herkese hayırlı cumalar

) ceren canım ne güzel maşaallah dondurulmuşlarında var inşaallah pozitif sonucu alırsın ve diğerleride kardeş olarak gelirler.bileğimle ilgili problemim tam geçmiş değil.çok yoruyorum nede olsa sağ el ister istemez yoruluyor.yarıyıl tatilinde fizik tedavi düşünüyorum.umuyorumki fizikle ameliyata gerek kalmadan iyileşir.
bubuş tatlım heyecanını anlıyorum günlerde saniyelerde geçmek bilmez test tarihi yaklaştıkça insan daha bir fena olupr.inşaallah sen ve ceren buradan hayırlı haberler verirsiniz dualarımız sizlerle

) badeciğim seninde inşaallah bu tedavinin arkasından bebeğin gelir.mr ınıda çektir inşaallah korktuğun gibi çıkmayacaktır.gerçekten bu dr.a gittiğin iyi oldu en azından olumsuzlukları öğrendin ve tedavin ona göre oluyor.biraz sabır.
melodiciğim dr.arayışı ne zor hepimiz iyi biliriz:-( gülemin dediği gibi kışın uzak yerler gitgeller zor olabilir.eğer rapor hakkın varsa cerenin gittiği merkeze gidebilirsin.
yelizz ayy ne iyi bir abin var

) sanırım annen müsait değil eee kızkardeşde yoksa iş abilere düşüyor

) senin oğluşda 9ay 10günlük hakkını kullanıyor sanırım

) içerde pek rahat galiba ama anneyede yazık değilmi sabırsızlıkla meleğini bekliyor

) işin şakası bir tarafa inşaallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.yaa face adresiniz varsa sen ve melodiyide eklemek isterim.kuzularınızı görmek isterim

)
gülem annen yanında ohhh mis gibi keyfini çıkart.yaaa sizlerin heyecanı benide kapladı arka arkaya haberlerinizle sevindireceksiniz topiğimizi.
dew canım uzak ellerde bize yetişiyorsun

) kızını ve seni öpüyorum

)
zrda canım sende varmı bir haber ankaramı antalyamı? neye karar verdin.
yaaa ben hala regl olmadım söktürücüyüde kullanmadım.şuana kadar gecikmem 10gün en fazla 14 gün falan olurdu o da tüp bebek sonrasında 1 veya 2 kez olmuştur söktürücü kullanmadan regl oluyordum.bu kez söktürücüyü kullanmakta istemiyorum kendiliğinden olur diye bekliyorum.dr.ultrasonda karnımdan bakmıştı kist falan problem yok demişti.ne yapsam kullansammı şu ilacı bilemedim yada biraz dahamı beklesem.20gün oldu.
sağlıkla kalın kızlar.benim cadım uyandı

)