Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkürler canım zahmet oldu.
aslında bende sürekli bişeyler ters gidiyo
bu dr.lar iki tane olunca arada ben güme gidiyorum
yoksa dr.u çok araştırıp gittim
mesela benim gibi pco lu olanlara başka merkezlerde 250 ile başlanırken adam 150 ile başladı
buna rağmen vücudum tepetaklak oldu
şimdi yeni bit yöntem deniycek
ama benim geçen defaki gibi iptal olursa tekrar başlamak gibi bir niyetim daha doğrusu psikolojim yok
bir de benim eski dr.a güvensizliğimden kalma sürekli herşeyi takip huyum oldu
adam aa tüh bak bunu unutmuşuz dedikce ben herşeyden haberdar olmak gibi bir duruma düşüyodum
şimdide iki dr.oldukları için devam ediyorum
aslında birbrilerinden haberdarlar
ama ben hep merkeze gidemiyorum
arayıp soruncada onlar yeterli cevap veremiyolar
yani kısaca ben kendimi teslim edemiyorum
haaa edemeyip çok bişeymi yapıyorum hayır ama en azından tekrar iptal durumu olacaksa boşuna iğnleri kullanmayım diyorum
ööfff umutsuz vakayım ben yaa
keşke hiç evlenmeseydim
kuru kuru sorunsuz yaşayıp giderdim

canım doktora güvenmek işte asıl mesele..bende so zaman artık hiç güvenim kalmadı sanki bişey atlıyolar diye sızlandım.ama eşim çok emindi adamlar çok profesyoneller diyodu..ben kaygılandıkça sanki herkese bi sakinlik geliyodu bende buna uyuz oluyodum..panik halindeydim..ama son transferde amannnn nası biliyosanız öle yapın halindeydim.hatta transfer sırasında bu son gelişim buraya dedim doktora..sende doktorun iyi olduğunu düşünüyosan bırak kendini..ama şunuda söyle ben sizinle muhattap olmak istiyorum yoksa aksıyo tedavim kaygılanıyorum de..ne zor şartlarda yaptırıyoruz biz bu tedaviyi..ağırlığını koy yani..canım seni bırakırmıydı insanlar ne evlenmemesi aaaa:))) kendine gel artıkkkkkkk:/

canım doktora güvenmek işte asıl mesele..bende so zaman artık hiç güvenim kalmadı sanki bişey atlıyolar diye sızlandım.ama eşim çok emindi adamlar çok profesyoneller diyodu..ben kaygılandıkça sanki herkese bi sakinlik geliyodu bende buna uyuz oluyodum..panik halindeydim..ama son transferde amannnn nası biliyosanız öle yapın halindeydim.hatta transfer sırasında bu son gelişim buraya dedim doktora..sende doktorun iyi olduğunu düşünüyosan bırak kendini..ama şunuda söyle ben sizinle muhattap olmak istiyorum yoksa aksıyo tedavim kaygılanıyorum de..ne zor şartlarda yaptırıyoruz biz bu tedaviyi..ağırlığını koy yani..canım seni bırakırmıydı insanlar ne evlenmemesi aaaa:))) kendine gel artıkkkkkkk:/

şu asık suratımla bile güldürdün ya beni:)
vallahi tek örneğim sensin gulem
bu kadar negatiflik stres panikle olacağı varsa da olmaz diyorum
sonra sen geliyosun aklıma
testi bile yapmadı diyorum ama çok şükür geldi kuzucuk:nazar:
şimdi lucrini vurdum
eşim güyya destek için yanıma geliyo
bi bağırdım ne var ne istiyosun diye
arkasına bakamadan kaçtı:)
kafayı yedim ki ne yedim
sonum hayır olsun ne diyeyim
sen nasılsın
nasıl gidiyo
karnın çıktımı ?gerçi erken daha
çok öpüyorum seni dolayısıyla kuzucuğumuzu:54:

şu asık suratımla bile güldürdün ya beni:)
vallahi tek örneğim sensin gulem
bu kadar negatiflik stres panikle olacağı varsa da olmaz diyorum
sonra sen geliyosun aklıma
testi bile yapmadı diyorum ama çok şükür geldi kuzucuk:nazar:
şimdi lucrini vurdum
eşim güyya destek için yanıma geliyo
bi bağırdım ne var ne istiyosun diye
arkasına bakamadan kaçtı:)
kafayı yedim ki ne yedim
sonum hayır olsun ne diyeyim
sen nasılsın
nasıl gidiyo
karnın çıktımı ?gerçi erken daha
çok öpüyorum seni dolayısıyla kuzucuğumuzu:54:

canım hiç sorma..benim eşim inan zor katlanıyo bana..farkındayım:) iyi olmak için elimden gleni yapıyorum ama olmuyo:) hergün bi terane çıkarıyorum..annem bile artık yeter adam sana nasıl katlanıyo yazık değilmi deyip duruyo..yani eşimi çekiştirecek bi muhattap bile bulamıyorum..herkes ona acıyo:)
canım yaaa dün okulun ilk günüydü..yeni başlayan bi hatun biz muhabbet ederken geldi siz hamilemisiniz dedi..bende evet dedim..gerçektenmiiiiiiii hiç belli olmuyoooooooo ben hemen şişmiştim dedi...ayyyy eve geldim dumur bi halde...zaten hissetmiyorum..birde sanki karnım büyüyeceği yerde küçüldü..eski halime döndüm sanki..:(

canım hiç sorma..benim eşim inan zor katlanıyo bana..farkındayım:) iyi olmak için elimden gleni yapıyorum ama olmuyo:) hergün bi terane çıkarıyorum..annem bile artık yeter adam sana nasıl katlanıyo yazık değilmi deyip duruyo..yani eşimi çekiştirecek bi muhattap bile bulamıyorum..herkes ona acıyo:)
canım yaaa dün okulun ilk günüydü..yeni başlayan bi hatun biz muhabbet ederken geldi siz hamilemisiniz dedi..bende evet dedim..gerçektenmiiiiiiii hiç belli olmuyoooooooo ben hemen şişmiştim dedi...ayyyy eve geldim dumur bi halde...zaten hissetmiyorum..birde sanki karnım büyüyeceği yerde küçüldü..eski halime döndüm sanki..:(

hehehe adamları da delirticez kendimizle beraber
iyi de canım daha çok küçük
normal yani karnının çıkmaması
zaten sen üzülsnde millet sorsada sormasada o kuzu büyüdükce karnın kocaman olacak
e biz hep diyorum zorl elde edince kanıt arıyoruz
kıpırdmamay başlar bir iki ahftaya o zaman daha rahat edersin

Canım benim inan seni çok iyi anlıyorum, benim karnım 20. haftadan sonra pörtlemişti. Öyle kocaman bir pörtlemek değil ama, minik hala :) ama en azından artık belli oluyo. Hiiiç merak etme seninde 1-2 haftaya çıkacaktır göbüşün. Bir de ben 20. haftada başlamıştım hissetmeye, burda bir arkadaşım daha hamile onunki kız :) o 22. haftasında hissetmeye başladı canım, belli olmuyo bu hissetme olayları. Umarım sende en kısa süere hissedersinde için azcık rahatlar

ben de egeden geldim. simdilik cok da memnun kaldim. smear vermistim ege tupte ama smearın raporunu bulamadım dosyamda, o nedenle egede yeniden verdim. ama diger tum tahlillerimi kabul ettiler. hatta hic kan bile vermedim cok sevindim. 10 gune smearim cikacak o zaman da adetin 4. gunu gibi oluyor, zannediyorum ki diger ay yani ekim 15-20 gibi tedaviye baslarim. ve hatta eski hastaneye gidip smearimin raporunu alayım da oyle gideyim. esim burnumdan getirdi ama sabah sabah. senin yuzunden geliyoruz da istemiyorum da. ben de evet canim ya dedim, sana ne eziyeti oluyorsa; ben gun asiri vajinal kontrole geleyim, galon galon kan vereyim ve hatta ilac yukleneyim, saniyede aglatip saniyede kahkaha attiracak hormonlar bahsedilsin bana ve sen sikayet et dedim. tamam tamam hataydi, gel donelim evimize, ben de istemiyorum, ne boyle burnumdan getireceksen, benim derdim bana yetiyor dedim. yetti yavruma, geri adim atti. hallettik geldik isimizi. en azindan bir sure mızırdanmaz bana. gozlerim oyle bir dondu ki orada bogabilirdim canim kocami. allahtan atlattik. ohhh.

ben de egeden geldim. simdilik cok da memnun kaldim. smear vermistim ege tupte ama smearın raporunu bulamadım dosyamda, o nedenle egede yeniden verdim. ama diger tum tahlillerimi kabul ettiler. hatta hic kan bile vermedim cok sevindim. 10 gune smearim cikacak o zaman da adetin 4. gunu gibi oluyor, zannediyorum ki diger ay yani ekim 15-20 gibi tedaviye baslarim. ve hatta eski hastaneye gidip smearimin raporunu alayım da oyle gideyim. esim burnumdan getirdi ama sabah sabah. senin yuzunden geliyoruz da istemiyorum da. ben de evet canim ya dedim, sana ne eziyeti oluyorsa; ben gun asiri vajinal kontrole geleyim, galon galon kan vereyim ve hatta ilac yukleneyim, saniyede aglatip saniyede kahkaha attiracak hormonlar bahsedilsin bana ve sen sikayet et dedim. tamam tamam hataydi, gel donelim evimize, ben de istemiyorum, ne boyle burnumdan getireceksen, benim derdim bana yetiyor dedim. yetti yavruma, geri adim atti. hallettik geldik isimizi. en azindan bir sure mızırdanmaz bana. gozlerim oyle bir dondu ki orada bogabilirdim canim kocami. allahtan atlattik. ohhh.

hadi geçmiş olsun
memenun kalmana çok sevindim
küçük emrahlar olarak başladık üçümüzde tedaviye
melodide başlarsa halk oyunları ekibini kurabilriz:)
inş. hamile ve sonrasında anne oluruz bu tedavilerimizle

hehehe adamları da delirticez kendimizle beraber
iyi de canım daha çok küçük
normal yani karnının çıkmaması
zaten sen üzülsnde millet sorsada sormasada o kuzu büyüdükce karnın kocaman olacak
e biz hep diyorum zorl elde edince kanıt arıyoruz
kıpırdmamay başlar bir iki ahftaya o zaman daha rahat edersin

yaa delirmez onlar,onlara bişey olmazzz..bütün gün bedeniyle konuşan,sinyaller arayan,kontrol altında olmaya çalışan biziz..
canım valla 40 haftaymış ya bu gebelik 20 haftası asıl iş..hissettikten sonra kendi kendine yetermiş gibi geliyo insan..böyle eşine yalvar doktora götürmesin,adın mızmıza çıksın zor valla..
herkesin büyüdü ben böyle kaldım gibi geliyo..doktordan çıktıktan sonra bi daha sızlanmycam göbek aramycam diyorum ertesi gün ama onun karnı büyüdü benimki niye böyle oluyosun..saçma görünyo dışardan gerçekten:)))

Canım benim inan seni çok iyi anlıyorum, benim karnım 20. haftadan sonra pörtlemişti. Öyle kocaman bir pörtlemek değil ama, minik hala :) ama en azından artık belli oluyo. Hiiiç merak etme seninde 1-2 haftaya çıkacaktır göbüşün. Bir de ben 20. haftada başlamıştım hissetmeye, burda bir arkadaşım daha hamile onunki kız :) o 22. haftasında hissetmeye başladı canım, belli olmuyo bu hissetme olayları. Umarım sende en kısa süere hissedersinde için azcık rahatlar

canım nasıl bi pörtleme bilmiyorum bende kilo aldım karnım eski göbeğimle aynı..o kadarki önceden içime çekiyodum şimdi çekmiyorum tek fark bu sanırım:)))))))) benim sıpam anası gibi uyuşuk heralde:) beklicem napayımm...
ya birde böbrek ağrısı başladı 3-4 gündür bıçak saplanır gibi hafif ama..ha geçer diye ditmedim dotkora ve sol kasığımda da ağrı var..doktorumu aramamak için zor tutuyourm kendimi..yarın bura bi doktora gitcem devlet hastanesinde ama kendi doktorumu arayıp yapmam gereken başka bşey varmıdır diye öğrensemmi diyorum..bide bıktırmiim adamı diyorum..napsam ki...

sevindim canım..içine sinmeside çok güzel..sende ayrıntılara takılma,fakültelerde kalabalıkta kaynıyosun gibi gelir insana ama hiç bişey atlamazlar..sakince başla tedaviye..hadi güzel sonuçlara inşallah...

slm kızlar..
nasılsınız???
ben hastanedeydim,idrar tahlili verdim..ilk kez gittim bu doktora acayip suratsız..kendisi baktı ultrasonla bi kelime etmiyo haa..iyimi dedim hııı dedi...sen bide aşağıdaki ultrasona git dedi..niye diyemedim.aşağıya indim ordaki sekretere sordum adam kendisi baktı niye buraya gönderdi rutin bişeymi bu dedim yok anlamadığı bişey olduysa ondan göndermiştir dedi..ay sinir oldum neyse hastanede çalışan bi arkadaşı buldum ultrason doktoruna sordurdum ölçümler içindir demiş..14 üne randevu verdiler bide..durduk yere iş..sıkıntı..neyse kendi doktorum bakalı daha 5 gün oluyo..içim rahat bi yerde..hiç mantıklı bişey değil birden fazla doktora görünmek..neyse görüşürüz..

senin gibi biri niye sormuyor ki gulem ? sorsaydin niye gonderiyorsunuz, cimbizla mi cekecegiz laflari agzinizdan diye
zaten sikintili insansin eve sorularla donme sakin.

slm kızlar..
nasılsınız???
ben hastanedeydim,idrar tahlili verdim..ilk kez gittim bu doktora acayip suratsız..kendisi baktı ultrasonla bi kelime etmiyo haa..iyimi dedim hııı dedi...sen bide aşağıdaki ultrasona git dedi..niye diyemedim.aşağıya indim ordaki sekretere sordum adam kendisi baktı niye buraya gönderdi rutin bişeymi bu dedim yok anlamadığı bişey olduysa ondan göndermiştir dedi..ay sinir oldum neyse hastanede çalışan bi arkadaşı buldum ultrason doktoruna sordurdum ölçümler içindir demiş..14 üne randevu verdiler bide..durduk yere iş..sıkıntı..neyse kendi doktorum bakalı daha 5 gün oluyo..içim rahat bi yerde..hiç mantıklı bişey değil birden fazla doktora görünmek..neyse görüşürüz..

Allah Allah ne cins insanlar var yaa
ölürmüsün iki laf etsen
uyuz
boşver canım devlette böyleler malesef dr. bozuntuları
ayrıntılı için mi gün vermiş kendince acaba
dandik herif
için rahat olsun tabiki bu uyuzun yüzünden sıkma canını

senin gibi biri niye sormuyor ki gulem ? sorsaydin niye gonderiyorsunuz, cimbizla mi cekecegiz laflari agzinizdan diye
zaten sikintili insansin eve sorularla donme sakin.
cevap vermiyolar ki
ben eltimle gitmiştim
reçeteyi yazdı koydu masanın üzerine
kız soruyo bu ne diye adam dosyalara bakıyo filan
ben sordum ,
adam hadi çıkın sıradakini alıcam dedi
ne yaparsın böyle dandik insanlarla konuşulmuyo ki

Son düzenleme:
slm kızlar..
nasılsınız???

Ahhh yavrum yaaa neden gittin ki başka bir doktora şimdi. E daha yeni gitmiştin kendi doktoruna. Tahliller için mi görünmek zorunda kaldın. Hay Allah yaaaa, bu insanlar adamı hasta eder deli eder. Ne kadar terbiyesizler yaaa, bi de doktor olmuşlar. Sen sakın canını sıkma, sonuçta herşey yolunda tamam mı canım benim. Hadi hayırlısıyla evine dönersin İnşallah

pirayem tsahlil yaptırmak için gittim..bi bayan doktor vardı kürtajımı falan yapan pek tatlı dillidir kadından randevu aldım izin alacağı tutmuş..bu adamda sıradan bi adam değil.benim tüp bebek merkezimde çalışmış aynı zamanda akdeniz tıpta tüp bebek eğitimi almış falan..sıradan gebe takibini sevmezmiş infertilite vakalrıyla uğraşmayı severmiş...neyse bol epitel çıktı idrarda tabii hemen kendi doktorumu aradım,bişey yok onda takma dedi,amannn ne seviyom adamı:) neyse yazılacak ilaçlarımda vardı sabahtan yazmadı tahlilden sonra dedi..onun için bi daha gittim..5-6 kadın bi arada alıyo ona bakarken senle konuşuyo falan..ayy şükrettim halime..hatta kabinde gencecik bi kadını muayene ediyo,çokmu istiyosun gebe kalmayı dedi,oda evet dedi..ayy içim cızzz etti kızlar..dua ettim kızcağıza..zaten bugün dua günümdeyim her an aklımdasınız..neyse bu sefer ilgili davrandı,bişey yok ilaca gerek yok dedi,borç ilaçlarımı yazdı o arada dedim doktor bey neden beni ultrasona yolladınız dedim..bu haftalarda gebeliği rapor ediyoruz aşağıda radyoloji uzmanlarıda bakıyo falan dedi..bişey anlamadım gerçi,ayrıntılımı dedim hayır onun için tıpa yollayacağım seni dedi..bu arada ben bu adama ovülasyon olmaya çalıştığım ilk yıllarda progesteron testi için gitmiştim düşünün adetin 21.gününü heyecanla bekliyom falan baktırmadı geri çevirmişti beni..bende huuyunu bildiğimden artık burda takip olcam yalanıyla muayeneye başladım:))) valla burnum iyi uzamıyo haaa...napayım yahuuu..çok masumum aslında:)))
neyse eve geldim yemek yaptım biraz daha iyiym..su içiyorum deli gibi:)))
amma uzattım :)

teşekkürler canım zahmet oldu.
aslında bende sürekli bişeyler ters gidiyo
bu dr.lar iki tane olunca arada ben güme gidiyorum
yoksa dr.u çok araştırıp gittim
mesela benim gibi pco lu olanlara başka merkezlerde 250 ile başlanırken adam 150 ile başladı
buna rağmen vücudum tepetaklak oldu
şimdi yeni bit yöntem deniycek
ama benim geçen defaki gibi iptal olursa tekrar başlamak gibi bir niyetim daha doğrusu psikolojim yok
bir de benim eski dr.a güvensizliğimden kalma sürekli herşeyi takip huyum oldu
adam aa tüh bak bunu unutmuşuz dedikce ben herşeyden haberdar olmak gibi bir duruma düşüyodum
şimdide iki dr.oldukları için devam ediyorum
aslında birbrilerinden haberdarlar
ama ben hep merkeze gidemiyorum
arayıp soruncada onlar yeterli cevap veremiyolar
yani kısaca ben kendimi teslim edemiyorum
haaa edemeyip çok bişeymi yapıyorum hayır ama en azından tekrar iptal durumu olacaksa boşuna iğnleri kullanmayım diyorum
ööfff umutsuz vakayım ben yaa
keşke hiç evlenmeseydim
kuru kuru sorunsuz yaşayıp giderdim

öyle deme kızz o zamanda evlenmek isteyenler toiğinde olurdun naber.....:52::52::52::52:

bun arada kızlarr ben bgün başladım tedaviye öptüm hepinizi dua edin umutluyum bu sefer...

kızçelerrrrr nasılsınız bakalım :)

gülemcim tahlillerin iyi çıkmış sevindim canım :)şaka maka 19.haftaya gelmişsin kuzucuk büyüyüor maşallah :)sen böyle endişelerle gide gele doğurcen bu kızçeyi heee:)zaman çabuk geçiyor be canım bi bakmışız sizlerde doğum yapmışsınız :)bizlerde inşallah şeytanın bacağını kırıp sizlerin yolunuzdan geçeceğiz göbüşleri şişirip inşallah güzel rabbim hepimize güzel günler göstersin bundan sonra :)

zrda ay çok güldüm hee doğru demişsin evlenmeseydikde o topikte olurduk kesin :)inşallah bu sfer olacak canım tam pozitif hep pozitif :)

badecimmm kuzumm germe kendini mutlu ol lütfen herşey yolunda gidecek inşallah ..bi bakmışsın olup bitmiş herşeyyy :)

dew nerelerdesin tatlım karyacık neler yapıypr öpüyoruz sizi :)
cerenm sende başladın tedaviye haydi yolun açık olsun inşallah göbüşin bebişle dolsun :)
yeliz sen neler yapıyorsun bakalım yolundamı herşey ....

öpüldüznüzzzzzzzz...

Son düzenleme:
Kizlar selam,

Nasilsiniz bakalim?lbiz iyiyiz cok sukur bu aralar yine yorgunluk ve uykusuzlugn esiriyim :) karyanin geceleri reflusu oluyor ccok mizikliyor o yuzden perisanim ama yuzunu gorunce zaman duruyor... Sizleride okuyorum ama yazamiyorum badezuzum,zrda,cerenm ve daha sonra melodi dualarim sizinle....

Gulemcim hersey yolunda cok sukur bak gor baslasin hareketleri ne buyuk keyif herseye bedel...piraye cnm alisveris icin erken degil cnm bende yaz scaklari basmadan herseyi bitirmistim...ayyyyy super ya tadini cikart...
Yeliz cnm tabi beni ekle facebooktan cok sevinirim...bebecigin cok sukuriyiymis....

zrda hayırlıs olsun tedavin..sonunda inş. pozitifi görürsün ,görürüz
kaç gün kullandın toplamda lucrini..bide yeni başladığın dozun kaç ay ne meraklıyım dimi:)
yaa bide şey msj atıcam sana :)

melodii
canım inş. iyi gider herşey ..hepimiz için dua ediyorum..

kızçelerrrrr nasılsınız bakalım :)

gülemcim tahlillerin iyi çıkmış sevindim canım :)şaka maka 19.haftaya gelmişsin kuzucuk büyüyüor maşallah :)sen böyle endişelerle gide gele doğurcen bu kızçeyi heee:)zaman çabuk geçiyor be canım bi bakmışız sizlerde doğum yapmışsınız :)bizlerde inşallah şeytanın bacağını kırıp sizlerin yolunuzdan geçeceğiz göbüşleri şişirip inşallah güzel rabbim hepimize güzel günler göstersin bundan sonra :)

zrda ay çok güldüm hee doğru demişsin evlenmeseydikde o topikte olurduk kesin :)inşallah bu sfer olacak canım tam pozitif hep pozitif :)

badecimmm kuzumm germe kendini mutlu ol lütfen herşey yolunda gidecek inşallah ..bi bakmışsın olup bitmiş herşeyyy :)

dew nerelerdesin tatlım karyacık neler yapıypr öpüyoruz sizi :)
cerenm sende başladın tedaviye haydi yolun açık olsun inşallah göbüşin bebişle dolsun :)
yeliz sen neler yapıyorsun bakalım yolundamı herşey ....

öpüldüznüzzzzzzzz...

canım sağol..hakkaten 19 hafta oldu:) ilk zamanlarki endişelerim geçsede hiç bi gün ohhhh demedim sanırım..böyle geçiyo ama çok şükrediyorum..ve dua ediyorum hep,hepimiz sağ salim anne olalım diye..bugün doğum iznini ne zaman alacaksın?adı ne olacak gibi sorularla karşı karşıya kaldım..bütün sorulara bilmiyorum,zamanı gelince bakarız gibi cevaplarla geçiştirdim..içimden bunları benmi duyuyorum diyorum..annem dalga geçiyo,çocuğu kucağına alınca bu kim dersin diye:)

Kizlar selam,

Nasilsiniz bakalim?lbiz iyiyiz cok sukur bu aralar yine yorgunluk ve uykusuzlugn esiriyim :) karyanin geceleri reflusu oluyor ccok mizikliyor o yuzden perisanim ama yuzunu gorunce zaman duruyor... Sizleride okuyorum ama yazamiyorum badezuzum,zrda,cerenm ve daha sonra melodi dualarim sizinle....

Gulemcim hersey yolunda cok sukur bak gor baslasin hareketleri ne buyuk keyif herseye bedel...piraye cnm alisveris icin erken degil cnm bende yaz scaklari basmadan herseyi bitirmistim...ayyyyy super ya tadini cikart...
Yeliz cnm tabi beni ekle facebooktan cok sevinirim...bebecigin cok sukuriyiymis....

kıyamam yaa ne kadarcık midesi var bide refllüsü oldu..benim yeğenimde reflülüydü çok zordur bilirim..neyse büyüdükçe azalacak:)
karyaya bakınca bizlere dua et emi:))) ve öp benim yerime kadife gibi yanaklarından:)))
hep diyolar canım kız bebekler geç hareketlenirmiş falan..o yüzden 22.haftaya kadar yolu var sanırım.umarım o kadar bekletmez:)

Back
X