Kizlar selam,oncelikle kekcb sana ozelden mesaj attim kac seferdir sanirim bakmiyorsun bir goz at sekerim....
kizlar tatil planlari yapilmis hadi bakalim size iyi tatiller bende 14 temmuzu iple cekiyorum...kismetse izmire iner inmez cesmeye gececegim hafta sonu icin sonra izmire iner baslarim doktor islerine....
sekerler size haziran ayinda yaptirdigim test sonuclarini yaziyorum ben bu konuda cok bilgisizm iyimidir kotumudur anlayamiyorum....normalde kac olmasi gerekiyor onuda bilmedigim icin kiyaslama yapmiyorum tabi....
FSH 18.9
Progesteron 0,5
E2 30
gecen ayki soncularimla karsialstirdim e2 ayni fsh gecen ay daha dusukmus 12,9 bu ay 18,9 olmus nedir bu yukselme iyimidir kotumudur anlamadim!
bu arada badeuzum kurlerle iligli soru sormussun guzelim inana kurlerle aram pek kotu bilmiyorum landarch en iyi bilen kisi :))) sanirim o da gormedi yazdigini...
Canm demek temmuz 14 te geliosun az kalmış valla.. keşke hepimiz bi hafta sonu görüşebilsek, ne güzel olurdu. Canm test sonuçlarımız kaç olursa olsun seninle ortak bir sorunumuz var, biz tüp bebekle 10 un ustunde yumurta uretmicez hiçbir zaman. bunun bir gostergesi de bu tahliller zaten, bizim için önemli olan kaliteli yumurta uretebilmemiz. zaten tüp bebek yaptırmasak ne yapıcaz bol yumurtayı