Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slmm kızlar..haftasonu yoktum,ne güzel kaynatmışsınız..hatta hilye bile gelmiş,hilyecim;bu güzel haberin devamıda gelir inşallah,bencede geç döllenmedir..umutsuz olma,inşallah sağ salim alırsın kucağına..
landarch;canım geçmiş olsun.şimdi iyisindir umarım.bol sıvı al..vücut direncin düşmesin..
bubuş;canım sen nasılsın?muayene falan oldunmu?planın varmı bu ay
aren;canım asıl sana kızalım hepimiz..2 kez düşük yaşamış biri olarak neden temkinli davranmıyosun? bak dikkat et bari kendine..uzun uzun yolculuklara çıkıyosun birde...artık yarın bak ve yaz;) bu arada meldinin selamına sevndim..sende selam söle..

ben adet oldum az önce:) doğum k.hapına başla demişti 1.gün,ama ben alamadım yaaa,yarın başlarım artık olurmu bilmyiyorum ama yaapacak bişey yok..

Landarchcim cnm yaptirdim testimi cok sukur...hafta sonuna denk gelecek2.gunum diye stres yaptim ama Cuma ikinci gunume denk geldi.Haftaya alacagim sonuclari doktoruma email atacagim...bu arada doktoru aradim hemsiresine sordum illa doktor beni regliyken mi muayne etmek istiyor yoksa temmzu reglim bittikten sonra muayne etse yeterlimi dedim...kizda tabi kendinizi zorlamayin agustos reglisinden 15 gun once sizi gorse yeter deyince derin bir nefes aldim hemen temmuz basi degil 2.haftasi trye gelecek sekilde bilet bakiyorum....
dedigin gibi herseyi tam birakayim derken canim cikti ama simdi butun islerimi bitirdim birtek is yerindeli duzenlemeler kaldi sonra ver elini izmir :)))))

sende hastalanmissin guzelim cok cok gecmis olsun virutuk birsey belli dikkat et kendine...iyi dinlen bu hafta sonu....:71:

canım herşey yolunda gider inşallah..neyseki yazın yanlız değilim,yaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh yaz bitiminde karnımızı okşarız hepppp beraberrrrrrrrr:))))))))))

nasilsniz kizlar ben sizleri cok özluyorum ama hic vaktim yok artik calismaya basladim cokk yogun calisiyorum kafami dagitmaya calisiyorum iyi geliyor tedaviyi falan biraktim zaten sadece kontrollere gidiyorum cunki asilamalardan sonra kanser lezyonlari gibi birsey gördu doktorum ve her üc ayda bir kontrol edelim dedi ben ise bu yaz tüp bebek yaptirmayi dusunuyordum ama artik sagligimdan baska birsey dusunmuyorum yeterki tahlilerimin sonucu temiz ciksin bu tahliler uc kez ayni cikarsa o tehlikelimis ALLAHIM hepimizin yardimcisi olsun ne olur dua edin fazla zorlamayin sansinizi beterin beteri var EN ÖNEMLISI saglik baska birsey degil saglik olmadan hic bir seyin anlami kalmiyor...biraz uzattim kusura bakmayin saglikla sevgiyle kalin..

canım o kadar haklısın ki.önce kendi sağlığımız..yani olmazsada sağlık olsun demek hikayeden bi laf değil aslında..duamızı tam etmeliyiz..senin durumuna gelince,efeksiyon sonucu bile öle şeyler çıkabiliyo,aşılama sırasında kapmış olmanda büyük ihtimal..sakın kendini üzme..takip olursun,ama bişey çıkmaz canım,inşallah tüpe falanda gerek kalmadan gebe kalırsın..

slmm kızlar..haftasonu yoktum,ne güzel kaynatmışsınız..hatta hilye bile gelmiş,hilyecim;bu güzel haberin devamıda gelir inşallah,bencede geç döllenmedir..umutsuz olma,inşallah sağ salim alırsın kucağına..
landarch;canım geçmiş olsun.şimdi iyisindir umarım.bol sıvı al..vücut direncin düşmesin..
bubuş;canım sen nasılsın?muayene falan oldunmu?planın varmı bu ay
aren;canım asıl sana kızalım hepimiz..2 kez düşük yaşamış biri olarak neden temkinli davranmıyosun? bak dikkat et bari kendine..uzun uzun yolculuklara çıkıyosun birde...artık yarın bak ve yaz;) bu arada meldinin selamına sevndim..sende selam söle..

ben adet oldum az önce:) doğum k.hapına başla demişti 1.gün,ama ben alamadım yaaa,yarın başlarım artık olurmu bilmyiyorum ama yaapacak bişey yok..

canım sağol iyi gibiyim o ağrı ve kanamadan sonra biraz güçsüz kaldım ama iyiyim. dr a gitmek konusunda çok kararsız kaldım. 2 hafta sonra tatile çıkıyorum. son kararım tatile gidip dönünce dr a tamamen kendimi teslim etmeyi düşünüyorum. :))
şimdi tatil arası falan kafamda dolu olacak. aman herşey olacağına varıyor. ben ilacımıda almadım bu sabah başlamam gerekiyordu. inat ettim. içmeyeceğim. gidip güzelce tatilimi yapacağım. dönüncede dr ne derse onu yapacağım. biraz rahatlamak istiyorum 1 aylık bir boşluğun kimseye zararı olmaz dimi :93:

cnm sende ilacına yarın başla bence 1 günden bişey olmaz. hadi bakalım hayırlı şeylerle karşılaştırsın rabbim bizi.

arennnnn yaaa artık yap bişey ya test yap ya dr a git inş. bu kadar sabrın sonu selamet olur.

selam kızlar. kese büyümüş doktor bu iyiye işaret dedi. ama içindeki oluşumu göremiyormuş cumartesi bi daha bakacak. herşeye hazırlıklı ol dedi birde

canım sağol iyi gibiyim o ağrı ve kanamadan sonra biraz güçsüz kaldım ama iyiyim. dr a gitmek konusunda çok kararsız kaldım. 2 hafta sonra tatile çıkıyorum. son kararım tatile gidip dönünce dr a tamamen kendimi teslim etmeyi düşünüyorum. :))
şimdi tatil arası falan kafamda dolu olacak. aman herşey olacağına varıyor. ben ilacımıda almadım bu sabah başlamam gerekiyordu. inat ettim. içmeyeceğim. gidip güzelce tatilimi yapacağım. dönüncede dr ne derse onu yapacağım. biraz rahatlamak istiyorum 1 aylık bir boşluğun kimseye zararı olmaz dimi :93:

cnm sende ilacına yarın başla bence 1 günden bişey olmaz. hadi bakalım hayırlı şeylerle karşılaştırsın rabbim bizi.

arennnnn yaaa artık yap bişey ya test yap ya dr a git inş. bu kadar sabrın sonu selamet olur.

canım ilaç kullanman gereklimi her ay?yani sorun ortadan kalktıysa doğalda beklenebilir.ilaçların bi sonraki aya etki ettiğini birebir ben kendimde gördüm,belki sanada aynı şey olur..sen tatilde zaten kontrole gidemeyeceksin,boşuna stres bari yapma,çatladımı,tuttumu diye..bellimi olur belki tatil ''iyi'' gelir;)
bende elevit,coraspin ve ginera aldım.doktorum arayacak onu bekliyorum,nasıl kullanacağımı ve nasıl bi yol izleyeceğimi anlatacak..hayırlısı canım....inşallah güzel şeyler olur..

selam kızlar. kese büyümüş doktor bu iyiye işaret dedi. ama içindeki oluşumu göremiyormuş cumartesi bi daha bakacak. herşeye hazırlıklı ol dedi birde

canım inşallah sağlıklı bi bebektir o kesecik..seninle olsun inşallah..haberdar et bizleri..

kızlar doktorumla görüştüm..d.k.hapına yarın başlıyorum.bitiş günü yani 6 temmuza randevu verdi.sonraki adetimle heralde başlanacak ilaçlara.ben yapışıklıktan korkuyorum dedim,bi engel olmaz dedi..bakalımm.hayırlısı.

inş. içinde nur topu gibi bir (veya iki :))bebiş varolur rabbim yeterki ol desin...hayırlı uğurlu bi evlat nasip eder inşaallah

kızlar bu arada benim soğan kürü 17sinde biticek 25-30 arası adet olurum aşılama(eğer yine bi aksilik olmazsa)ilaçlarını felan hesap ederek(kaçıncı gün başlanıyo) incir kürüne ne zaman başlayayım sizce???????????????????????????????

cnmmm inşallah herşey yoluna girer. geç döllenme ise sorun olmaz zaten.cumartesi sevinidirir bizi inş. miniş. rabbim büyük cnm allaha emanet et.

canım ilaç kullanman gereklimi her ay?yani sorun ortadan kalktıysa doğalda beklenebilir.ilaçların bi sonraki aya etki ettiğini birebir ben kendimde gördüm,belki sanada aynı şey olur..sen tatilde zaten kontrole gidemeyeceksin,boşuna stres bari yapma,çatladımı,tuttumu diye..bellimi olur belki tatil ''iyi'' gelir;)
bende elevit,coraspin ve ginera aldım.doktorum arayacak onu bekliyorum,nasıl kullanacağımı ve nasıl bi yol izleyeceğimi anlatacak..hayırlısı canım....inşallah güzel şeyler olur..

cnm ameliyattan sonra 3 ay serophene demişti ben 2 ayı bitirdim.
bu ayda adetim böyle olunca 1 ayı boş geçirmek istiyorum. tatilde varya belki dediğin gibi iyi gelir. bencede stres olmam en azından.
cnm seninde tedavin hayırlı bir şekilde başlar inşallah. sonuda yüzümüzü güldürür inş. sende tabi kendine iyi bakacaksın bu arada.öptm.

bubuş cum tam seni düşünüyordum gireyim dedim baktım sen burdasın ;) 2 hafta sonra tatile gidiyorum demişsin, bende tam 2 hafta sonra çıkıorm 15 günlük tatile Allah izin verirse.. merak ettim nereye gidiyorsunuz, bakarsın yakın yerlerde oluruz ;)

bubuş cum tam seni düşünüyordum gireyim dedim baktım sen burdasın ;) 2 hafta sonra tatile gidiyorum demişsin, bende tam 2 hafta sonra çıkıorm 15 günlük tatile Allah izin verirse.. merak ettim nereye gidiyorsunuz, bakarsın yakın yerlerde oluruz ;)

cnm evet gidiyorum inş kafamı rahatlatabilirim. cnm biz fethiyeye gidiyoruz. 2 aile daha var yanımızda arkadaşlarımız. 10 gün kalıcaz inş. uğurlu gelir.
sen ne tarafa gidiyorsunn. bu arada hotmailine bak. sürpriz var bi süre o kişinin adını ve durumunu burada telaffuz etmeyelim. okuyunca anlayacaksın.
ama diyorumkii halay çekelimm :emir_bebek::nazar::64::64::64:

cnm evet gidiyorum inş kafamı rahatlatabilirim. cnm biz fethiyeye gidiyoruz. 2 aile daha var yanımızda arkadaşlarımız. 10 gün kalıcaz inş. uğurlu gelir.
sen ne tarafa gidiyorsunn. bu arada hotmailine bak. sürpriz var bi süre o kişinin adını ve durumunu burada telaffuz etmeyelim. okuyunca anlayacaksın.

yaaa abizde bilmek istiyoruz arendenmi haber , sonuc almışmı ? meraktan bakıp duruyorum ama haber göremedim
hadi hadi bizde istiyoz halay çekmeeeee

aaa fethiye demek, biz yıllardır hep fethiyeye gideriz orda ablamlar falan sülale toplanırız ama bu yıl bir değişiklik yapalım dedik ve bodruma karar verdik. tatil için alışveriş yaptın mı? ben günlerdir nette plaj terliği bikini bakmaktan gözlerim pörtledi :) ayyyy bakmazmıyım baktım hotmailime hatta taciz mailleri yolluyourm sabahtan beri, direk yanıtlaya bastığım için çoklu yollayamamışım sonradan farkettim. Canm ölüdenize bayılcaksın, ilk kez mi gideceksiniz? Kayaköy e mutlaka gidin, benm hala bi yanım orda, büyülü bir yer.. tekne turuna katılın, saklıkent e gidin.. kelebekler vadisi, faralya.. gece takılmak isterseniz hisarönü oldukça hareketli

Kizlar selam,oncelikle kekcb sana ozelden mesaj attim kac seferdir sanirim bakmiyorsun bir goz at sekerim....

kizlar tatil planlari yapilmis hadi bakalim size iyi tatiller bende 14 temmuzu iple cekiyorum...kismetse izmire iner inmez cesmeye gececegim hafta sonu icin sonra izmire iner baslarim doktor islerine....
sekerler size haziran ayinda yaptirdigim test sonuclarini yaziyorum ben bu konuda cok bilgisizm iyimidir kotumudur anlayamiyorum....normalde kac olmasi gerekiyor onuda bilmedigim icin kiyaslama yapmiyorum tabi....

FSH 18.9
Progesteron 0,5
E2 30

gecen ayki soncularimla karsialstirdim e2 ayni fsh gecen ay daha dusukmus 12,9 bu ay 18,9 olmus nedir bu yukselme iyimidir kotumudur anlamadim!

bu arada badeuzum kurlerle iligli soru sormussun guzelim inana kurlerle aram pek kotu bilmiyorum landarch en iyi bilen kisi :))) sanirim o da gormedi yazdigini...

Kizlar selam,oncelikle kekcb sana ozelden mesaj attim kac seferdir sanirim bakmiyorsun bir goz at sekerim....

kizlar tatil planlari yapilmis hadi bakalim size iyi tatiller bende 14 temmuzu iple cekiyorum...kismetse izmire iner inmez cesmeye gececegim hafta sonu icin sonra izmire iner baslarim doktor islerine....
sekerler size haziran ayinda yaptirdigim test sonuclarini yaziyorum ben bu konuda cok bilgisizm iyimidir kotumudur anlayamiyorum....normalde kac olmasi gerekiyor onuda bilmedigim icin kiyaslama yapmiyorum tabi....

FSH 18.9
Progesteron 0,5
E2 30

gecen ayki soncularimla karsialstirdim e2 ayni fsh gecen ay daha dusukmus 12,9 bu ay 18,9 olmus nedir bu yukselme iyimidir kotumudur anlamadim!

bu arada badeuzum kurlerle iligli soru sormussun guzelim inana kurlerle aram pek kotu bilmiyorum landarch en iyi bilen kisi :))) sanirim o da gormedi yazdigini...

sağol cnm olsun bende seninkilerle ilgili hiç bişey bilmiyorum alacak verecek kalmadı:))))))))))umarım değerlerin hepsi normaldir cnm cidden hiç bilmiyorum teşekkürler ilgilendiğin için...

FSH 18.9
Progesteron 0,5
E2 30

canım progesteron ve e2 normal anladığım kadarıyla..fsh ın yüksek çıkmış.rezervlerle alakalı biraz.bizim yaşlarımızda 6 gibi çıkması gerkiyo,ve 10 üst sınır bizim yaşımıza göre.benim 12 ydi en son.değişkenlik gösteriyo.ha sakın yüksek diye canını sıkma,bu durumda zaten tüp bebekteki ilaçlarla gereken yapılıyo..

FSH 18.9
Progesteron 0,5
E2 30

canım ya inana daha önce atmış olduklarını cavaplamışdım , en son gönderidiğinide gördüm onuda cevapladım :14: yaaa üzüldüm şimdi , kontrol etsene özelden yazdığım gelmişmi , mail adersimide attım

landarch canım sanada döndüm inşallah seninkide gelmişdir , aren ede yazacaktım ama bebişimmm mesajları dolmuş gönderemedimmmm

yupiii yupiii diyorummmm kızlar :52::52::52:

dewwcim inan değerler ile ilgili bir bilgim yok, ama gelmenide az kalmış canım herşey senin için çok iyi olur inşallah.

ben ise hiçbir şey yapmıyorum ama yumurtalarda hareketlenme var hissediyorum hatta büyüyorlar ama çatlamıyacaklar biliyorum , doğal çatlamasını sağlayacak bişeyler olsaydı keşke ama biraz araştırdım bişey bulamadım , bir fikriniz var mı kızlar ?

Back
X