canlarım benim hepinizeee sevgiler :
lee canım seni okudukça nasıl mutlu oluyorum nasıl seviniyorum anlatamam ya muhteşem bişey yaptın inanıyorum bende minik kuzunda sana katılacak abisi ve ablası kardeşlerine bakacak :)canı gönülden diliyorummm inşallah herşey çok güzel olacak..
pirayecimm henüz transferim olmadı benim 9 temmuz sanırsam bir aksilik çıkmazsa :)ben hevesimden erkenden takvim yaptım uğur getirsin bebişlerim gitmesin diye :)
bir oğluş daha geliyorrrr demek süperrrrr :)kızçelerimiz ,oğluşlarımız arttı ne güzel maşallah bize :)
gülemcim canım geçmiş olsunnn ..bir doktora görün istersen iğneler falan yapıyor olmasın ateş olayını biliyorsun dew de ateşlenmişti :)kuzucuğuna iyi bak seninde oğluş geliyor olmasın :)merakla bekliyorummm :)
badecim tatil planları iptal :)her işte bir hayır var diyelim değil mi?inşallah sende bu işi başaranlardan olacaksın :)az kaldık çok az inşallah hepimiz hamile kaldığımızda yeni bir topik açacağız bebişli günler diye :)ya da bize en uygun hunili anneler :)
cerenm sanırım transfer zamanı hemen hemen aynı olacak hadi bakalım şeytanın bacağını kıracağız bu sfer:)yumurtalar tıoplanmadan kaliteli kalitesiz anlaşılmıyor o yüzden ne kadar rahat o kadar iyi ..dondurma işini mutlak takip et gerçekten çok faydalı bişey ..ben ikinci dondurulmuşları deniyorum toplamda 2 sfer doktora gitmiş olacağım bir de transferi sayarsak 3 defa olacak :)klullandığım bir burun spreyi birde estrofem ...aspirin ve elevit hep kullandığımız bişey zaten..transferden 1 ,2 gün önce progestan iğne başlanıyor ve 2 hafta boyunca hergün olmam gerekiyor :)işin en zor kısmı işte burası ..ama her doktor bunu vermiyor baktım o kadar bizim doktor bu kadar önemsiyor bu progestanı ..kanımca senin donmuş tedavine umarım gerek kalmaz ama lakin olursa belki 2.bebiş için olur :)bu iğneleri bu kadar kullanmazssın daha rahat bir tedavi olur :)sen bunları düşünme bebişine odaklan ve seninle olacağına inan :)
dew canım az kaldı karyacık geliyor :)çok iyi düşünmüşsün bende çok istiyorum güzel allahım izin verirse inşallah doğum fotoğrafçısını bende ayarlayacağım..en büyük hayallerimden ..:)
Canım benim hadi inşallah bu sefer bu frigolar çok inatçı çıkacak bak gör, bizi sona bıraktınız ama en güçlüleri bizdik dicekler sana, ve sıkı sıkı yapışacak miniklerin. Çoooook huzurlu ve mutlu ol emi, bana kekecbin tek tavsiyesi buydu transferden önce, canım benim beni aramıştı ve sadece huzurlu ol demişti, mutlu ve huzurlu ol :) Sen de öle ol emi canım benim, bu sefer olacak inan buna. Yine canlandı topi, sen ceren ve bade var şu anda tedavide, gerçi bade henüz tam anlamıyla karar veremedi ama :) :) :)