slm herkese..
cerenn canımm çok heyecanlandım bennnnn:) ya hamilesin belki niye test yapmıyosun? test yap nooolurr..5 gün geçmiş bide yaaa:)
lee kalbi temiz arkadaşım içine doğmuş olsun inşallah:) kızın canlandı gözümün önünde kıyamadım yaaaa...Allah kavuştursun babacığına..öp benim yerime..
piraye sokaklara çıkılmış bakıyorum:) bravo size:))) ben kendim iki gündür yürüyüşe çıkıyorum annem evde kalıyo tabii..ama hafif rahatsız gibiyim yine..romatizmalarım azdı:) her eklemim ayrı zonkluyo valla kocakarı gibiyim kızlar:) bide ayak parmağımda batma çıktı iyimi...tırnağım batıyo galiba iltihaplı bi durum var..akşamları yığılıp kalıyorum..gece yatarken eşime arada bak bebeğe çünkü ağırım dedim..sızıp kalırım..o senin görevin dedi bana:) yaaa dedim hemen gösterdin yüzünü:)
neyse bugün kalça ultrasonu ve aşısı vardı ecenin..çok şükür atlattık..ben tuttum aşı yapılırken

üzüldüm tabii ama daha dirayetlli olmayı öğreniyorum...
badecim yımırtaların geri donuyomuş bak telaş etme..benim geri kalanım olmadığı iiçn bende bilmem hiç..hepsi senin çocuğun olsun çifter çifter inşallahhhhhhh:)
dew canım ara beni konuşalım..özledim:)