.eşinede güç ver,kendini iyi hissetsin:)) nasıl merak ediyorum biliyomusun..yanında olmayı isterdim gerçekten..o telaşı paylaşmak isterdim:)
bu gün senden gelecek haberleri bekliyoruz canım...

selamlarr kızlarrrrrrrrrrrrrr :)ne kadar güzel haberler var topikte :)

lee canım çok sevindimmm senin adına sen çok güçlü ve kocaman kalplı yüreği tertemiz bir kadınsın gerçekten :)ben herzaman söylerin annelik sadece doğurmakla olmaz ..bir çocuğa emek vermekle sabırla oluyor bu iş ..ama açıkçası içime doğuyır bu tedavinde kendi biyolojik çocuğuna hamile kalacaksın lee ve 3 çocuklu koskocaman bir aile olacaksınız :)inşallah allah herzaman mutluluğunuzu daim etsin ..zorluklar korkular elbet olacak çok normal üstesinden geleceksizniz inşallah ..öpüyorum seni ve güzel haberlerini bekliyorum ..

gülemcimmm sen nasılsın kuzum ağrıların varmış inşallah ilerleyen günlerde azalır ama bel ağrıları hep oluyor diye biliyorum ben :)kasuk ağrıları da büyüyrn rahim kaslarından kaynaklanıyor olabilir herkeste farklı oluyor sanırım ..ben ilk hamile kaldığımda neler olmuştu hatırlamıyorum bile yahu ..

cerenm geçmiş olsun ..iğnelere de başlamışsın haydi bakalım güzel güzel büyüt mımırtalarını sonra sana bebiş olarak dönsünler :)prednol bende kullanıyorum hep transfer sonrası..gerçi benim minnoşların tutunmasına yardımcı olmadı lakin allahtan ümit kesilmez :)bu kez herşey güzel olacak inşallah ..herbirimiz için..

badecim sende ilaçlarla epey rahatlamışsın ah benimde ihtiyacım var aslında :)tadını çıkart boşver..zrda senide iyi gördüm inşallah sende kavuşacaksın yavruna..vee güzel annemiz dew canım az kaldı şaka maka karyaya kavuşacağız inşallah sizleri görmeye geleceğim:)

gelelim bana anca fırsat buldum bakıyorum buraya günlerim çok dolu geçiyor hiçbirşeyi düşünmeye fırsatım yok yeğenler abimler vs..derken hem çok yoruluyorum hem çok mutlu oluyorum annemdeyim çoğu kez tedaviyi düşünecek fırsatım bile olmuyor :)bu cuma kontrole gideceğim allah izin verirse.bakalım rahim kalınlığı kaç mm olmuş göreceğiz ..aslında bu koşuşturmaca da ilaçların saatlerini çok kaçırıyorum ya bakalım kör topal gidiyorum ne olacak :)hepinizi seviyorum güzel haberler bekliyorum ..kaçıyorum vınnnnnnnnnnnnnnnnn:)

kızlar güzel dilekleriniz ve bana yazarak bana daha çok güç verdiğiniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.kuruma gitmeden sizlere son kez yazayım dedim.saat 15:00 gibi eşimle buluşup kuruma gideceğiz.bir insan bu kadarmı heyecanlanır.evlenirken memurun ve konukların arasında evet derken dahi bu kadar heyecanlanmamıştım:-))) inşaallah eli boş dönmem ve yavrularıma kavuşurum.dualarınızı eksik etmeyin.inanın çoooook ihtiyacım var.görüşmek üzere hepinizi öptüm:-))))

kızlar güzel dilekleriniz ve bana yazarak bana daha çok güç verdiğiniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.kuruma gitmeden sizlere son kez yazayım dedim.saat 15:00 gibi eşimle buluşup kuruma gideceğiz.bir insan bu kadarmı heyecanlanır.evlenirken memurun ve konukların arasında evet derken dahi bu kadar heyecanlanmamıştım:-))) inşaallah eli boş dönmem ve yavrularıma kavuşurum.dualarınızı eksik etmeyin.inanın çoooook ihtiyacım var.görüşmek üzere hepinizi öptüm:-))))

Canım benim, yeniden söylüyorum hepiniz için hakkınızda hayırlısı, umarım yavrularına kavuşursun, onlarda anne baba sevgisine ve sıcacık yuvalarına kavuşurlar. İnan onalrın anne baba sevgisi ihtiyacı bizim çocuk ihtiyacımızdan daha fazla. Dualarımızdasın canım benim. Kurumda gelince de bir fırsatını bul yaz emi. Umarım bugün evinin şenlendiği gün olur.

selamlarr kızlarrrrrrrrrrrrrr :)ne kadar güzel haberler var topikte :)

lee canım çok sevindimmm senin adına sen çok güçlü ve kocaman kalplı yüreği tertemiz bir kadınsın gerçekten :)ben herzaman söylerin annelik sadece doğurmakla olmaz ..bir çocuğa emek vermekle sabırla oluyor bu iş ..ama açıkçası içime doğuyır bu tedavinde kendi biyolojik çocuğuna hamile kalacaksın lee ve 3 çocuklu koskocaman bir aile olacaksınız :)inşallah allah herzaman mutluluğunuzu daim etsin ..zorluklar korkular elbet olacak çok normal üstesinden geleceksizniz inşallah ..öpüyorum seni ve güzel haberlerini bekliyorum ..

gülemcimmm sen nasılsın kuzum ağrıların varmış inşallah ilerleyen günlerde azalır ama bel ağrıları hep oluyor diye biliyorum ben :)kasuk ağrıları da büyüyrn rahim kaslarından kaynaklanıyor olabilir herkeste farklı oluyor sanırım ..ben ilk hamile kaldığımda neler olmuştu hatırlamıyorum bile yahu ..

cerenm geçmiş olsun ..iğnelere de başlamışsın haydi bakalım güzel güzel büyüt mımırtalarını sonra sana bebiş olarak dönsünler :)prednol bende kullanıyorum hep transfer sonrası..gerçi benim minnoşların tutunmasına yardımcı olmadı lakin allahtan ümit kesilmez :)bu kez herşey güzel olacak inşallah ..herbirimiz için..

badecim sende ilaçlarla epey rahatlamışsın ah benimde ihtiyacım var aslında :)tadını çıkart boşver..zrda senide iyi gördüm inşallah sende kavuşacaksın yavruna..vee güzel annemiz dew canım az kaldı şaka maka karyaya kavuşacağız inşallah sizleri görmeye geleceğim:)

gelelim bana anca fırsat buldum bakıyorum buraya günlerim çok dolu geçiyor hiçbirşeyi düşünmeye fırsatım yok yeğenler abimler vs..derken hem çok yoruluyorum hem çok mutlu oluyorum annemdeyim çoğu kez tedaviyi düşünecek fırsatım bile olmuyor :)bu cuma kontrole gideceğim allah izin verirse.bakalım rahim kalınlığı kaç mm olmuş göreceğiz ..aslında bu koşuşturmaca da ilaçların saatlerini çok kaçırıyorum ya bakalım kör topal gidiyorum ne olacak :)hepinizi seviyorum güzel haberler bekliyorum ..kaçıyorum vınnnnnnnnnnnnnnnnn:)

canım evet ağrılara devam,pirayeyle konuştuk hatta şimdi daha iyiyim..bol su içiyorum sanırım rahatlatıyo..sakın unutma transferden sonra su içmeyi:) ilaçlarını aksatma ama..en güzel tedavi böyle oluyo aslında..yoğun günler,koşuşturmacalar:) cuma güzel haberlerle gel canım:)

canım şu an yavrularınla bi aradasın bekide..dualarım sizinle canım.inşallah herşey yolunda gider,bu kuzular sana çok iyi gelecek canım..sanırım deneme süresi olacakmış.eşimden öğreniyorum bende..akşama uğra fırsat bulursan,aklımız sende:))

Kizlar lee mesaj atmis cocuklariyla tanismis yarin gelip uzun uzun anlatacakmis.Belli cok mutlu dilerim yuzu hep gulsun.

Opuyorum hepinizi.

Back
X