kızlar merhaba

) güzel anne adayları,hamişler allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.sorunsuz bir şekilde yavrularınıza kavuşursunuz inşaallah.kısa fakat çok güzel bir tatilden sonra evime geldim

)
ceren canım iğnelere başlamışsın hiç korkma canım pozitifliğini sürdür inanıyorum ki yavrunu bu tedaviyle kucağına alacaksın

) melodiciğim senin de bebişler kış uykusundan uyanıp annelerinin sıcacık göbişinne tutunacaklar allahın izniyle.zrda canım senin daha iyi olmana sevindim.sanırım dondurulmuşların vardı inşaallah bu kez süprizin dondurulmuşlarınla gelecek.gülem sende artık olumsuz düşünceleri bir tarafa bırak maşallah oğluşun seninle ve hep seninle olcacak.ne yapim yaaa inan içimden hep oğluş geçiyor

) allah sağlıkla versinde cinsiyet önemli değil

)
piraye ,kekec,yeliz,world sizlerde iyisiniz.allah sağlık versin.bizim çılgın bediş ne alemde badeeee neler yapıyorsun canım iyisindir umarım

) dew seni gördüm karya göbişinde çok güzel gözüküyor maşallah hamilelik çok yakışmış.bence tüm kadınlara annelik yakışıyor.

)
kuzey ve annesine öpücükler yolluyorum allah sizleri birbirinize bağışlasın

)
adını yazamadığım herkese allah gönlünüzden geçen en güzel şeyleri sizlere versin.....
veee gelelim bana ;
tatilde o güzel haberle aranıldık.inşallah kısmetimizde varsa hayırlısıyla yavrularımıza kavuşacağız

)
yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü;

)
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz

) iki yavrumuz gelecek

) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız

) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum. çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma basmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek, onlarla uçurtma uçurmak ,onlarla koşmak onlarla yerlerde yuvarlanmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar insan kendi çocuğuna hamile kaldığındada buna benzer korkular yaşıyormu acaba? ben kuzularıma çok iyi anne olabilirim değilmi kızlar? annelik öğrenilmiyor biliyorum onu taaaa yürekten gelen sevgiyle yaşıyorsun öğreniyorsun biliyorum benimde kalbimin en sıcak en güzel köşesinde bir yerlerde yavrularına sunulacak yavrularımla paylaşacağım sevgim var..
gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak

) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum

) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye.......
allahım kalbimdeki merhameti sevgiyi sabırı dahada arttır ki gelecek olan kuzularımızı bize bizide onlara hayırlı kıl

)))