teşekkürler canım zahmet oldu.
aslında bende sürekli bişeyler ters gidiyo
bu dr.lar iki tane olunca arada ben güme gidiyorum
yoksa dr.u çok araştırıp gittim
mesela benim gibi pco lu olanlara başka merkezlerde 250 ile başlanırken adam 150 ile başladı
buna rağmen vücudum tepetaklak oldu
şimdi yeni bit yöntem deniycek
ama benim geçen defaki gibi iptal olursa tekrar başlamak gibi bir niyetim daha doğrusu psikolojim yok
bir de benim eski dr.a güvensizliğimden kalma sürekli herşeyi takip huyum oldu
adam aa tüh bak bunu unutmuşuz dedikce ben herşeyden haberdar olmak gibi bir duruma düşüyodum
şimdide iki dr.oldukları için devam ediyorum
aslında birbrilerinden haberdarlar
ama ben hep merkeze gidemiyorum
arayıp soruncada onlar yeterli cevap veremiyolar
yani kısaca ben kendimi teslim edemiyorum
haaa edemeyip çok bişeymi yapıyorum hayır ama en azından tekrar iptal durumu olacaksa boşuna iğnleri kullanmayım diyorum
ööfff umutsuz vakayım ben yaa
keşke hiç evlenmeseydim
kuru kuru sorunsuz yaşayıp giderdim
canım doktora güvenmek işte asıl mesele..bende so zaman artık hiç güvenim kalmadı sanki bişey atlıyolar diye sızlandım.ama eşim çok emindi adamlar çok profesyoneller diyodu..ben kaygılandıkça sanki herkese bi sakinlik geliyodu bende buna uyuz oluyodum..panik halindeydim..ama son transferde amannnn nası biliyosanız öle yapın halindeydim.hatta transfer sırasında bu son gelişim buraya dedim doktora..sende doktorun iyi olduğunu düşünüyosan bırak kendini..ama şunuda söyle ben sizinle muhattap olmak istiyorum yoksa aksıyo tedavim kaygılanıyorum de..ne zor şartlarda yaptırıyoruz biz bu tedaviyi..ağırlığını koy yani..canım seni bırakırmıydı insanlar ne evlenmemesi aaaa:))) kendine gel artıkkkkkkk:/