Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım benim hepinizeee sevgiler :

lee canım seni okudukça nasıl mutlu oluyorum nasıl seviniyorum anlatamam ya muhteşem bişey yaptın inanıyorum bende minik kuzunda sana katılacak abisi ve ablası kardeşlerine bakacak :)canı gönülden diliyorummm inşallah herşey çok güzel olacak..

pirayecimm henüz transferim olmadı benim 9 temmuz sanırsam bir aksilik çıkmazsa :)ben hevesimden erkenden takvim yaptım uğur getirsin bebişlerim gitmesin diye :)
bir oğluş daha geliyorrrr demek süperrrrr :)kızçelerimiz ,oğluşlarımız arttı ne güzel maşallah bize :)
gülemcim canım geçmiş olsunnn ..bir doktora görün istersen iğneler falan yapıyor olmasın ateş olayını biliyorsun dew de ateşlenmişti :)kuzucuğuna iyi bak seninde oğluş geliyor olmasın :)merakla bekliyorummm :)

badecim tatil planları iptal :)her işte bir hayır var diyelim değil mi?inşallah sende bu işi başaranlardan olacaksın :)az kaldık çok az inşallah hepimiz hamile kaldığımızda yeni bir topik açacağız bebişli günler diye :)ya da bize en uygun hunili anneler :)
cerenm sanırım transfer zamanı hemen hemen aynı olacak hadi bakalım şeytanın bacağını kıracağız bu sfer:)yumurtalar tıoplanmadan kaliteli kalitesiz anlaşılmıyor o yüzden ne kadar rahat o kadar iyi ..dondurma işini mutlak takip et gerçekten çok faydalı bişey ..ben ikinci dondurulmuşları deniyorum toplamda 2 sfer doktora gitmiş olacağım bir de transferi sayarsak 3 defa olacak :)klullandığım bir burun spreyi birde estrofem ...aspirin ve elevit hep kullandığımız bişey zaten..transferden 1 ,2 gün önce progestan iğne başlanıyor ve 2 hafta boyunca hergün olmam gerekiyor :)işin en zor kısmı işte burası ..ama her doktor bunu vermiyor baktım o kadar bizim doktor bu kadar önemsiyor bu progestanı ..kanımca senin donmuş tedavine umarım gerek kalmaz ama lakin olursa belki 2.bebiş için olur :)bu iğneleri bu kadar kullanmazssın daha rahat bir tedavi olur :)sen bunları düşünme bebişine odaklan ve seninle olacağına inan :)
dew canım az kaldı karyacık geliyor :)çok iyi düşünmüşsün bende çok istiyorum güzel allahım izin verirse inşallah doğum fotoğrafçısını bende ayarlayacağım..en büyük hayallerimden ..:)

Canım benim hadi inşallah bu sefer bu frigolar çok inatçı çıkacak bak gör, bizi sona bıraktınız ama en güçlüleri bizdik dicekler sana, ve sıkı sıkı yapışacak miniklerin. Çoooook huzurlu ve mutlu ol emi, bana kekecbin tek tavsiyesi buydu transferden önce, canım benim beni aramıştı ve sadece huzurlu ol demişti, mutlu ve huzurlu ol :) Sen de öle ol emi canım benim, bu sefer olacak inan buna. Yine canlandı topi, sen ceren ve bade var şu anda tedavide, gerçi bade henüz tam anlamıyla karar veremedi ama :) :) :)

pirayeee sormayı unuttum vajinalmi bakılıyo hala? ya ben geçen hafta acil gittiğimde de vajinal baktı doktor..çok fazla muayene olmuş oluyorum gerçi bana anca yetiyo ama zarrlımıdır korkuyorum..bu arada aramızzda 22 gün var:) hemen hesapladım:) cinsiyeti ne zaman öğrenirimki diye:))) haa içine doğuyomuydu erkek olacağı? hep anneler bilirmiş ya bana bişey malum olmuyo da:)

ceren bizde de morfoloji sorunu vardı hiç bi anlamı yok canım..sende de yumurta var sonuçta..hepimiz aynı durumdaydık aslında..bende ve pirayede endo var,bende varoğlu var:) töbe töbee...canım sen yumurtana falan takılma transfer gününden sonra herkes eşit;) haa kardeşi sonra düşünürüz napalım..

dew canım benimde kan sulandırıcı değilde pruloton geldi aklıma senden dolayı ama çoktandır yapılıyo olsaydı şimdi olmazdı heralde..birde anlamsız öğürtü..eşimin hoşuna bile gitti sen niye kusmuyosun deyip duruyodu dedim ya saçmalama..üşütmüşüm besbelli..artık ayağımdan çorabımı çıkarmıyorum.bugünde geçti gibi ama işte belli olmuyo..doktoruda aratmadı bana üşütmüssün bunun için aranırmı diye..

pirayeee sormayı unuttum vajinalmi bakılıyo hala? ya ben geçen hafta acil gittiğimde de vajinal baktı doktor..çok fazla muayene olmuş oluyorum gerçi bana anca yetiyo ama zarrlımıdır korkuyorum..bu arada aramızzda 22 gün var:) hemen hesapladım:) cinsiyeti ne zaman öğrenirimki diye:))) haa içine doğuyomuydu erkek olacağı? hep anneler bilirmiş ya bana bişey malum olmuyo da:)

ceren bizde de morfoloji sorunu vardı hiç bi anlamı yok canım..sende de yumurta var sonuçta..hepimiz aynı durumdaydık aslında..bende ve pirayede endo var,bende varoğlu var:) töbe töbee...canım sen yumurtana falan takılma transfer gününden sonra herkes eşit;) haa kardeşi sonra düşünürüz napalım..

dew canım benimde kan sulandırıcı değilde pruloton geldi aklıma senden dolayı ama çoktandır yapılıyo olsaydı şimdi olmazdı heralde..birde anlamsız öğürtü..eşimin hoşuna bile gitti sen niye kusmuyosun deyip duruyodu dedim ya saçmalama..üşütmüşüm besbelli..artık ayağımdan çorabımı çıkarmıyorum.bugünde geçti gibi ama işte belli olmuyo..doktoruda aratmadı bana üşütmüssün bunun için aranırmı diye..

Yok canım ilk defa bu gittiğimde vajinal bakmadı. Artık terfi etmişim :) göbekten bakılacakmış. İlk defa kilo ve tansiyon aldılar :) dosyamda artık gebelik takip dosyası olarak değişmiş :) Benim içime erkek doğmuştu ama hep bir kızım olsun isterdim :) Gerçi kız erkek hiiiç farketmez. Şimdiden oğlan annesi havalarına girdim, bana valide sultan diyin falan diyorum etrafa, şehzade geliyo falkan diyorum, kendimce kendimi erkeğe ısıtmaya çalışıyorum :) :) :) bizimki biraz erken oldu sanırım, ultrasona göre 2 gün önden gidiyo kerata ve ultrasona göre 12+1 de cinsiyeti öğrenmiş olduk canım. Aslında hepinizin bildiği gibi kız erkek hiiiiiiiiç önemli değil, önemli olan orda kıpır kıpır hareket etmesi, kalbinin atıyo alması sağlıklı olması, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar :)

yok benim yumurtalar kalitesiz. simdi dondum gecmise baktim da, benim asilamamda da ilaclara adetin 5. gunu baslamistim, 15. gun sagda 15, solda 15 mm demisler. yani 2 tanecik varmis. demek ki benim yumurtalar buyumuyor. zaten baskentte ilk asilama yaptirmak istedigimizde de asilama yapilmamisti, cok yumurta olustu -ve demek ki kucuktu caplari- siz kendiniz iliskiye girin deyip catlatma vurmamisti; ohss ihtimalin var demisti. zayifsin, polikistige yatkinligin var vs. diye. ben hep morfoloji sebep saniyordum, demek ben yumurta uretemiyorum. neyse bakalim benim 12 mm carsambaya kadar 18 olur herhalde.

canım nasıl pko ki o ..bende de var minnacık iğneyle 40a yakın yumurta oldu ve hepside 18 21 arasıydı..pkoda küçük kalıyolar evet ama normal zamanda oluyo o..yani bende ilaçları görünce cozuttular:)durmumuz benziyo bende eşimin morf.ne bağlıyodum benim yumurtalar bi tuhaf çıktı ..neyse senin en azından sayı olarak normal büyklüğe takılma benim dr. 17 olanı bile döllediğimiz oluyo ve tutuyo demişti..hiiiç sıkma canını herşey yolunda gidecek bak gör..

Yok canım ilk defa bu gittiğimde vajinal bakmadı. Artık terfi etmişim :) göbekten bakılacakmış. İlk defa kilo ve tansiyon aldılar :) dosyamda artık gebelik takip dosyası olarak değişmiş :) Benim içime erkek doğmuştu ama hep bir kızım olsun isterdim :) Gerçi kız erkek hiiiç farketmez. Şimdiden oğlan annesi havalarına girdim, bana valide sultan diyin falan diyorum etrafa, şehzade geliyo falkan diyorum, kendimce kendimi erkeğe ısıtmaya çalışıyorum :) :) :) bizimki biraz erken oldu sanırım, ultrasona göre 2 gün önden gidiyo kerata ve ultrasona göre 12+1 de cinsiyeti öğrenmiş olduk canım. Aslında hepinizin bildiği gibi kız erkek hiiiiiiiiç önemli değil, önemli olan orda kıpır kıpır hareket etmesi, kalbinin atıyo alması sağlıklı olması, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar :)

harbiden terfi etmişsin:) bende sıkıldım vajinal muayeneden..çekindiğimden değil alıştım hiç utanma sıkılma kalmadıda sanki bişey olacakmış gibi endişeleniyorum.hatta beni çözen doktor muayeneye geçerken sen şimdi vajinalde baktırmazsın dedi yok dedim hocam siz ne derseniz o:) Allahtan muayene masasında değil normal uzanır vaziyette bakıyo..aramızda 3 hafta var:) çok heyecanlı:) elbette kız erkek farketmez.ikisininde ayrı sevimliliği var..ben hep olursa oğlum olurmuş gibi düşünmüştüm ama annem habire kız dedi etkiledi beni..geçende rüyamda çıplak bi bebek gördüm kukusuna kadar:))) ama içime hiç bişey doğmuyo..etkileniyorum sadece..
ve gerçekten sağlıkla doğurmak kucaklamak nasip olsun hepimize..Allahım kızlarada nasip etsin hep beraber 2013 te doğuralım:)

canım nasıl pko ki o ..bende de var minnacık iğneyle 40a yakın yumurta oldu ve hepside 18 21 arasıydı..pkoda küçük kalıyolar evet ama normal zamanda oluyo o..yani bende ilaçları görünce cozuttular:)durmumuz benziyo bende eşimin morf.ne bağlıyodum benim yumurtalar bi tuhaf çıktı ..neyse senin en azından sayı olarak normal büyklüğe takılma benim dr. 17 olanı bile döllediğimiz oluyo ve tutuyo demişti..hiiiç sıkma canını herşey yolunda gidecek bak gör..

ahaaa o 17 liik benim:) hemde en iyisi 17 idi..16 vardı 15 vardı..kullanılabilecek en yüksek dozla bu kadar oldu diye üzülmüştüm...belki o 17 lik bile değil benimki:)
kızlarrrrrrr olacağına inanıyorum ben...çiçeğime adlarınızı yazcam tomurcukları büyüyo..onlar açacak sırayla ve sizde müjde vereceksin sırayla:)))

Aaaaa kesin pruluton o zaman peki sen ne sIklikta oluyorsun prulotunu?Sana soyle soyleyeyim benim ateslenmem soyle oluyordu mesela 2 gun ateslenmiyorudm igne sonrasi vucudun o esnada ihtiyaci oluyordu sanirim progestererona fakat bir nokt ageliyordu doyuyordu vucudum progestereona hoppp ates cikiyordu belki seninde oyle birsey...gecen gun benim gibi igneden ateslenen ve oksuren biri daha cikmis heheh yanliz degilim artik benden baska bir baska cins daha var :)))) sen yinede doktoruna sor kocani dinleme gunduz ara nerden bilecek aradigini....

slm canım arkadaşlarım nasılsınız? iyi gördüm herkesi yine tedaviler başlamış Ben de varım.. 9 temmuzda kürtaj oluyorum 16 temmuzda başlıyorum kısmetse bu sefer daha iyiyim sanki +terapi iyi geliyo kızlar
Gülemin dediği gibi en önemlisi buymuş bu sayede rahat bir gebelik de geçireceğime inanıyorum olursa eğer şimdi istanbuldayım gezdim annemlerle bolbol
inşallah yaz bize uğurlu gelecek olur ya da olnmaz biz elimizden geleni yapıyruz kızlar Melodi Ceren Bade ve ben dualarım hepimiz için ... Ama şunu biliyorum artık bebek herşey demek değil ..
LEEcanım benim beni bir tek sen hatırlamışsın iyiyim canım yazdıklarını okudukça daha da iyi oldum inan hayranım yüreğine öyle sevgi dolu bir yüreğin var ki inanıyorum 3. bebeğin koşarak gelecek eğer ANNE olamazsam bile sen çok büyük örnek ve DESTEKSİN ban fakında değilsin amaçok büyük yarmını oluyo burdan öpüyorum seni

bu arada çevrenizde kürtaj olup tedaviye başlayan varmı bu yeni bir yöntemmiş rahimde taze hücreler çıkarken trasfer olacak gebelik aşısı da yapacak doktorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
GÜLEM PİRAYE YELİZZ DEWW yazın ve hamileliğin tadını çıkarın herkes süper gözüküyo bebişler büyüyor çok sevindim.. prensimi geliyor ne güzel ... herkesi kcaamn öpüyorum inşallah güzel haberler yazarım size...........

sagolun kızlar ya. icime su serptiniz. ne gıcık bir durum yahu, bekle bekle; 2 a-gu, 2 boklu bez icin su tektigimize bakin. gerci cok seker oluyorlar degil mi :)

Aaaaa kesin pruluton o zaman peki sen ne sIklikta oluyorsun prulotunu?Sana soyle soyleyeyim benim ateslenmem soyle oluyordu mesela 2 gun ateslenmiyorudm igne sonrasi vucudun o esnada ihtiyaci oluyordu sanirim progestererona fakat bir nokt ageliyordu doyuyordu vucudum progestereona hoppp ates cikiyordu belki seninde oyle birsey...gecen gun benim gibi igneden ateslenen ve oksuren biri daha cikmis heheh yanliz degilim artik benden baska bir baska cins daha var :)))) sen yinede doktoruna sor kocani dinleme gunduz ara nerden bilecek aradigini....

canım 500 lük depo olarak yapılıyo bana 3 güne bir..ama baştan beri olmamıştı hiç.çok şükür bugünde iyiyim..inan iyiyim demeye korkuyorum:) ama geçti sanırım iyi üşüttüm..heryer açık yatıyordum şimdi dikkat ediyorum..bugün sabahta eşime hiç gerilme falan hissetmiyorum ben niyeki diyorum adam artık ne desin..

slm canım arkadaşlarım nasılsınız? iyi gördüm herkesi yine tedaviler başlamış Ben de varım.. 9 temmuzda kürtaj oluyorum 16 temmuzda başlıyorum kısmetse bu sefer daha iyiyim sanki +terapi iyi geliyo kızlar
Gülemin dediği gibi en önemlisi buymuş bu sayede rahat bir gebelik de geçireceğime inanıyorum olursa eğer şimdi istanbuldayım gezdim annemlerle bolbol
inşallah yaz bize uğurlu gelecek olur ya da olnmaz biz elimizden geleni yapıyruz kızlar Melodi Ceren Bade ve ben dualarım hepimiz için ... Ama şunu biliyorum artık bebek herşey demek değil ..
LEEcanım benim beni bir tek sen hatırlamışsın iyiyim canım yazdıklarını okudukça daha da iyi oldum inan hayranım yüreğine öyle sevgi dolu bir yüreğin var ki inanıyorum 3. bebeğin koşarak gelecek eğer ANNE olamazsam bile sen çok büyük örnek ve DESTEKSİN ban fakında değilsin amaçok büyük yarmını oluyo burdan öpüyorum seni

bu arada çevrenizde kürtaj olup tedaviye başlayan varmı bu yeni bir yöntemmiş rahimde taze hücreler çıkarken trasfer olacak gebelik aşısı da yapacak doktorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
GÜLEM PİRAYE YELİZZ DEWW yazın ve hamileliğin tadını çıkarın herkes süper gözüküyo bebişler büyüyor çok sevindim.. prensimi geliyor ne güzel ... herkesi kcaamn öpüyorum inşallah güzel haberler yazarım size...........

zrda cım tedaviye az kalmış..ben daha önce hiç duymadım bu kürtaj olayını.ama kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınır gibi laflar hep duyarız belki gerçekten etkisi vardır..hem doktor kontrolünde olacağı için gebelik aşısıyla falan takviyelenecek demekki..tatil sanada iyi gelecek inşallah..tam anlamıyla tedavi olmuş oldun hem hepimizin ihtiyacıydı aslında iyi yaptın terapiyi..güzel haberlerle gel inşallah canım..

sagolun kızlar ya. icime su serptiniz. ne gıcık bir durum yahu, bekle bekle; 2 a-gu, 2 boklu bez icin su tektigimize bakin. gerci cok seker oluyorlar degil mi :)

canım sen ayrıntıları düşünme artık girdik bi yola..yumurtaymış spermmiş fazla bilmeye gerek yok canım..merkezinede güven hiç bişeyi atlamıyolar:) artık şekermi şeker bebekleri kucakladığımızda unutuacağız bunları:)))

benim kırmızılar geldi.. eee tedavi yok bişey yok bize ne diyceksiniz.. olsun alışkanlık oldu haber vereyim dedim:)))))))))))))))))

Canim hosgeldin iyi olmana sevindim...en onemlisi kafanin iyi olmasi eger o iyi degilse vucudun hicbiryeri iyi olmuyor bunu bil..ama sen bu durumu coktan asmissin aferin sana.Bu arada kurtaj olayini inan hic duymadim ama emimin doktorlar bizden iyi biliyordur hayirlisi canim dilerim harika bir sonucu olur bu islemlerin...simdiden gecmsi olsun canim.

benim kırmızılar geldi.. eee tedavi yok bişey yok bize ne diyceksiniz.. olsun alışkanlık oldu haber vereyim dedim:)))))))))))))))))

Canim iyi yaptin haber verdin seninde tedavini dort gozle bekliyorum inan olacak hepinizin tek tek buna cani gonulden inaniyorum....simdi melodi var transferi olacak sonra cerenm var sen varsin birde zrda var lee var (gerci lee anne oldu bile ama olsun) :) kizlarrr unuttugum birisi varsa lutfen kusura bakmayin :)

GULEM canim eger tekrar ates olursa ki olmaz insallah bak dikkat et prulutondan olabilir ay pruluton bana cok agir geli sadece 1 kez kullanabildim dusun yani 3 gunde bir oluyorsun ama 5 gunluk doz var onun icinde fazla gelmis olabilir dikakt et bakalim....dilerim igneden degildir....

Bu arada yelizzz nerde acaba pek yazmiyor diymi?hamileligin ilk aylari zor geciyor vucut bebege alisana kadar cok seyler yasiyor insan...o yuzden anliyorum buraya sIk gelememelerini ama yinede bizleri kimse biraksin istemiyorum herkesten haber alalim istiyorum....

Canim iyi yaptin haber verdin seninde tedavini dort gozle bekliyorum inan olacak hepinizin tek tek buna cani gonulden inaniyorum....simdi melodi var transferi olacak sonra cerenm var sen varsin birde zrda var lee var (gerci lee anne oldu bile ama olsun) :) kizlarrr unuttugum birisi varsa lutfen kusura bakmayin :)

QUOTE]

sağol canım ben öylesine takılıyorum işte:))bakalım tedavi nasıl olacak bu defa..sen prensesini kucağına aldığında ben tedavide olurum herlade:)doğumun epidural sezaryense heyecandan aklında kalırsam dua istiycem senden:)doğumda yapılan dualar kabul olurmuş:)bu arada unuttuğumuz bubuş var:)oda pek girmiyo özletiyo kendini..

zrdacım ıyı olmana cok sevındım kotu psıkolojıyı atmıssın ustunden terapıler ıyı gelmıs oh gez dolas canım neguzel soyledıgın tedavıyı hıc duymadım ınsallah sana ıyı gellır melegıne kavusursun canım kendıne cok dıkkat et

zrdacım ıyı olmana cok sevındım kotu psıkolojıyı atmıssın ustunden terapıler ıyı gelmıs oh gez dolas canım neguzel soyledıgın tedavıyı hıc duymadım ınsallah sana ıyı gellır melegıne kavusursun canım kendıne cok dıkkat et ınsallah sende yaz sonunda hamılelıgın tadını cıkarırsın saglıkla

GULEM canim eger tekrar ates olursa ki olmaz insallah bak dikkat et prulutondan olabilir ay pruluton bana cok agir geli sadece 1 kez kullanabildim dusun yani 3 gunde bir oluyorsun ama 5 gunluk doz var onun icinde fazla gelmis olabilir dikakt et bakalim....dilerim igneden degildir....

Bu arada yelizzz nerde acaba pek yazmiyor diymi?hamileligin ilk aylari zor geciyor vucut bebege alisana kadar cok seyler yasiyor insan...o yuzden anliyorum buraya sIk gelememelerini ama yinede bizleri kimse biraksin istemiyorum herkesten haber alalim istiyorum....[/QUOTE]
dew cım buralardayım merak etme yazıyorum arada ama sen pek gormemıssın demekı sızı bırakırmıyım hıc senın bebısını leeyı gulemı yakından takıp edıyorum pırayeyle kontrolerımız hep aynı gune denk gelıyo o pıpıyı gormus ama bız daha bısey goremedık ama 2lı testının sonucu cıktı cok ıyı sukur agzını burnunu ensesını herseyın gorduk cok buyumus cok kıpır kıpır masallah bız ıyıyız anlıycagın canım benım pek zorlu gecmıyo hamılelıgım sadece karın agrılarım var onunda sebebını bulduk ayakta kalmaktanmıs optum hepınızı kızlar

Bu arada yelizzz nerde acaba pek yazmiyor diymi?hamileligin ilk aylari zor geciyor vucut bebege alisana kadar cok seyler yasiyor insan...o yuzden anliyorum buraya sIk gelememelerini ama yinede bizleri kimse biraksin istemiyorum herkesten haber alalim istiyorum....
dew cım buralardayım merak etme yazıyorum arada ama sen pek gormemıssın demekı sızı bırakırmıyım hıc senın bebısını leeyı gulemı yakından takıp edıyorum pırayeyle kontrolerımız hep aynı gune denk gelıyo o pıpıyı gormus ama bız daha bısey goremedık ama 2lı testının sonucu cıktı cok ıyı sukur agzını burnunu ensesını herseyın gorduk cok buyumus cok kıpır kıpır masallah bız ıyıyız anlıycagın canım benım pek zorlu gecmıyo hamılelıgım sadece karın agrılarım var onunda sebebını bulduk ayakta kalmaktanmıs optum hepınızı kızlar[/QUOTE]

Canım benim ikili testinin iyi çıkmasına sevindim, çok şükür bir basamak daha atladık :) şimdi benim birdahaki randevum 28 Temmuz :) Sen nezaman gideceksin canım. Merak etme, bir dahaki gidişinde öğrenirsin cinsiyetini canım benim

merhabalar elimde 8 adet puregon 300 var. 2 tüp bebek denememde raporla oldu 10 adet olan ilac hakkımın hepsini ne olur ne olmaz diye aldım 12 kutusunu kullandım 8 adet kaldı elimde. ilgilenenlere çok çok uygun fiyatla verebilirim son kul tarih:2013 12. ay sibeldcan@hotmail.com-544 563 91 27 den ulaşabilirsiniz

kızlar merhaba herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama artık biliyorsunuz iki çocuk annesi ve çok yoğunum:-)) kızlar, oğlumuz ve kızımız dün akşam itibarıyla bizde kalıyorlar artık.dün ilk gecemizdi kızımla sorun yok o henüz bebek,oğlumda sürekli yer değiştirip terk edilmenin veya ilgisizliğin yarattığı hırçınlık var.her zaman öyle değil aslında çok akıllı bir çocuk söylediklerimizi anlıyor ve yapıyor kardeşine yardımcı oluyor fakat;bazan isteklerini yerine getirmediğimizde veya yabancı bir ortamda birden yüzü asılıyor.bu konuda sağolsun sosyal yardım uzmanları yuva müdürü bizleri uyardı ve bu durumla karşılaşabileceğimizi zamanla atlatacağını.her dediğinin yapılmamasını ağlama olayını kullanabileceğini falan anlattı bize.oğlum öyle avazı çıktığı gibi bağıra bağıra ağlamıyor sadece yüzünü somurtup inatlaşıyor.bu bizi asla korkutmuyor böyle birşey yaşayacağımızı hatta altını hiç ıslatmayan çocukların yeni ailede 15-20 gün altlarını ıslattıklarını ama zamanla atlatacağını bunuda terk edilme korkusundan yaptıklarını güven olayını denediklerini söylediler.ve inanın her konuda yardımcı oluyorlar.işin içinden çıkamadığınız durumda heran bizi arayabilirsiniz dediler.
oğlum ve kızımı dün yuvadan ben aldım eve geldik.evrak onayını akşam saatine yetiştirilmek üzere hızlandırdılar.oğlumuz ve kızımız gündüz çok güzel zaman geçirdiler.bizim oturduğumuz site bir çocuk için ideal yer diyebilirim okuluna kadar herşey var.evrakları onay için bizi aradılar bu arada oğlum sürekli anne evimizde uyuyacağım değilmi diye soruyor.bende bizimle kalmak istersen müdire anneye söyleriz bundan sonra hep birlikte yaşarız.çünkü; biz sizi çok seviyor ve yanımızda olmanızı istiyoruz dedim.tamam anne ben evimizi istiyorum dedi:-)) artık olay bitmiştir:-)) oğlum yuvayı istemiyor.eşim ve ben yuvaya çocuklarla gittik oğlumuzda hala korku ben artık yuvada kalmayacağım değilmi diye soruyor bize.... sonuç evraklarımızı imzaladık artık kuzularımız bizimle yasal olarakta 1 yıl sonunda mahkeme ve çocuklarımız resmen bizimle:-)))))
akşam odalarında uyudular kızım 9 deyince uyudu.önemli olan oğlumdu.o erken uyumak istemedi ama bize söylenilen buradaki düzenlerini sürdürmeye çalışın uyku,temizlik tertipli olma konusu..
oğlum başladı ben uyumak istemiyorum demeye hırçınlaştı açıkçası biran ne yapacağımızı şaşırdık.ben sanki tlf.da müdüre anneyle konuşuyormuşum gibi yapmaya başladım.evet uyumak istemiyor falan diyorum bizimkisi beni dinliyor ben yuvaya gitmek istemiyorum evimizde uyuyacağım deyince olay çözüldü:-))
onun yanına uzandım ve minicik bedenine sarılıp elini sıkı sıkı tutarak ona keloğlan masalını anlatarak uyuttum(oğlumun en sevdiği masal keloğlan ve dev:-))) bendede öyle bir hayal dünyası varki oğluma keloğlan çeşitlemesi sundum:-)) uyuyunca yavaşça yanından kalktım.bizimkiler sabah 7den önce ayaktalardı.yuvada o saatte uyanıyorlarmış:-)) eşim ve ben onların üstünü kontrol edeceğiz diye sabaha kadar uyumadık.amaaaa o kadar güzel birşey ki anlatamam iki melek evinizde.allaha şükür oğlum anlatıldığı gibi çiş olayını yapmadı..şuan kızım uyuyor ve oğlum alt katta salonda sessiz oynuyor kız kardeşi uyanmasın diye:-)) yalnız oldukça düzenli ve titiz olan ben şuan biraz dağıtmış durumdayım:-))
kızlar oğlum aşağıya çağırıyor ve mutfağımız fena halde fazla dağılmadan kendimi toparlamam lazım.
allah sizlerede anneliği yaşatır inşaallah. öpüldünüz.sevgiyle kalın:-))

ceren yumoşlar çok iyiymiş sevindim:-)) zrdacığım kendini toparlamışsın.inan iki melek var evimde artık 3. tüpü iptal etmeyi bile düşünüyorum:-)) rabbimde bizlere bu şekilde anneliği babalığı tattırdı.bir bebeğimiz birde okula gidecek oğlumuz var artık bizden mutlusu varmı:-)))

Back
X