Kızlar herkese selam, gülem yeliz ayrıntılıyı sormuşsunuz canlarım, aslında ben de her gidişimde kalbine böbreğine kan akışına vs hep bakıyodu doktorum ama bu ayrıntılı başka bişi, her kadın doğumcu bakamıyo, bilmem ne uzmanı olması gerekiyomuş, radyolog gibi bişeydi ama yalan olmasın. sonrada ayrıntılı bir rapor veriyo. çok gerekli mi belki değil ama ben içim rahatlasın diye istemiştim :) çok şükür herşey yolunda çıktı. Bir de gülemim ben de nanıyorum bu kız erkek olayına, kızlar daha geç hareket ediyomuş. İçini ferah tutmaya çalış canım. DEW sorma walla öle rahatladım ki şu ayrıntılıyı da atlatınca. Umarım bundan sonra herşey yolunda gider. Tabi ister istemez korkular endişeler devam ediyo, bi en azından 34. haftayı görseydik :) İşte beni çok yoruyo, kimse burda anlayış göstermiyo maalesef, sabahtan akşama kadar stres içinde çalışıyorum. Allah Aralık ayına kadar yardımcım olsun walla. DeWcim prenses güzel pozlar veriyo anlaşılan, e tabi kızcağız doğar doğmaz tanıştı kameralarla fotoğraf makinalarıyla. Yabancılık çekmemiştir :) yerim onun minik pasaportunu ben. Eeee hayırlısıyla yolculuk yakınlarda mı güzelim.