Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok fenayım..çok şiddetli resmen adet ağrısı yaşıyorum...yani o kadar çok ki aktı akacak haldeyim.çok moralim bozuk..
evde yatıyordum hadi dedim kek yapayım değişiklik olsun..eşim çok kızacak şimdi kek yaptım diye..çok fenayım.bu ağrı niye geçmiyo yaa?bildiğiniz adet ağrısından nokta kadar az değil hatta şiddetlisi...noluyo yaaa........
ne zor bir durum ufacık cocuklar icin. sen gonlunu ferah tut ama. eminim ki o cocuklar icin de cok iyi gelmistir bu yakinlasma. biraz cekingenlikler tabi ki olacak, cok normal. ama o cocuklarin isze, sizin de onlara ihtiyaciniz var. herhalde cocuklarinin sana sarildiklari gun, icten annem dedikleri gun hersey cok daha doyumsuz olacak. herhalde cok yakin surede size yerlesecekler. bir sure sonra ailenle de tanisacak cocuklar. ne sansli cocuklarmis. bol saglikli, bol huzurlu gunler beklesin sizi. yarin obur gun ilkokula baslayacak oglan lee, ona derslerinde yardimci olacaksin. bundan keyifli ne olabilir ki hayatta ?
melodi hepimiz zaman zaman erkekleri bir kasik suda bogacak kıvama geliyoruz. dun yumurtalar yuzunden uzgun olmama ragmen takmadıgım, olumlu olmaya calistigiim cok guzel bir gunken, aksam icin yemege gidecekken, esim arabada bana bosuna ugrasiyoruz, bence bizim hic cocugumuz olmayacak, ben oyle hissediyorum uzun suredir dedi. ben de cizgi film karakterleri gibi 30 yerimden gozyasi fiskırttım tabi. yani simdi nasıl bir mantık bunu soyletebilir bir insana? ki benim kocam oda sartlarinda cok anlayıslı, dusunceli filan bir insanken birden icinden patavatsız, umursamaz bir canavar cikiyor. ben hassasim, bana dokunma diye uyardigim oyle zamanlarda oyle basiyor ki damarima. mesela 7 sene oldu sırf evleneli, her ay adet goruyoruz, hassasim iste be adam, sinirli de oluyorum, bi ellesme yani, zorlama sınırlarımı. yok ama hala algilayamadi, beni uzer, kızdırır, inatlasir ki o donem benimle inatlasanla ben de fena inatlasiyorum; sonra 2-3 saat sonra dank edip, sen hastaydin di mi sna tatli alayım barisalim der. ben daha da deliririm. yani hicbir kadindan duymadım ben kocam mukemmel lafını. herkes birseyine gıcık yani. bir de ogrenme algilari acik degil malesef. soyle, anlat, dil dok ayni. ben de lee gibi yapardım yani. dinlemezdim hic. kardes can yarisidir, yap gonlunu git yine kardeslerine. dedigi gibi leenin isi espriye vurdur. ozluyor mu beni kocam, benden ayri kalamiyor mu de, simarikliga dok, ama git yine de. gidince de ara sor, telefonla taciz et.
kızlar size katiliyorum bant cok gıcıkmıs. ben de kasintiliyim gulem. uzerinden tatli tatli kasiniyor. ama ben biliyorum bu meretler bastan tatli kasinir, sonra delirtir insani. ya ne kolay anlatiyorlardı doktorlar, olmazsa tup yapariz diye. aman ne zormus, ki ben daha sadece tek igne kullaniyorum, ogalutran veya transfer sonrasi progesteron destegi deneyimim ya da acim yok henuz. ama simdiden eminim yani cennet analarin ayagi altindaymıs.
selam kızlar pek uğrayamıyorum ben.arada bakıyorum ama inanın mide bulantısından,buraya yazacak gücü bulamıyorum..gulem senin başlamadı mı kız bulantıların.ben biraz ağır geçiriyorum galiba.ikizlerimle yola devam ediyorum ben.artık çok araştırmıyorum kurcaladıkça kafama takacak bişey buluyorum çünkü.
Lee çok sevindim senin adına ne güzel bir duygudur kimbilir.yakında evine getirdiğinde eminim tüm duvarlar yıkılacaktır miniklerle arandaki..Allah hayırlı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin.mutluluk hiç eksik olmasın yuvanızdan.![]()
lee anne oldun ...Allahım ne güzel bişey bu...daha dün eşimle mağazada çocuk bölümünden geçerken ühüüü diye yalandan ağlamaya başladım biz hep hızlı hızlı geçeriz o reyonları..bak sen miniklerin için yepyeni şeyler yapmaya başladın...çizgifilmler kıyafetler yakında eve geldiklerinde ne yemeyi severler sağlıklı beslenme tiyoları çocuk psikolojisi okulda dersler filan derken yepyeni bir hayata adım attınız inş. çooook güzel olur bu hayat..oğluşun için bir danışmana ihtiyacın olabilir..okula başladığı zamanlarda özellikle diğer çocuklar çok sorgulayıcı oluyo..şimdiden nasıl bir yol izleyeceğinizi bilinki yavrucum kolayca her sorunun cevabını verebilsin...güzel zamanalar bunlar çoook güzel oğluşunun herşeyin farkında olması dediğim gibi daha bir titizlik gerektiriyo bu değişimi ona çok iyi açıklamalısınız..sonrası hep mutluluk hep güzellik olur güzel anne...
kızlar çok fenayım..çok şiddetli resmen adet ağrısı yaşıyorum...yani o kadar çok ki aktı akacak haldeyim.çok moralim bozuk..
evde yatıyordum hadi dedim kek yapayım değişiklik olsun..eşim çok kızacak şimdi kek yaptım diye..çok fenayım.bu ağrı niye geçmiyo yaa?bildiğiniz adet ağrısından nokta kadar az değil hatta şiddetlisi...noluyo yaaa........
world sen de online gorunuyorsun, bu da gecen gun kesfettigim ve ikizlerle yasami eglenceye dokmus bir annenin blogu : Bir Kız Bir Oğlan ikizlerini saglikla kucaklaman dilegiyle
Gulemmm nasil oldun yavrum ya?Merak ettim seni.
Lee alisveris yapmaya baslamissin ay harika birsey inan bana icine sinsin...
Cerenm kocana pek kizdim ama aslinda bir sen duseceksin o tutup kaldircak bir o duscek sen tutup kaldiracaksin yani anlayacagin zaman zaman oluyor boyle seyler biraz zamanlama yanlis olmus esinin yaptigi olmamis moralini bozmasina izin verme....
World canim ikizlerle yola devam ediyormussun cok sasirdim cok da sevindim dilerim ki saglikla sonuna kadar tasirsin yavrularini sana tavsiyem kesinlikle agir is yapma senin bizlerden daha ozen gostermen lazim kendine.Lutfen dikkat et ozelliklede ilerleyen aylarda.
Biz de iyiyiz kizimla cok sukur hersey yolunda kizlar geceleri zor uyuyorum sagdan sola donmem oyle zor oluyor ki torenlerle donuyorum ve tuvalete cikma problemim akar yanim asagiya geldi anammmm 4-5 kez tuvalete gidilirmi gidiliyor vallaha....kocami cok ozluyorum yoklugu cok zor oluyor bazen sirf kocanin yapacagi seyler oluyor zorlaniyorum inanin..tek dilegim Karya kizimin sag salim zamaninda gelmesi ki babamiz dogumu kacirmasin.Iste boyle sekerler opuyorum hepinizi.
world hoşgeldin canım ne güzel bulantılar falan boş ver bulabtıda olsa tadını çıkarın) seni hep merak etmiştim ne yaptın diye.demek ikiz allah tamamına erdirsin canım
) benimde ikizlerim oldu
) yaşları çok farklı ama olsun
)
kızlar slmm..
dün çok kötü bi gün geçirdik..şiddetli bi ağrı başladı..karnımda kramp şeklinde ama belime vuruyodu..neyse tuvalette saatlerce oturddum ama geçmedi apar topar şu ilk gittiğim ilgili dokotra gittik..sağolsun çok ilgilendi..hemen muayene etti bebeğim iyiydi şükür..progestan iğne yapalım rahim kasılıyosa anlarız rahatlarsın dedi..ama iğne bi işe yaramadı bende buna sevndim çünkü sanımrım bağırsaklarım falan ağrıyordu..bu arada evde kustum çok fena..üşütmüşüm yani.gebelikten dolayı kusma değildi yani.iki üç gündür ateşm var gibi kırgınlık hali vardı..neyse idrar testi yaptırdı oda iyi çıktı..idrar yolu enf.olabilir demişti..en son onuda ekarte etti.bu arada ağrı ishal ağrısı gibi ama şiddetlenip sakinleşen ama bi türlü wc ye çıkarmayan bi ağrı..off içim düğüm olmuştu sanki..neyse hastaneye yatıralım dedi apandisit olabilir yada rahim kasılıyo olabilir dedi..ben ağlamaktan bitap düşmüş halde eşim gergin falan..dedim doktor bey ben eve gideyim tekrarlarsa geliriz hemen..tamam dedi.gece eve geldik ve ben uyudum hemen..sabaha kadar da uyumuşum halada uyku sersemlik halindeyim..dayak yemişim gibi..ağrım geçti ama hafiften hissettiriyo hala..sanırım bağırsaklarım midem vs üşütmüşüm..bugünden itibarende evdeyim tatil başladı..pikenin altındayım..inşallah atlatmışızdır kızlar..çok fena bi ağrıydı Allahım kimseye vermesin...yolda dedim tamam bu iş bitti..ama kuzumu görünce nasıl sevindim anlatamam..çok korktum çok...
lee kuzularını gördüm canım..cvp yazamadım sana..ikiside birbirinden tatlı maşallah..Allahım ayırmasın canım benim..gözlerinden öpüyorum yeğenlerimin:)
kızlar slmm..
dün çok kötü bi gün geçirdik..şiddetli bi ağrı başladı..karnımda kramp şeklinde ama belime vuruyodu..neyse tuvalette saatlerce oturddum ama geçmedi apar topar şu ilk gittiğim ilgili dokotra gittik..sağolsun çok ilgilendi..hemen muayene etti bebeğim iyiydi şükür..progestan iğne yapalım rahim kasılıyosa anlarız rahatlarsın dedi..ama iğne bi işe yaramadı bende buna sevndim çünkü sanımrım bağırsaklarım falan ağrıyordu..bu arada evde kustum çok fena..üşütmüşüm yani.gebelikten dolayı kusma değildi yani.iki üç gündür ateşm var gibi kırgınlık hali vardı..neyse idrar testi yaptırdı oda iyi çıktı..idrar yolu enf.olabilir demişti..en son onuda ekarte etti.bu arada ağrı ishal ağrısı gibi ama şiddetlenip sakinleşen ama bi türlü wc ye çıkarmayan bi ağrı..off içim düğüm olmuştu sanki..neyse hastaneye yatıralım dedi apandisit olabilir yada rahim kasılıyo olabilir dedi..ben ağlamaktan bitap düşmüş halde eşim gergin falan..dedim doktor bey ben eve gideyim tekrarlarsa geliriz hemen..tamam dedi.gece eve geldik ve ben uyudum hemen..sabaha kadar da uyumuşum halada uyku sersemlik halindeyim..dayak yemişim gibi..ağrım geçti ama hafiften hissettiriyo hala..sanırım bağırsaklarım midem vs üşütmüşüm..bugünden itibarende evdeyim tatil başladı..pikenin altındayım..inşallah atlatmışızdır kızlar..çok fena bi ağrıydı Allahım kimseye vermesin...yolda dedim tamam bu iş bitti..ama kuzumu görünce nasıl sevindim anlatamam..çok korktum çok...
lee kuzularını gördüm canım..cvp yazamadım sana..ikiside birbirinden tatlı maşallah..Allahım ayırmasın canım benim..gözlerinden öpüyorum yeğenlerimin:)
canım bu atak filan değildir dimi ilaçlarını aksatmıyosun...yani pek bilmiyorumda geçen tv de tuba ünsalda fmf yi anlatıyodu ne yaşadığını şiddetli karın ağrısı oluyo demişti...neyse bebişin iyiymişte ağrıda geçer inş..üşütme kendini sıcak filan deme çorap giy..soğuk su ,dondurmadan uzak dur...ayaklarına sıcak su filan yapma sakın...ayy anne gibi konuştum:))dikkat et mercimeğine güzelim...çok geçmiş olsun..
gulemcim gecmis olsun.dikkat et kendine.bende karin agrilarimi dikkate almixorum ama alsammi acaba.gerci benimki oyle aglatacak bir agri deil ama bugun yine var mesela.üsutuyormuyum yoksa rahimmi kasiliyor.panik yaptim bende simdi.insallah bidaha yasamazsin canim.