Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cerennnnnnn yahu niye kayboluyosun ortadan...insan merak ederler demezmi:) nasıl gidiyo? test ne zaman şimdi?
melodi de yok oldu gene...
bade sen napıyosun canım? gitmedinmi daha mr a?
evet cnm cok şükür bu bekleyişin bitmeside iyi bi taraftan. artık iyi yada kötü sonuç almak istiyor insan.
eşim aynen ilk ya ne yapacağını nasıl davranacağını şaşırdı. iğne yerlerim morardıkça eğer olmazsa tekrar bu eziyeti çektirmem sana deyip duruyor.
bende daha fazla gerilmesin diye kabul ettim napıyım.
inş bende cerende sonra sizlerde burada haykırırız mutluluğumuzu. dün yıkandım güzelce abdest aldım. oturdum meryem suresini okudum. hepimize tek tek dua ettim.
rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.
günaydınnnn
ben kan verip geldim işyerindeyim. kafayıda yemek üzereyimmm. allahım sabır versin gerçekten umudun ne kadar büyük olursa beklemek o kadar zorlasıyormus.
normal dönemdeki umuttan çok farklı bu direk içine yerleştirilen bişey var oluşmuş o yüzden umut cok artıyor.
allahım lütfen olsun daha fazla hiçbirimizi uğraştırma bu yolda.
klinikte dün 4 kişi test yaptırmış dördüde pozitif sonuç almış. bugün 3 kişiyiz. bakalım ne olacak??
bugün akşam olurmu acaba:)))))))))))))))))))))))))))))))) yerime sığamıyorummmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrr...
gunaydın canım Rabbım hayırlısını versın bugun dualarım senın ıcın ınsallah guzel haberlerle donersın bıze ıste olman ıyı evde olsan hc zaman gecmez tam olarak saat kacta alıcaksın sonucu
günaydınnnn
ben kan verip geldim işyerindeyim. kafayıda yemek üzereyimmm. allahım sabır versin gerçekten umudun ne kadar büyük olursa beklemek o kadar zorlasıyormus.
normal dönemdeki umuttan çok farklı bu direk içine yerleştirilen bişey var oluşmuş o yüzden umut cok artıyor.
allahım lütfen olsun daha fazla hiçbirimizi uğraştırma bu yolda.
klinikte dün 4 kişi test yaptırmış dördüde pozitif sonuç almış. bugün 3 kişiyiz. bakalım ne olacak??
bugün akşam olurmu acaba:)))))))))))))))))))))))))))))))) yerime sığamıyorummmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrr...
slm kızlar...
bade canım neden öbür ay diyosun yaa...adam senin ne durumda olduğunu biliyo ve naptığını bilen bi doktor..kızalrın dediği gibi öbür aya kadar kafanda kuracaksında kuracaksın..başla bence..ben inandım bu erbil beye:) lekelenme bile olsa adet sayıyolar bu arada..
bubuş canım akşam olurmu bugün sana:) kıyamam...inan aklımdasın sürekli ve dualar ediyorum cerene de sanada.. keşke idrar testi yapsan..merakın gider insan acayip rahatlıyo..
ceren ne güzel baktın kendine..inanılmaz pozitif hissettirdiniz kendinizi..güzel şeyler olacak inşallah....
yelizim doğurmadın demek..canım sezeryan niye düşünülüyo olmazsa? sancı verirler normal olur gene...
Bubus heyecan icindeyim guzelim. Aksam umarim kocanla guzel sonucu alirsiniz. Seni cok opuyorum.
Bade biz ne desek bos ama tedavi stresi diye de buyutme gozunde; unutma ki yasadigimiz iskence tas catlasin bir ay. Senin yerinde olsam bu denize atardim kendime bir an once. Ama kendini sen tanitorsun. Umarim bizimle yasadigin heyecanabiz de senin icin cok yakinda ortak oluruz.biz de senin sonuc gunun icin, bebegini kucagina aldigin gun icin saatleri sayalim.
Bubus heyecan icindeyim guzelim. Aksam umarim kocanla guzel sonucu alirsiniz. Seni cok opuyorum.
Bade biz ne desek bos ama tedavi stresi diye de buyutme gozunde; unutma ki yasadigimiz iskence tas catlasin bir ay. Senin yerinde olsam bu denize atardim kendime bir an once. Ama kendini sen tanitorsun. Umarim bizimle yasadigin heyecanabiz de senin icin cok yakinda ortak oluruz.biz de senin sonuc gunun icin, bebegini kucagina aldigin gun icin saatleri sayalim.
slm kızlar...
bade canım neden öbür ay diyosun yaa...adam senin ne durumda olduğunu biliyo ve naptığını bilen bi doktor..kızalrın dediği gibi öbür aya kadar kafanda kuracaksında kuracaksın..başla bence..ben inandım bu erbil beye:) lekelenme bile olsa adet sayıyolar bu arada..
bubuş canım akşam olurmu bugün sana:) kıyamam...inan aklımdasın sürekli ve dualar ediyorum cerene de sanada.. keşke idrar testi yapsan..merakın gider insan acayip rahatlıyo..
ceren ne güzel baktın kendine..inanılmaz pozitif hissettirdiniz kendinizi..güzel şeyler olacak inşallah....
yelizim doğurmadın demek..canım sezeryan niye düşünülüyo olmazsa? sancı verirler normal olur gene...
bizde evde pinekleme halindeyiz..ama bugün çarşı yapıcaz..sıkıldık..
hazırlık falanda bitmedi..ne eksik valla bilmiyorum..apışıp kalcam..öööyle bakınıyoz annemle :) annemde benim kafadan..doğsunda alır geliriz deyip duruyo..
bazen onun bile inanamadığını farkediyorum biliyomusunuz:) herkes umudu kesmişti sanki..
Allahım hepimize sağ salim yaşatsın canlar...
dualarımdasınız hep..
amaan akşam olmaz şimdi:)
ay çok heyecanlnadım gulemden sonra durgunlaşmıştık tekrar bu bekleme vakitleri başladı
inş. sonucun pozitif olacak canım hemde şöyle sağlam bi rakam:)
dualarımdasın canım bekliyoruz sevinçten buraya yazmayı unutma:)
slm kızlar...
ben başladım kızlarsabah uyandım herşey normal ama nasıl debeleniyorum yok başlamıycam diye..
birden esti çıktım gittim...iyi ki gitmişim bu ay herşey yolunda gider embriyolar iyi olursa dondurup diğer ay transfer yapacakmış
yani benim dediğime geldik yine:) hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
alın şöyle güzel ciicler ya
korku hep olur içinizde zor kavuşunca insan temkinli davranıyo
ama çok şükür geçti zor zamanlar.
şöyle minik donlar alın pembiş pembiş:)