Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasılsın gulem?
arasana doktorunu madem, hadi ara bir an once. saat gec olmadan, ortalikta doktor varken ..

kızlar çok fenayım..çok şiddetli resmen adet ağrısı yaşıyorum...yani o kadar çok ki aktı akacak haldeyim.çok moralim bozuk..
evde yatıyordum hadi dedim kek yapayım değişiklik olsun..eşim çok kızacak şimdi kek yaptım diye..çok fenayım.bu ağrı niye geçmiyo yaa?bildiğiniz adet ağrısından nokta kadar az değil hatta şiddetlisi...noluyo yaaa........

canim benimde ara sira oluxo adet sancisi gibi.dun cok vardi mesela.evet korkuyo insan ama ben rahim genisliyo diye dusunuyorum.dinlen bencede.bi de jel cok renkli geliyo onada alistim artik.üsütmüste olabilirsin dikkat et kötü düsünme sakin.

Gulemmm nasil oldun yavrum ya?Merak ettim seni.

Lee alisveris yapmaya baslamissin ay harika birsey inan bana icine sinsin...

Cerenm kocana pek kizdim ama aslinda bir sen duseceksin o tutup kaldircak bir o duscek sen tutup kaldiracaksin yani anlayacagin zaman zaman oluyor boyle seyler biraz zamanlama yanlis olmus esinin yaptigi olmamis moralini bozmasina izin verme....

World canim ikizlerle yola devam ediyormussun cok sasirdim cok da sevindim dilerim ki saglikla sonuna kadar tasirsin yavrularini sana tavsiyem kesinlikle agir is yapma senin bizlerden daha ozen gostermen lazim kendine.Lutfen dikkat et ozelliklede ilerleyen aylarda.

Biz de iyiyiz kizimla cok sukur hersey yolunda kizlar geceleri zor uyuyorum sagdan sola donmem oyle zor oluyor ki torenlerle donuyorum ve tuvalete cikma problemim akar yanim asagiya geldi anammmm 4-5 kez tuvalete gidilirmi gidiliyor vallaha....kocami cok ozluyorum yoklugu cok zor oluyor bazen sirf kocanin yapacagi seyler oluyor zorlaniyorum inanin..tek dilegim Karya kizimin sag salim zamaninda gelmesi ki babamiz dogumu kacirmasin.Iste boyle sekerler opuyorum hepinizi.

Kızlar günaydın;
Gülem nasıl oldun güzelim merak ettim seni, umarım ağrın geçmiştir, geçmediyse bi ara bakalım doktorunu. DEW canım benim yaaaa şaka maka çok az kaldı doğuma maaşallah size. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dediğin doğru insan bu dönemlerde kocasını istiyor yanında Allah kavuştursun canım benim. Seni de Karya prensesi de öpüyorum kocaman. Allah bize de nasip etsin o günleri İnşallah :) Leee günaydın canım seni görüyorum aşağıda, anlaşılan uyku tutmadı şekerim seni, heyecan büyük. Anlat bakalım neler yaptınız dün çocuklarınızla. Umarım herşey yolundadır, sizlere daha çok ısınmıştır minikler

ne zor bir durum ufacık cocuklar icin. sen gonlunu ferah tut ama. eminim ki o cocuklar icin de cok iyi gelmistir bu yakinlasma. biraz cekingenlikler tabi ki olacak, cok normal. ama o cocuklarin isze, sizin de onlara ihtiyaciniz var. herhalde cocuklarinin sana sarildiklari gun, icten annem dedikleri gun hersey cok daha doyumsuz olacak. herhalde cok yakin surede size yerlesecekler. bir sure sonra ailenle de tanisacak cocuklar. ne sansli cocuklarmis. bol saglikli, bol huzurlu gunler beklesin sizi. yarin obur gun ilkokula baslayacak oglan lee, ona derslerinde yardimci olacaksin. bundan keyifli ne olabilir ki hayatta ?
melodi hepimiz zaman zaman erkekleri bir kasik suda bogacak kıvama geliyoruz. dun yumurtalar yuzunden uzgun olmama ragmen takmadıgım, olumlu olmaya calistigiim cok guzel bir gunken, aksam icin yemege gidecekken, esim arabada bana bosuna ugrasiyoruz, bence bizim hic cocugumuz olmayacak, ben oyle hissediyorum uzun suredir dedi. ben de cizgi film karakterleri gibi 30 yerimden gozyasi fiskırttım tabi. yani simdi nasıl bir mantık bunu soyletebilir bir insana? ki benim kocam oda sartlarinda cok anlayıslı, dusunceli filan bir insanken birden icinden patavatsız, umursamaz bir canavar cikiyor. ben hassasim, bana dokunma diye uyardigim oyle zamanlarda oyle basiyor ki damarima. mesela 7 sene oldu sırf evleneli, her ay adet goruyoruz, hassasim iste be adam, sinirli de oluyorum, bi ellesme yani, zorlama sınırlarımı. yok ama hala algilayamadi, beni uzer, kızdırır, inatlasir ki o donem benimle inatlasanla ben de fena inatlasiyorum; sonra 2-3 saat sonra dank edip, sen hastaydin di mi sna tatli alayım barisalim der. ben daha da deliririm. yani hicbir kadindan duymadım ben kocam mukemmel lafını. herkes birseyine gıcık yani. bir de ogrenme algilari acik degil malesef. soyle, anlat, dil dok ayni. ben de lee gibi yapardım yani. dinlemezdim hic. kardes can yarisidir, yap gonlunu git yine kardeslerine. dedigi gibi leenin isi espriye vurdur. ozluyor mu beni kocam, benden ayri kalamiyor mu de, simarikliga dok, ama git yine de. gidince de ara sor, telefonla taciz et.
kızlar size katiliyorum bant cok gıcıkmıs. ben de kasintiliyim gulem. uzerinden tatli tatli kasiniyor. ama ben biliyorum bu meretler bastan tatli kasinir, sonra delirtir insani. ya ne kolay anlatiyorlardı doktorlar, olmazsa tup yapariz diye. aman ne zormus, ki ben daha sadece tek igne kullaniyorum, ogalutran veya transfer sonrasi progesteron destegi deneyimim ya da acim yok henuz. ama simdiden eminim yani cennet analarin ayagi altindaymıs.

canım tedavin esnasında eşinin bunu söylemesi inan benide çok kızdırdı ne demek canım çocuğumuz olmayacak. olur olmaz insan bunu söylermi yaaa:-((( sen ona bakma canım biz senin anne olacağına inanıyoruz.maşallah herşey yolunda yumurta sayısınada kafanı takma bak ne güzel fazla doz verip kaliteyi bozmadan az dozla sağlıklı yumurtan oluşuyor.ve bende merkezin konusunda güleme katılıyorum.gitmedim görmedim ama orada tedavi olanlar orası hakkında olumlu konuşuyorlar.sen kocanda olsa kimseye kafanı takma olacak sizlere inat çocuğum olacak de allahın izniyle buradan sende hamile olduğunun haberini vereceksin.bak benim çocuklarım geldi artık iki çocuklu çoooook meşgul bir anneyim ama tedavimide sürdürüyorum.biyolojik çocuğumuzunda kardeşlerine katılacağına inanıyorum.ben artık angelina jolie gibi çok çocuklu bir anneyim:-)) belki normalde tedaviye gerek kalmadan hamile kalmış olsaydım.bir taneden fazlasını düşünmezdim.şükür rabbime bana anneliği tattırdı.hemde aynı anda iki çocukla ve biz 3.cüyü düşünüyoruz aynı zamanda:-))) o güzel kafanı kalbini ferah tut canım sen doğurmadığın çocuklara anneliği düşünensinki kalbindeki sevgi bendende büyük allahım sana bu tedaviyle anneliği yaşatacak:-))

selam kızlar pek uğrayamıyorum ben.arada bakıyorum ama inanın mide bulantısından,buraya yazacak gücü bulamıyorum..gulem senin başlamadı mı kız bulantıların.ben biraz ağır geçiriyorum galiba.ikizlerimle yola devam ediyorum ben.artık çok araştırmıyorum kurcaladıkça kafama takacak bişey buluyorum çünkü.
Lee çok sevindim senin adına ne güzel bir duygudur kimbilir.yakında evine getirdiğinde eminim tüm duvarlar yıkılacaktır miniklerle arandaki..Allah hayırlı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin.mutluluk hiç eksik olmasın yuvanızdan.:16:

world hoşgeldin canım ne güzel bulantılar falan boş ver bulabtıda olsa tadını çıkarın:-)) seni hep merak etmiştim ne yaptın diye.demek ikiz allah tamamına erdirsin canım:-)) benimde ikizlerim oldu:-)) yaşları çok farklı ama olsun:-))

lee anne oldun ...Allahım ne güzel bişey bu...daha dün eşimle mağazada çocuk bölümünden geçerken ühüüü diye yalandan ağlamaya başladım biz hep hızlı hızlı geçeriz o reyonları..bak sen miniklerin için yepyeni şeyler yapmaya başladın...çizgifilmler kıyafetler yakında eve geldiklerinde ne yemeyi severler sağlıklı beslenme tiyoları çocuk psikolojisi okulda dersler filan derken yepyeni bir hayata adım attınız inş. çooook güzel olur bu hayat..oğluşun için bir danışmana ihtiyacın olabilir..okula başladığı zamanlarda özellikle diğer çocuklar çok sorgulayıcı oluyo..şimdiden nasıl bir yol izleyeceğinizi bilinki yavrucum kolayca her sorunun cevabını verebilsin...güzel zamanalar bunlar çoook güzel oğluşunun herşeyin farkında olması dediğim gibi daha bir titizlik gerektiriyo bu değişimi ona çok iyi açıklamalısınız..sonrası hep mutluluk hep güzellik olur güzel anne...

canım yaa evet kıyafet alırken ölçüleri tutturmaya çalışıyoruz. çok komikti halimiz bize soruyorlar çocuklarınız kaç yaşında diye :-)) çocuklarım hiç yemek ayırıpı yapmıyorlar teyzeleri o kadar zor şartlarda gelmişler ki yuvaya oğlumun yaşadıklarını büyükler zor kaldırır sanırım.düzenli bir yaşamları pek olmamış.hatta kalacak yerleri bile... yavrularım hiçbirşeyi ayırmıyorlar.evet bizlerde okula başladığında oğlumuzun diğer çocukların yanında ezilmemesi için elimizden geleni yapacağız.oğlum renkleri dahi ayırt edemiyor düşünün artık.ama çok zeki annesiyle babasıyla üstesinden kalkacak oğlum:-))

kızlar çok fenayım..çok şiddetli resmen adet ağrısı yaşıyorum...yani o kadar çok ki aktı akacak haldeyim.çok moralim bozuk..
evde yatıyordum hadi dedim kek yapayım değişiklik olsun..eşim çok kızacak şimdi kek yaptım diye..çok fenayım.bu ağrı niye geçmiyo yaa?bildiğiniz adet ağrısından nokta kadar az değil hatta şiddetlisi...noluyo yaaa........

canım,kendi meşguluyetimden sizleri okuyamadan geçiyorum.inan ağrın olmasına üzüldüm ama normaldir herhalde hemen panik yapma yoktur kötü birşey allah korusun sizleri.acilen dr.a git. hiç olmazsa ne olduğunu anlarsın.kızların dediği gibi normaldir.dualarım seninle canım....dr. haberini bekliyoruz...

canım arkadaşlarım, kalpleri sevgiyle dolu anneler anne adayları:-)) canlarım günaydın:-))
dün büyük gündü:-)) çocuklarımızı evlerine getirdim ama akşam teslim etmek şartıyla.sabah 10:30 gibi yuvadaydım.aşklarım hazırlanmış geldiler.oğluma annen sizi almaya gelmiş dediklerinde saatimi takabilirmiyim demiş:-)) ikisi el ele geldiler kızım henüz konuşamıyor oğlum hoşgeldin dedi sarılıp öptüm ikisinide kokuları o kadar güzeldiki cennet kokusu bu olsa gerek:-;)) oğluşum elinde küçük poşeti ve kızımı kucağıma alıp birlikte eve geldik.ilk olarak burasının artık kendisine ve kardeşine de ait olduğunu burada isterse hep birlikte asla ayrılmamak üzere yaşayacağımıza bizlerin onları bırakmayacağına birbirimizi çok seveceğimizi söyledim.yavrum beni öylece dinliyor:-)) sonra evi gezdirdim odalarını gösterdim.buradaki oyuncakların odanın kendisine ve kardeşine ait olduğunu söyledim.öğle saatinde oğlumla birlikte masayı hazırladık.teyzeleri benim kızım kendisi yemeğini yiyiyor o minicik elleriyle o kadar mükemmel kaşık çatal tutuyor ki anlatamam yani kızım annesine hiç zorluk çıkarmıyor iki kuzumda yemek seçmiyorlar ve tabaklarındakini bitiriyorlar:-)) kızım öğleden sonra uykusuna kendiliğinden yatıyor.yalnız banyoyu sevmiyoruz sanırım:-)) banyo yaparken avazı çıktığı kadar bağırdı kıyamam kızıma:-)) işin en komik tarafı altını bezlerken zorlanmam oldu bezin batlanması nasıl oluyor anlayamadım:-)) neyse oğlum imdadıma yetişti.anlayacağınız bezleme konusunda çok kötüymüşüm:-)) kızım uyurken oğlumla sohbet yaptık canım benim o küçücük yaşında neler yaşamış.hiçbir zaman düzenli kalacak yeri olmamış sanırım.kızım uyanınca parka gittik oğluma gideceği okulu gösterdim.bana ben buraya geldiğimde buradan beni alacakmısın diye sordu bende elbette birlikte gidip çıkıştada seni ben bekliyor olacağım.korkman gerekmiyor seni asla bırakmayacağız dedim.sanırım biraz daha rahatladı o zaman olur dedi:-))
akşam babamız geldi kızımın erkeklere karşı korkusu var kesinlikle yaklaşmak dokundurtmak istemiyor bana sıkı sıkı sarılıp anne deyişine duyacaktınız... ben mutfakta yemek hazırlarken babamız tüm şaklabanlıklarını deneyerek birazda olsa o korkusunu yenmesini sağlamış:-)) komşuma ilk kez dün bahsetmiştim.duyunca hoş geldine geldiler.:-)) ve oğlum burada arkadaş bile edindi.akşam onları teslim etmek ağrımıza gitti.pzt. dilekçemizi vereceğiz.artık evimize alacağız diye.oğlumuz için bekliyorduk.gördükki oğlumuzda akşam bizimle kalmak istedi burada kalıp uyusak iyi olurdu dedi bize bu çoooooook büyük bir gelişme:-)) o nedenle artık daha fazla beklemeden yanımıza alacağız.inşaallah kısmet olursa salı veya çarşambaya artık hep birlikte kocaman bir aile olacağız.oğlum bu arada annesi gibi cimbomlu:-)) oğlum ayrıca annesiyle masayı toplamaya yardımcı oldu.ve oyuncaklarıyla oynadıktan sonra onları mutlaka topluyor.:-))
kızlar biliyorsunuz ben 3.tüp tedavisine başlamıştım.tahlil istemişti dr.lar.fax çekmiştim mekezden aradılar e2 ve fsh değerlerim çok iyiymiş.benim içimden geçenler sanırım birbir gerçekleşiyor.kuzularım geldi arkasındanda onlara yenibir kardeş gelebilir:-)) biz artık kocaman bir aile olacağız.rabbim huzuru ve mutluluğu eksik etmesin.bugün çocuklarımı aynı saatlerde tekrar almaya gideceğim.bugün onlarla gezmelere gideceğim:-))
kızlar,ben yuvanın yakınından geçerken bizim yavrumuz burada anne ve babasına kavuşmayı bekliyor derdim.ve allahım bir beklerken iki tane yavrumuzu bize nasip etti.veeee inanın sevgileri o kadar büyükki onları doğursanız bu kadar olmaz.
kızlar isimlerinizi teker teker yazmasamda benimle duygularıma ortak olan bana yardıcı olan destek çıkan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum:-)) inşaallah sizlerde annelik duygusunu yaşayacaksınız bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz.sevgiyle kalın kızlar.benim bir an önce işlerimi bitirip yavrularımı almaya gideceğim.beni kesin bekliyorlardır:-))
piraye canım seni gördüm:-)) evet ben artık çooook meşgul iki çocuklu anneyim.:-)) tam sabahcı oldum ben.bundan sonra böyle işler çooook :-))

kızlar tesekkur ederim esimin essekligi konusundaki destekleriniz icin. ama oyle canim sıkılmadı, agliyacak yer ariyordum zaten ondan agladim. ben melodiye destek olsun diye yazdim, yani hic kimse dort dortluk degil iste. her erkegin ve tabi bizlerin de kusurlari oluyor hep. cocukluklari oluyor. benim moralim iyi yani, sizlerden de hep guzel haberler geliyor :)
lee okumussundur belki ama, karsilasabilecegin olası sorular icin su yazilara goz atabilirsin Biz Kimiz | Koruyucuaile.com – Meltem ERDEMLİ 'de egenin gunlugu var. gerci buradaki bayan koruyucu aile sıfatıyla almıs cocugunu ama yuvada buyuyen cocuklarin hayatlariyla ilgili bir suru ipucu var.

lee çok mutlu oluyorum yazdıklarını okudukça..hepsi an an gözümde canlanıyo inn..maaşallah kuzularına çok uyumlu çocuklar demek ..kardeşleri de geldiğinde kocaman bir aile olursunuz..bazen bizim evin sessizliğinden nefret ediyorum ..eşim uyuyo ben pc de..şöyle gülen bıcır bıcır konuşan bir çocuğum olsa da sessizliği bölse diyorum hep..artık senin evin şenlendi canım ...darısı başımıza:)

world sen de online gorunuyorsun, bu da gecen gun kesfettigim ve ikizlerle yasami eglenceye dokmus bir annenin blogu : Bir Kız Bir Oğlan ikizlerini saglikla kucaklaman dilegiyle

canım saol dediğin siteye baktım..doğurana kadar bir dert doğduktan sonra bin dert gibi:))bizimde hayatımız bu bebekler geldikten sonra çok deişecek.eşini kafana takma dicem ama bende de öyle bir koca var ki.düşman başına gelmesin yani..her gün kavga gürültü.bi de şimdi hamilelik var.dün dedim ki kendime zengin bişey olsam boşar çocuklarımada kendim bakarım..hiç destek olmadı bana saolsun.tedavimide tek başıma sırtlandım.bir gün sormadı dr ne dedi diye.yaa bu erkek milleti böyle işte...

Gulemmm nasil oldun yavrum ya?Merak ettim seni.

Lee alisveris yapmaya baslamissin ay harika birsey inan bana icine sinsin...

Cerenm kocana pek kizdim ama aslinda bir sen duseceksin o tutup kaldircak bir o duscek sen tutup kaldiracaksin yani anlayacagin zaman zaman oluyor boyle seyler biraz zamanlama yanlis olmus esinin yaptigi olmamis moralini bozmasina izin verme....

World canim ikizlerle yola devam ediyormussun cok sasirdim cok da sevindim dilerim ki saglikla sonuna kadar tasirsin yavrularini sana tavsiyem kesinlikle agir is yapma senin bizlerden daha ozen gostermen lazim kendine.Lutfen dikkat et ozelliklede ilerleyen aylarda.

Biz de iyiyiz kizimla cok sukur hersey yolunda kizlar geceleri zor uyuyorum sagdan sola donmem oyle zor oluyor ki torenlerle donuyorum ve tuvalete cikma problemim akar yanim asagiya geldi anammmm 4-5 kez tuvalete gidilirmi gidiliyor vallaha....kocami cok ozluyorum yoklugu cok zor oluyor bazen sirf kocanin yapacagi seyler oluyor zorlaniyorum inanin..tek dilegim Karya kizimin sag salim zamaninda gelmesi ki babamiz dogumu kacirmasin.Iste boyle sekerler opuyorum hepinizi.

dew canım farkındayım ikiz gebelik zor ama inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder.zaten iş yapmıyorum hiç.annem yanımda o yapıyordu o da gidecek ufak tefek yapıcam mecbur.bir de sıcaklar da başladı.sana da sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum arkandan sırayla gelelim inşallah..:nazar::nazar:

world hoşgeldin canım ne güzel bulantılar falan boş ver bulabtıda olsa tadını çıkarın:-)) seni hep merak etmiştim ne yaptın diye.demek ikiz allah tamamına erdirsin canım:-)) benimde ikizlerim oldu:-)) yaşları çok farklı ama olsun:-))

güzel dileklerin için saol canım.seni okudukça heyecanlanıyorum hele o minik kızın gözümde canlanabiliyor.ben kız çocuklarını bir ayrı seviyorum yaa...bir anda evde 2 çocuk oldu çok güzel.inşallah arkasından bir kardeş daha gelir.artık hiçbişeyi düşünecek vaktin olmayacak mutluluğunuz bir ömür sürsün canım.

kızlar slmm..
dün çok kötü bi gün geçirdik..şiddetli bi ağrı başladı..karnımda kramp şeklinde ama belime vuruyodu..neyse tuvalette saatlerce oturddum ama geçmedi apar topar şu ilk gittiğim ilgili dokotra gittik..sağolsun çok ilgilendi..hemen muayene etti bebeğim iyiydi şükür..progestan iğne yapalım rahim kasılıyosa anlarız rahatlarsın dedi..ama iğne bi işe yaramadı bende buna sevndim çünkü sanımrım bağırsaklarım falan ağrıyordu..bu arada evde kustum çok fena..üşütmüşüm yani.gebelikten dolayı kusma değildi yani.iki üç gündür ateşm var gibi kırgınlık hali vardı..neyse idrar testi yaptırdı oda iyi çıktı..idrar yolu enf.olabilir demişti..en son onuda ekarte etti.bu arada ağrı ishal ağrısı gibi ama şiddetlenip sakinleşen ama bi türlü wc ye çıkarmayan bi ağrı..off içim düğüm olmuştu sanki..neyse hastaneye yatıralım dedi apandisit olabilir yada rahim kasılıyo olabilir dedi..ben ağlamaktan bitap düşmüş halde eşim gergin falan..dedim doktor bey ben eve gideyim tekrarlarsa geliriz hemen..tamam dedi.gece eve geldik ve ben uyudum hemen..sabaha kadar da uyumuşum halada uyku sersemlik halindeyim..dayak yemişim gibi..ağrım geçti ama hafiften hissettiriyo hala..sanırım bağırsaklarım midem vs üşütmüşüm..bugünden itibarende evdeyim tatil başladı..pikenin altındayım..inşallah atlatmışızdır kızlar..çok fena bi ağrıydı Allahım kimseye vermesin...yolda dedim tamam bu iş bitti..ama kuzumu görünce nasıl sevindim anlatamam..çok korktum çok...

lee kuzularını gördüm canım..cvp yazamadım sana..ikiside birbirinden tatlı maşallah..Allahım ayırmasın canım benim..gözlerinden öpüyorum yeğenlerimin:)

kızlar slmm..
dün çok kötü bi gün geçirdik..şiddetli bi ağrı başladı..karnımda kramp şeklinde ama belime vuruyodu..neyse tuvalette saatlerce oturddum ama geçmedi apar topar şu ilk gittiğim ilgili dokotra gittik..sağolsun çok ilgilendi..hemen muayene etti bebeğim iyiydi şükür..progestan iğne yapalım rahim kasılıyosa anlarız rahatlarsın dedi..ama iğne bi işe yaramadı bende buna sevndim çünkü sanımrım bağırsaklarım falan ağrıyordu..bu arada evde kustum çok fena..üşütmüşüm yani.gebelikten dolayı kusma değildi yani.iki üç gündür ateşm var gibi kırgınlık hali vardı..neyse idrar testi yaptırdı oda iyi çıktı..idrar yolu enf.olabilir demişti..en son onuda ekarte etti.bu arada ağrı ishal ağrısı gibi ama şiddetlenip sakinleşen ama bi türlü wc ye çıkarmayan bi ağrı..off içim düğüm olmuştu sanki..neyse hastaneye yatıralım dedi apandisit olabilir yada rahim kasılıyo olabilir dedi..ben ağlamaktan bitap düşmüş halde eşim gergin falan..dedim doktor bey ben eve gideyim tekrarlarsa geliriz hemen..tamam dedi.gece eve geldik ve ben uyudum hemen..sabaha kadar da uyumuşum halada uyku sersemlik halindeyim..dayak yemişim gibi..ağrım geçti ama hafiften hissettiriyo hala..sanırım bağırsaklarım midem vs üşütmüşüm..bugünden itibarende evdeyim tatil başladı..pikenin altındayım..inşallah atlatmışızdır kızlar..çok fena bi ağrıydı Allahım kimseye vermesin...yolda dedim tamam bu iş bitti..ama kuzumu görünce nasıl sevindim anlatamam..çok korktum çok...

lee kuzularını gördüm canım..cvp yazamadım sana..ikiside birbirinden tatlı maşallah..Allahım ayırmasın canım benim..gözlerinden öpüyorum yeğenlerimin:)

canım bu atak filan değildir dimi ilaçlarını aksatmıyosun...yani pek bilmiyorumda geçen tv de tuba ünsalda fmf yi anlatıyodu ne yaşadığını şiddetli karın ağrısı oluyo demişti...neyse bebişin iyiymişte ağrıda geçer inş..üşütme kendini sıcak filan deme çorap giy..soğuk su ,dondurmadan uzak dur...ayaklarına sıcak su filan yapma sakın...ayy anne gibi konuştum:))dikkat et mercimeğine güzelim...çok geçmiş olsun..

:15:
kızlar slmm..

gulemcim gecmis olsun.dikkat et kendine.bende karin agrilarimi dikkate almixorum ama alsammi acaba.gerci benimki oyle aglatacak bir agri deil ama bugun yine var mesela.üsutuyormuyum yoksa rahimmi kasiliyor.panik yaptim bende simdi.insallah bidaha yasamazsin canim.

canım bu atak filan değildir dimi ilaçlarını aksatmıyosun...yani pek bilmiyorumda geçen tv de tuba ünsalda fmf yi anlatıyodu ne yaşadığını şiddetli karın ağrısı oluyo demişti...neyse bebişin iyiymişte ağrıda geçer inş..üşütme kendini sıcak filan deme çorap giy..soğuk su ,dondurmadan uzak dur...ayaklarına sıcak su filan yapma sakın...ayy anne gibi konuştum:))dikkat et mercimeğine güzelim...çok geçmiş olsun..

canım evet fmf atağı aslında direk sebebi bulunamayan karın ağrısı ile belli eder kendini..beraberinde ateş ve eklem ağrısı olurmuş..ama bazen sadece birini yaşarmış hastalar.bizde sadece eklem ağrısı oluyo..doktorda ilk onu söyledi ama karın ağrısı yaşamıyorum dedim..ama gebelikten dolayı şekil değiştirirmi falan bilmiyorum.Allah yaşatmasın bi daha mahvoldum..üşütme belirtilerim var 2-3 gündür zaten.. çorabım hep ayağımda..yatıyorum hala..

:15:

gulemcim gecmis olsun.dikkat et kendine.bende karin agrilarimi dikkate almixorum ama alsammi acaba.gerci benimki oyle aglatacak bir agri deil ama bugun yine var mesela.üsutuyormuyum yoksa rahimmi kasiliyor.panik yaptim bende simdi.insallah bidaha yasamazsin canim.

sağol canım..canım ben iki gün önce tüp bebek doktorumla konuştum o zamanda kasık ağrım var demiştim hatta belim üşütmekten dolayı ağrıyodu zaten..bana endolu olduğun için genişleme ağrısını fazla hissedebilirsin demişti ama benimki tamamen üşütmekten..hani grip olacağın zaman etin bile acır ya öyleyim..biraz dikkatsiz davrandım sanırım vücut güçsüz kaldı..korkma ama sıcak diye yalınayak falan gezme..çok hassas ayaktan alıyoruz hep...

kızlar selammm :) bende çok teşekkür ediyorum yazdıklarınız için zorla morla gittim o gün akşamüstü yine anneme :)neyse gelelim bugün gittim kontrole motorla gittik bu sfeer :)biraz şaftım kaydı :)herşey yolunda rahim kalınlığı 7.6 falandı sanırım ..bantlara başladım bugün baş belası bantlar :)inşallah bu sfer herşey yolunda gidecek :)dewcim doktorla aramızdaki buzları erittik sanırım :)daha rahat bir tedavi olacak bu sefer ...9 temmuz gibi transferim olabilirmiş ..benden havadisler bu kadar..

gelelim size lee canım çok seviniyorum senin için ya ne mutlu sana:)kocaman bira aile oldunuz maşallah :)3. bebiş yolda inan bana ..

gülemcim geçmiş olsunn canım dikkat et kendine dinlen bol bol ..cerenm demekki bu erkekler böyle hepsi antin kuntin :)bal gibide anne olacaksın olalacağız inşallah ..

hepinizi öpüyorummmm çok çok çok çokkkk en kocamanındannnnnnnnnnnnnnn ....

Back
X